Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Angajată a primăriei Șura Mare infectată cu coronavirus. Primar: Nu a mai venit la birou de o săptămână

Angajată a primăriei Șura Mare infectată cu coronavirus. Primar: Nu a mai venit la birou de o săptămână

O angajată a primăriei Șura Mare a fost confirmată miercuri de Direcția de Sănătate Publică Sibiu ca infectată cu noul coronavirus.

Primăria a fost astăzi închisă complet pentru acțiuni de dezinfecție, iar toți angajații au fost astăzi testați, inclusiv primarul.

”Ca urmare, DSP Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, urmând să testeze un număr de 15 persoane, angajate ale primăriei, pentru care s-a dispus măsura izolării preventive. De asemenea activitatea cu publicul a fost temporar suspendată. În funcție de rezultatele anchetei epidemiologice se va stabili și momentul în care aceasta se va relua”, a transmis Instituția Prefectului Sibiu.
Contactat de reporterul Turnul Sfatului, primarul din Șura Mare, Cornel Marin, spune că în primărie s-au luat măsuri de prevenție de mult timp și că riscul răspândirii bolii rămâne limitat.
”Noi am avut grijă să luăm toate măsurile posibile, nu intra mai mult de un om în birou, nu intra nimeni fără mască, toți angajații au fost instruiți și echipați cu tot ce trebuie, dovadă și faptul că toată lumea se simte bine. Persoana infectată nu a mai venit la birou de o săptămână și cred că ar fi trebuit să vedem ceva simptome, până acum, dacă mai avea cineva. În orice caz, astăzi s-au prelevat teste de la toată lumea și cu toții am intrat în izolare. Așteptăm să vedem mâine rezultatele, însă cu toții suntem liniștiți”, a declarat primarul Cornel Marin.
Cât privește activitatea primăriei, aceasta este suspendată pentru două zile.

99427685_247070419692085_8852881200054796288_o

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus