X
sura-mare-deseuri-selectare (1)

Rezultate negative pentru toți angajații primăriei Șura Mare testați pentru coronavirus. Instituția se redeschide publicului

Toți cei 15 angajați ai primăriei Șura Mare testați pentru coronavirus au primit rezultate negative. Testarea s-a făcut după ce ieri un angajat a fost confirmat de Direcția de Sănătate Publică ca infectat cu COVID-19.

”În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Primăriei din județul Sibiu unde a fost confirmată pozitiv o persoană angajată, conform ultimelor date transmise de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cele 15 persoane angajate pentru care s-a dispus măsura de izolare preventivă, au fost testate iar în urma testării SARS CoV-2 rezultatele sunt negative pentru toți”, a transmis Instituția Prefectului Sibiu.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, primarul Cornel Marin a declarat că primăria urmează să fie deschisă publicului treptat.

”Mai facem mâine o dezinfecție să fim siguri, și de luni, în funcție de cum trec 14 zile de izolare de la ultimul contact cu persoana infectată, oamenii încep să revină la lucru. De săptămâna viitoare primăria își reia încet activitatea, cu măsuri de siguranță bineînțeles”, a declarat primarul comunei Șura Mare, Cornel Marin.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact