X
iohannis (1)

Președintele Iohannis amendat cu 5000 de lei de CNCD

Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe Klaus Iohannis, președintele României, cu suma de 5000 de lei pentru afirmațiile referitoare la minoritatea maghiară.

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrunit în ședința de soluționare a petițiilor în data de 20 mai 2020, a adoptat următoarea hotărâre:

”Afirmația domnului Klaus Werner Iohannis: „Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD). Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei față de Klaus Werner Iohannis. Constatarea a fost 6-1, amendă 5-1.”, se arată într-un comunicat de presă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lorin Greurus

  Sa punem mana de la mana, dragi sibieni, si sa platim amenda acestor bolsevici care haituiesc un OM fara de care azi Ardealul nu mai era pamant romanesc!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cristian

   Vrei sa spui..
   Regele Ferdinand,Regina Maria,I.Maniu si Bratienii.
   Si Armata Romana prin ostasii si generalii sai si pe atunci(doar)maior Antonescu-strategul de la Marele Stat Major.
   S-au oprit la Budapesta doar(Ge.Mardarescu si col.Rusescu)…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaltul Fanaticilor Globalisti

  Aceasta manarie cu LGBT, migratia, discriminarea, nu e altceva decat lupta fanaticilor globalisti, cu rasele si natiunile pe care vor sa le distruga incet incet prin metisizare.
  De ce credeti ca Rusia se inarmeaza ? Simplu…fanaticii globalisti nu au alta agenda, decat distrugererea europenilor si a nord americanilor, in capul carora s-au urcat si-i controleaza cu tot felul de campanii, ong-uri si constrangeri de tot felul, cu scupul de a-i distruge.

  Acum, aceasta aripa fanatica s-a descatusat si in Romania, de cativa ani. Dau amenzi si sperie lumea in stanga si in dreapta, astfel incat sa ajungi sa iti fie frica sa mai spui ceva, cand iti vor trimite 1 milion de africani……..cam ca aia 1 milion de sirieni, din Germania.

  Acesti fanatici nu vor sa creasca demografia europenilor, vor sa distruga rasele europene, in mod evident… vor urma vremuri foarte tulburi, daca nu ne trezim.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Robert

  E a doua oara cand Werner e amendat pt declaratii discriminatorii. Iar pt Lorin, nume de romanesc ce sa mai spunem, du -te si te culca. Cat de idioti ii crezi pe sibieni sa spui ca Iohannis a salvat ardealul iar sibienii sa te si creada.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Attila Hunul

  Foarte bine ca l-au amendat! A dat dovada de ipocrizie, meschinarie si minciuna. Acum si oricind inainte. Chiar si inainte de afi fost primar. Si, sa nu uitam, a facut si aviatorism politic! Are toate ingredientele fanariote ale politicianului roman. Cine mai crede in mitologia saseasca? Doar turistii fraieri, de care profita sasii si romanii cu terase, pensiuni si cladiri in centru… Alta Marie, dieselbe palarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact