X
spinean casa de asigurari de sanatate (2)

Directorul Casei județene a asigurărilor de sănătate a fost schimbat

Ca urmare a unei hotărâri de Guvern emisă pentru modificarea statutului Casei naționale a asigurărilor de sănătate, toți directorii caselor județene au primit decizie de încetare a mandatului. La Sibiu a fost numit un director interimar.

Hotărârea de Guvern a fost adoptată în ultima zi a lunii aprilie, iar în conținutul acesteia indicatorii de performanță (în număr de aproximativ 100) au primit o nouă denumire. Aceste modificări în special de formă sunt folosite, acum, pentru a numi noi conduceri de către actuala putere. La Sibiu, prin urmare, Vasile Spinean (considerat un apropiat al social-democraților) a fost înlocuit cu Mirela-Mihaela Curtean, șef de serviciu în cadrul Casei Județene a Asigurărilor de Sănătate Sibiu. Noua directoare interimară nu a putut fi contactată prin intermediul secretariatului instituției, până la publicarea acestui articol.

”Nu s-a considerat să rămână pe funcție cei care au ocupat-o ca urmare a unui concurs. Am fost anunțați în cursul zilei de ieri că vom primi decizia de încheiere a mandatului, azi am primit-o”, spune Vasile Spinean cel care, în urmă cu trei ani, a devenit directorul CJAS ca urmare a promovării concursului organizat în acest scop. Mandatul lui Spinean în fruntea CJAS urma să se încheie în cursul anului viitor.

Referitor la înscrierea la eventualul viitor concurs de ocupare a acestei funcții, Spinean spune că nu este, deocamdată, hotărât. ”Nu știu încă, în acest moment. Sunt încă sub impresia gustului amar și nu știu dacă voi participa. Voi lua o decizie la momentul potrivit”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  deci dai concurs
  vine botgros de vaslui si spune NEIN
  sau cine dreac mai spune
  da spune guvernul si gata
  ciocu mic sau kleine csoku

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristian

  In sfârșit a scăpat județul de Spinean. Un individ infatuat, fost ofițer, care nu avea nici o legătură cu managementul. Nici la spital nici la casă. Evident daca revine psd-ul la guvernare se va înscrie la concurs. Dacă nu…. strugurii sunt acrii.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marius

   Până să ajungi tu la valoarea profesională și umană a D-lui Spinean o să trebuiască să te mai naști cel puțin o dată!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alizeu

  o fi spinean psd-ist, dar e un om serios si competent. Ce ne ofera pnl in schimb? dezamagire la greu. Numai oameni slabi si incompetenti!!! bravo pnl..minunatilor!! tot inainte!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu

   De 30 de ani , toate partidele au facut numiri in institutiile statului, exclusiv pe criterii politice.
   Asa incat nu poate nici PNL sa faca exceptie. De promovarea in urma unui concurs nu s-a tinut cont nici pana in prezent, celor vizati solicitandu-se sa-si dea demisia din proprie initiativa.
   Niciun partid nu a creionat nici portretul unui viitor candidat la functia de primar , respectiv cerinte minime pe care trebuie sa le indeplineasca , pentru a fi sustinut. Drept de a candida pentru o functie in administratia publica locala au toti cetatenii cu drept de vot care indeplinesc conditiile prevazute in legea fundamentala. Dar in egala masura partidele trebuie sa analizeze cu responsabilitate maxima daca persoana care s-a decis sa candideze corespunde cerintelor stabilite. Multi primari din orase nu au niciun curs de perfectionare in administratie publica .CV-urile acestora nu sunt publice.Cetatenii voteaza primarii doar in functie de partidul pe care il sustin, si de regula partidul care este la putere.
   Alegerea dintr-un singur tur nu aduce schimbari majore in administratia publica locala.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hara

  Foarte competent de 3 saptamini am depus o cerere pentru card european de sanatate si nu lam primit nici pina azi sun acolo si nu stiu unii de alti.H
  alal competenta.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Elena

  Casa de sanatate din Sibiu o eroare majora. Nu stiu cei de la etaj ce se intampla la parter. Nu primesti o informatie completa. In loc de card primesti o coala de hartie. Le spui ca ai avut accident ele iti spun ca aveai nevoie de bilet de trimitere. Sper sa se schimbe din temelii in bine.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian SB

  Spinean nu e apropiat de psd, el e un comunist de cariera (militara, cu specializare in informații), in tot ce face e pe stil comunist, e psd-ist până in adancul măduvei (omul de incredere a lui cindrea). Asa ca da, sa mearga sa lucreze la privat, poate se mai vindeca, a supt destui bani lunar din frecat menta la stat.. Pacat insa ca inca mii si mii de posturi la stat (importante) sunt ocupate de pupincuriști de genu, de aia sistemu de stat e un haos total care suge si ultimul bănuț public. Salarii de 7-8-12 mii lei lunar, la smecheri care taie frunza la caini. Investiții serioase in toate regiunile tarii, sau un viitor mai bogat si mai civilizat pt copiii noștri, zero sanse.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S'karaoke

  Fanii pnl-iști nu reușesc să vadă ce au votat, iar cei psd-iști se văd ciumați. De acum va dudui CJAS de competență. Partidul galben va epura brutal tot ce prinde până la victoria finală. Săraca țară.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  costel

  Asta era unu care cumula pensia speciala cu salariul de bugetar de lux!
  Asa ca era si timpul! E la fel ca generalul de carton care a condus la suceava: general de armata, pensionar special, apoi bugetar de lux, cu salariu de nabab.

  Pt guvernanti: afara cu toti cumulatorii de pensii speciale si salariu de bugetar (sau activitati de bugetari etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact