Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Managerul Spitalului Județean, Liliana Coldea își anunță reluarea activității ca medic

Managerul Spitalului Județean, Liliana Coldea își anunță reluarea activității ca medic

Medicul Liliana Coldea, noul șef al Spitalului Clinic Județean Sibiu anunță că în viitorul apropiat își va relua activitatea de medic în cadrul spitalului, pe lângă atribuțiile de manager, având specializări pe medicină internă și cardiologie. Anunțul a fost făcut pe pagina ei de socializare.

„Jurământul lui Hipocrate, pe care l-am depus cu mulți ani în urmă, mă obligă să fiu alături de pacienți. În cel mai scurt timp posibil am să reiau activitatea medicală în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”, a scris managerul spitalului.

Contactată telefonic de reporterii Turnul Sfatului, dr. Liliana Coldea a explicat că-și va relua activitatea în momentul în care zona medicală, care ține de medicina internă, una dintre specializările medicului va intra în zona verde.

„Este vorba despre activitatea mea ca și medic. Am făcut postarea ca să liniștesc pe toată lumea, pentru că am foarte mulți pacienți care m-au sunat și care cred că nu mai fac medicină. Am spun că totuși am depus un jurământ și că voi desfășura activitate medicală ca și medic pe medicina internă și cardiologie, în cadrul spitalului. Asta se va întâmpla în momentul în care zona medicală va deveni zonă verde, pentru că, în momentul de față, este zonă roșie și ambele mele specializări trebuie să fie în zona verde pentru a putea intra în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate. În viitorul apropiat o să reorganizăm și să sperăm că o să transformăm și secția medicală în zonă verde”, spune managerul spitalului.

După o săptămână de când este managerul spitalului, Liliana Coldea spune că și-a început mandatul cu întâlniri cu membrii Consiliului Director, cu șefi de secții, de clinici și cu vizite în teren.

„Am fost până acum în zonele verzi. În zonele roșii nu am fost, pentru că acolo îți trebuie echipament, dar în zilele următoare o să merg. Astăzi spre exemplu, am fost în vizită în Clinica de Neurologie să văd care este mersul legat de lucrările de reabilitare la clădire, am fost apoi la cabinetul de medicină sportivă care este în incinta stadionului și acum mă întorc de la Clinica de recuperare II, care este în incinta Spitalului de Psihiatrie. Am vizitat și ambulatoriul de specialitate. Acolo sunt câteva lucrări de recompartimentare pentru instalarea și crearea unei zone pentru cabinetul de radiologie”, spune Liliana Coldea.

În ceea ce privește situația de la Spitalul Județean, spune că sunt sectoare care funcționează și sectoare care funcționează mai puțin bine. „Mai trebuie lucrat la partea de comunicare. Comunicarea nu este foarte bună și această parte ar trebui îmbunătățită”, mai spune managerul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Marin

Acum 3 ani

Desigur, managerul unui mare spital nu trebuie sa se dedice activitatii de coordonare, ci sa umble cu stetoscopul. Problemele spitalului pot fi rezolvate cand doamna doctor termina consulturile, in caz ca mai e timp.
Raspunde

raspandache

Acum 3 ani

Să nu piardă șpaga de la pacienți... fiindcă șpaga ce o ia ca manager se duce în mare parte în vistieria partidului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus