X
fc hermannstadt

AFC Hermannstadt nu mai vrea să continue sezonul. Scrisoare către LPF

Conducerea AFC Hermannstadt, alături de alte cinci echipe din play-out-ul Ligii 1, a trimis o scrisoare conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal în care solicită să nu se mai joace restul partidelor din play-out, anunță GSP.ro. Aceste echipe se bazează pe deciziile de la Liga 2 și Liga 3.

Echipele motivează decizia prin costurile foarte ridicate de pregătire, problemele majore de respectare a măsurilor de securitate medicală extrem de severe cerute de autorităţi, programarea unui număr foarte mare de meciuri în timp scurt. În plus, nicio echipă nu va retrograda în acest an, nemaiexistând astfel nicio miză pentru play-out. ”Nu în ultimul rând, pentru credibilitatea competiției, condiția primordială este sinceritatea. Cu noi înșine, cu jucătorii și spectatorii pe care îi reprezentăm. Ori analiza realistă a situației nu ne poate duce decât la alte concluzii decât cele de mai sus și considerăm că este un demers călăuzit de transparență și democratic, valori pe care știu că le împărtășiți. Vă solicităm, așadar, să depuneți toate demersurile necesare din poziția de reprezentare pentru care sunteți mandatat în vederea aplicării acesteia și vă rugăm să ne informați cu promptitudinea și transparența cu care ne-ați obișnuit despre evoluția acestui demers”, se arată în scrisoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Carcotel

  AHhahaha, pana termina aia stadionul, se desfiinteaza si echipa :) Cel putin, se pare ca sezonul acesta nu prea mai au chef sa joace :)

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B.Utoru

  Competiția nu mai prezintă niciun interes, dar ce te faci cu drepturile de televizare, în urma cărora fiecare echipă a încasat bani mulți?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact