Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Premierul Orban: Terasele vor rămâne închise

Premierul Orban: Terasele vor rămâne închise

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara că terasele vor rămâne închise pentru o perioadă nedefinită.

„În art. 8 din lege, alin.1,  există posibilitatea de a menţine terasele închise şi le vom ţine închise”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunțat că luni a convocat la ora 7:30 Consiliul Național pentru Situații de Urgență, iar la ora 8:00 va fi o ședință de guvern la care va fi adoptată Hotărârea de Guvern prin care să se pună în vigoare prevederile legii referitoare la starea de alertă.

„Hotărârea de Guvern, conform legii, este actul normativ prin care am decis să instituim starea de alertă odată cu intrarea în vigoare a legii”, a spus Ludovic Orban. El a precizat că Hotărârea de Guvern va cuprinde tot ceea ce prevede legea, planul de măsuri cu cele trei anexe.

„Odată cu instituirea stării de alertă în baza legii, practic avem toate instrumentele legale pentru a ne asigura de respectarea legii”, a afirmat premierul, citat de presa centrală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

laTerasaVreauSaBeau

Acum 3 ani

Nu mai bine lucrati la noi regulamente si norme de aplicare decat sa interziceti orbeste?
Raspunde

Miron

Acum 3 ani

Mai miscam si noi ceva in tara asta sau doar restrictii peste restrictii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus