X
vela

Câte persoane pot participa la o petrecere într-un apartament, în starea de alertă? Explicațiile ministrului

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a precizat, într-un video pe Facebook, că numărul maxim de persoane care pot fi invitate la o aniversare sau o onomastică, dacă evenimentul este organizat într-un apartament, este opt. Pentru evenimente care implică o slujbă religioasă, nuntă, botez sau înmormântare, numărul maxim al celor care pot participa este 16.

„Limita de opt persoane se referă la spații închise, de exemplu, într-un apartament cineva dorește să își țină ziua de naștare, sau de nume, cum este astăzi (nr. joi) ) de Sfinții Constantin și Elena. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de opt persoane. (…) Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase”, a explicat ministrul, citat de Digi24.ro

Marcel Vela a precizat că măsura a fost luată pentru a reduce riscul răspândirii virusului, dar și pentru a limita riscul ca o persoană care s-a aflat în apropierea unei persoane infectate să nu fie nevoită să stea în autoizolare pentru 14 zile.

„De la 1 iunie, din 15 iunie, dacă totul va fi în regulă, evident se va reamenaja și această regulă”, a declarat Marcel Vela.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    SK

    De la cine ai pretentii?
    Romanul nu are simtul proprietatii – de aia isi permite sa-ti impuna cati oameni sa primesti in locuinta ta!
    Romanul va avea intotdeauna treaba cu capra vecinului – daca vecinul tau a numarat peste 8 persoane, imediat va suna la Vela si la Arafat sa le dea raportul!
    Romanul va fi intotdeauna mai catolic decat Papa – daca in toata Europa incep sa se destinda lucrurile, noi mai impunem niste restrictii aberante!
    C-asa-i romanul…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact