Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Bogdan Trif: PNL a ajuns să se laude cu realizările Partidului Social Democrat

Bogdan Trif: PNL a ajuns să se laude cu realizările Partidului Social Democrat

❗ Ne-a mirat și pe noi până unde poate ajunge tupeul și minciuna PNL-ului atunci când i-am văzut braț la braț pe doamna Turcan cu domnul Orban, pe primul tronson al autostrăzii Sibiu-Pitești, afirmând că această lucrare li se datorează lor.

FALS!

Toată documentația de proiectare a autostrăzii, toate avizele, autorizațiile, inclusiv cea de mediu, obținerea finanțării pe fonduri europene a acestui tronson, organizarea de șantier, atribuirea prin licitație publică a lucrărilor de realizare a autostrăzii de către constructor au fost făcute în timpul guvernării PSD. Lucrările de construcție la tronsonul Sibiu – Boița au fost demarate de guvernul PSD la începutul lunii octombrie 2019, cu amenjarea de șantier și realizarea drumurilor tehnologice.

foto trif autostrada

❗ Ne-a fost dat să vedem un lucru incredibil: după ce în toată perioada în care au fost în opoziție, atât doamna Turcan cât și domnul Orban afirmau cu tărie că primul lucru pe care îl vor face când vor ajunge la guvernare va fi să desfiinteze Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), acum au ajuns să se laude cu acest program care a fost conceput de la zero și implementat cu succes în toată țara de către PSD.

Prin acest program al PSD toate primăriile din țară au beneficiat de fonduri pentru realizarea de drumuri, de rețele de apă, canalizare, iluminat stradal și de reabilitare de grădinițe, școli și dispensare medicale. După ce Guvernul PNL aproape a blocat acest program, neasigurând finanțarea, acum au ajuns să se laude cu munca noastră. Și putem continua cu astfel de exemple.

❗ Doamna Turcan, domnule Orban, dragi peneliști, să știți că nu îi mai puteți păcăli pe sibieni cu tehnici de comunicare mincinoase. Veniți și dumneavoastră în fața oamenior cu un proiect conceput și implementat de guvernul din care faceți parte. Veniți cu ceva propriu, nu furat de la alții și asumat de dvs.

Avem totuși o oarecare strângere de inimă când vă adresăm acest îndemn de a face ceva pentru români, deoarece ultima dată când doamna Turcan si echipa ei au avut o inițiativă a fost pe vremea PDL-ului și atunci au tăiat salariile și pensiile românilor.

Tot ce am susținut noi este dovedit de fapte și orice cetățean care vrea să verifice aceste lucruri și vrea să se informeze corect despre realizarea tronsonului Sibiu – Boița sau despre PNDL poate căuta pe Google, poate adresa o solicitare scrisă ori poate căuta pe site-urile Ministerului Transporturilor și al Ministerului Dezvoltării Regionale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Triffazatu'

Acum 3 ani

Deci dupa mintea voastra, nimeni altcineva nu ar mai trebui sa puna piciorul acolo...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@12.20

Acum 3 ani

Atat ai inteles, Gogule? Esti cam praf, ce sa-ti spun.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Robert

Acum 3 ani

Trif si PSD mint, chiar daca totul s-a realizat pe vremea psd, e totusi pixelul albastru. Orban si Turcan desi nu au pus un deget pt realizarea autostrazii si PNDL doar simpla lor prezenta demonstreaza ca de fapt ei sunt merituosii. Oare mai exista oameni atat creduli incat sa creada MINCIUNILE PNL?
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Trif poti sa spui ce vrei ca la Sibiu nu treci de 10 la suta. Voi cei de la PSD daca erati la putere cu Dancila in frunte pe aceasta epidemie nenoroceati toata populatia. Nu pricepi ca la Sibiu sunteti sub nivelul marii. Sibieni nu uita cand erai lacheul lui Dragnea si Dancila si la ordinul lor il atacai pe Iohannis. Si inca odata te provoc daca esti barbat sa iti gasesti un post in privat si sa nu mai sugi bani de la buget. Dar e greu de crezut ca in afara de un patron de la PSD te poate angaja cineva. Ca la privat se lucreaza nu se pupa dosuri.
Raspunde

@ vivi nume de femeie

Acum 3 ani

Ce treaba are faptul ca Orban si Turcan mint si se lauda cu ce a facut psdul. Dar creierul tau atat poate. Ai uitat ce misto faceau toti colegii in primaria Sb unde ai fost bugetar o viata intreaga? Apropo Iohannis, Orban si Turcan sunt milioanari si au lucrat doar la stat. Am ras de tine impreuna cu colegii de la primarie, Vivi, la cat pupai sa avansezi, mai stii ca erai de rasul tuturor? Pupi pnl ca iti mai arunca o firimitura ? Esti mic rau.
Raspunde

yyy

Acum 3 ani

PNL se lauda ca a mers cu pantofi de lac la inspectie pe santier! Asteptam episodul sandale cu ciorapi.
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

Dl. fost ministru la iarbă, că tot veni vorba de drumuri, eu îmi amintesc de o europarlamentară PSD ajunsă comisarul european la comisia cu cel mai mare buget. Și care a ajuns să se roage de guvernele lui leviutz si vede, să vină să ceară banii pentru proiecte de infrastructură rezervați României. Și de cucu care se dădea șmecher cu constructorii și rupea contracte, iar acum trebuie sâ plătim 50 de miliarde de la buget. Așa că, trifule, ia un patent și taie mărețele realizări mai scurte
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 3 ani

Când am citit titlul acestui comunicat am înțepenit ! Să-mi pleznescă creierii şi nu puteam să-mi amintesc ce naiba de fapte mărețe ați făcut voi (PSD) şi eu nu ştiu .Dar până la urmă m-am lămurit .De fapt voi ați început lucrările pe acest tronson de autostradă iar ,,leprele" PNL-iște şi-au permis să continuie această lucrare .Despre PNDL am mai spus ,este o invenție a Elenei Udrea, PNDI din 2010 se va transforma în 2013 în PNDL sub autoritatea lui LIVIU DRAGANEA .Orban avea dreptate atunci când era în opoziție şi dorea desființarea PNDL .PNDI şi PNDL au fost inventate pentru a se putea fura banii de la buget şi asta pentru că banii din fondurile europene sunt intangibili pentru hoții cu influiență printre politicienii români.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus