X
Alei senzoriale muzeul astra (7)

Peste 300 de oameni s-au plimbat prin Muzeul Astra, în ziua redeschiderii

338 de persoane au vizitat Muzeul Astra vineri, în ziua redeschiderii, transmit reprezentanții instituției, care recomandă vizitatorilor să țină cont în continuare de reglementările în vigoare impuse de Ministerul Sănătății și INSP și de măsurile luate de Muzeul ASTRA pentru combaterea și prevenirea coronavirusului COVID-19.

Muzeul ASTRA va fi deschis zilnic, între orele 8 și 20, iar reprezentanții Muzeului le propun celor care intenționează să vină prin muzeu o plimbare pe aleile senzoriale.

Alei senzoriale muzeul astra (8)

În ultimii ani, Muzeul ASTRA a decis să ofere publicului vizitator și alei alternative de vizitare.

“Aleile din lemn încep din zona unui pod acoperit din Gura Râului, monument expus în Muzeul în aer liber. Traseul continuă în lunca Muzeului ASTRA, un spațiu care leagă două peisaje simbolice ale României – Delta Dunării și peisajul montan al Carpaților. De altfel, Muzeul ASTRA a fost gândit ca o Românie în miniatură, în care să existe monumente aduse din toate zonele etnografice ale României”, se arată într-un comunicat al instituției.

Alei senzoriale muzeul astra (12)

Alei senzoriale muzeul astra (11) Alei senzoriale muzeul astra (9)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact