Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Polițiștii sibieni nu mai aplică amenzi pentru încălcarea normelor legate de pandemie. ”Numai împreună vom reuși”

Polițiștii sibieni nu mai aplică amenzi pentru încălcarea normelor legate de pandemie. ”Numai împreună vom reuși”

”Scopul nostru nu este de a sancționa cetățenii, ci de a limita răspândirea virusului Covid 19”, este mesajul Inspectoratului Județean de Poliție  cu privire la noile legi intrate în vigoare în contextul pandemiei de coronavirus.

Polițiștii se vor afla în continuare pe străzi, însă nu se vor mai acorda amenzi. ”Polițiștii aplică legislația în vigoare. Scopul nostru nu este de a sancționa cetățenii, ci de a limita răspândirea virusului Covid 19, astfel că, în contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii vor acționa, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli. De asemenea, în situația în care vor fi constatate abateri de la lege, acestea vor fi sancționate conform legislației penale și contravenționale în vigoare, în funcție de fiecare faptă în parte.  Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă”, este mesajul transmis de IPJ Sibiu pentru sibieni, prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituției.

De la începutul lunii aprilie și până acum, în județ s-au acordat peste 2500 de amenzi, cu o valoare totală de peste 4,3 milioane de lei. În urma unei decizii a Curții Constituționale acestea au fost declarate neconstituționale.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

DECEBAL

Acum 3 ani

...o dat o pe MOALE - domnii Jandarmi - de frica ca o mai iau la cocoasa !!
Raspunde

Jan Ionescu

Acum 3 ani

Foarte logic articolul "in situația în care vor fi constatate abateri de la lege, acestea vor fi sancționate conform legislației penale și contravenționale în vigoare, în funcție de fiecare faptă în parte"
Raspunde

Oigo

Acum 3 ani

Mi-e scarba de toate sloganurile astea. Terminati odata , nu avem nevoie !!!!! Avrti decenta!!!!
Raspunde

periscop

Acum 3 ani

No, așe!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus