X
rasaduri rosii

Grădina Viselor oferă cadou vineri răsaduri de roșii la orice achiziție

Cei care doresc să profite de o zi însorită de vineri, într-un sublim colț de natură de la marginea orașului, sunt așteptați să viziteze Garden Center Grădina Viselor. Vizitatorii se vor bucura de un cadou la orice achiziție.

Ziua de mâine este una cu totul specială la Garden Center, pentru că cei care doresc să își îmbogățească locuința sau grădina cu o nouă plantă vor primi și un cadou – răsaduri de roșii produse de Grădina Viselor. Oferta este valabilă pe toată durata zilei, iar dacă vor rămâne în stoc, răsadurile vor fi oferite cadou și sâmbătă.

Plantele din care puteți să alegeți sunt aduse pentru gusturile fiecăruia, de la note subtile care să dea o pată verde unui spațiu sau puțin parfum unui balcon, până la elemente care, combinate, vor crea grădina de vis a oricui.

Magazinul de plante pentru grădină este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul orar 9-18 și este amplasat în curte la Zacaria, lângă Metro. La grădină achizițiile pot fi plătite atât cash cât și prin POS. Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0757606492 sau pe pagina de Facebook Ruxandra Dentini.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact