X
pizza by tango

Cea mai bună pizza din centrul Sibiului va fi livrată gratis la domiciliu

Cui îi este dor de gustul savuros al unei pizza pregătită exact ca la mama ei acasă, în Italia? Și nouă! Ei bine, pentru toți aceia care iubesc acest preparat, Pizza by Tango dă startul serviciului de livrare gratis la domiciliu, începând de mâine!

Sos de roșii, mozzarella, sos pesto, chorizo, somon, rucola, trufe, ciuperci, piept de pui – acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din Pizza by Tango localul din centrul Sibiului în care veți găsi cele mai inedite gusturi și combinații care vă vor face să vă doriți să mâncați pizza în fiecare zi. Cei care au mai gustat din această pizza pregătită cu ingrediente italienești știu despre ce vorbim. Cu un blat pufos și arome puternice, orice preparat din meniu vă va da senzația că cinați la terasa unui bistro boem, nicidecum acasă, în fața televizorului.

pizza by tangp

Dacă și vouă vă este dor de gustul adevărat al unei pizza din centrul Sibiului, puteți face acum precomanda la numărul de telefon 0722 213 230 sau sunați mâine, după deschidere și bucurați-vă de gustul intens al preparatelor Pizza by Tango.

Plata se poate face cash sau card la livrare, dar aveți și opțiunea de pick-up, din Piața Mică, nr. 23. Meniul poate fi consultat pe pagina oficială de Facebook a Pizza by Tango.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact