X
WhatsApp Image 2020-05-13 at 15.39.00 (3)

FOTO-VIDEO Cea mai solicitată clinică privată din Sibiu care oferă servicii stomatologice de urgență non-stop

Având sute de pacienți în perioada stării de urgență, MaxImplant este cea mai solicitată clinică din Sibiu care oferă servicii stomatologice non-stop.

Înainte ca Guvernul României să declare oficial starea de urgență, conducerea MaxImplant a luat decizii concrete și eficiente referitoare la protejarea pacienților și a medicilor, în vederea continuării activității. Astfel, angajații folosesc o intrare separată, dedicată exclusiv lor, în vreme ce pacienții au propriul circuit de acces în clinică.

Fiecare pacient primește de la bun început un set de mănuși de protecție, mască, halat, bonetă și protecție pentru încălțăminte. Totul după ce este îndemnat să folosească soluții dezinfectante, iar hainele sunt pulverizate cu o soluție prin intermediul unui nebulizator.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 15.39.00 (1)

”În scopul prevenirii și limitării îmbolnăvirilor cu noul coronavirus SARS – COV-2, pentru protejarea pacienților și a personalului, Clinica MaxImplant a implementat masurile recomandate de Colegiul medicilor dentiști din România, Direcția de Sănătate Publică și  Institutul Național de Sănătate Publică din România pentru unitățile sanitare. Am luat măsuri încă de la început și am tratat pandemia cu maximă seriozitate, ceea ce ne-a permis să funcționăm neîntrerupt, fără niciun fel de probleme”, a declarat dr. Andrei Fleica, specialist implantologie și fondatorul clinicii MaxImplant.

 

Pe lângă atenția acordată pacienților la sosire, angajații MaxImplant au grijă să dezinfecteze cabinetele după fiecare pacient în parte, operațiune care durează aproximativ 30 de minute și care este făcută cu maximă seriozitate.

De asemenea, instrumentarul este de unică folosință.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 15.39.00 (2)

 

Pe durata stării de urgență cele mai des întâlnite intervenții au vizat urgențele provocate de dureri dentare. Înainte de pandemie însă, predominau implanturile, clinica fiind foarte solicitată zilnic.

”Cifrele ne arată că suntem lideri în implantologie pe piața din Sibiu”, mai spune fondatorul clinicii MaxImplant.

WhatsApp Image 2020-05-13 at 15.39.00

Alături de dr. Andrei Fleica, echipa MaxImplant este formată din: dr. Andreea Solomon – ortodonție, dr. Răzvan Stănescu – dentist, dr. Robert Părăușanu – dentist, dr. Andrei Mesia – dentist, dr. Denisa Enache – dentist și dr. Liliana Burghelea – dentist.

Adresa: Strada Fabricii, nr. 22 (vis-a-vis de intrarea secundară în Promenada Mall)

Telefon: 0799338060

Site: www.maximplant.ro

WhatsApp Image 2020-05-13 at 15.39.01

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Poate ar trebuii să vorbiți şi de prețuri ,nu de alta dar s-ar putea ca pacientul să facă infarct!! Un coleg de-al meu şi-a făcut o extracție de măsea şi prețul a fost 400 lei!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alin

  Foame mare sa stai non stop, pe bune acuma…iar afirmatia ca folosesc instrumentar de unica folosinta e hilara. Pe bune? Aruncati tot instrumentarul dupa o consultatie??? Sa ma anuntati ca-l iau eu la sterilizat si-l donez la amarati care nu au non stop. Ma refer la alti medici;)

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Draga Alin, Clinica Maximplant ofera tratamente de urgența Non Stop pentru cetățenii care au nevoie de tratamete stomatologice la orice oră și în orice zi a săptămânii fie stare de urgența națională sau nu!
  Referitor la instrumentarul de unică folosință nu se mai sterilizeaza tocmai de aceea se numește de unică folosință.
  Amăriti de care aduceți dvs aminte poate le refolosesc, firma pentru colectarea deșeurilor biologice Sterycicle vine zilnic sa le colecteze, deci nu va putem ajuta!

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1032308320497290&id=100011543949551

  https://www.tabuhighlife.ro/articles/solistul-gabriel-dumitru-obligat-sa-mearga-la-dentist-ce-sf-arata-acum-stomatologii_1883

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact