X
orban coronavirus medici ajutor italia (5)

Premierul Ludovic Orban vine mâine în Sibiu

Premierul Ludovic Orban va face mâine o vizită la șantierul Lotului 1 din Autostrada Sibiu – Pitești. Nu există în program un alt punct al vizitei sale în județ, de aici urmând să plece direct la Cugir și la Sebeș, în județul Alba. Alături de Orban, vor ajunge vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Lucrările la lotul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești au început la sfârșitul lunii martie. Valoarea contractului de realizare a primilor 13 kilometri de autostradă spre Pitești este de 612 milioane lei fără TVA și vor fi realizați de compania Porr Construct SRL.

Durata contractului este de 168 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție.

Recent, Compania de Autostrăzi a semnat luni contractul pentru proiectarea și execuția Secțiunii 5 a autostrăzii A1 Sibiu – Pitești. Contractul pentru cei 30,35 km de autostradă de la Pitești la Curtea de Argeș a fost semnat cu firma italiană Astaldi pe circa 356 de milioane de euro și are un termen de 12 luni proiectare și 48 de luni execuție.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Decebal

    Inchideti portile – usile – ferestrele – trimiteti tancurile in patrulare prin oras – maine vine PANDEMIA – ORBAN si TURCANA ! Doamne fereste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Politica
  • Contact