Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Doi medieșeni bănuiți că au agresat fizic mai multe persoane au fost reținuți de polițiști

Doi medieșeni bănuiți că au agresat fizic mai multe persoane au fost reținuți de polițiști

Doi bărbați au fost reținuți ieri sub suspiciunea săvârșirii mai multor infracțiuni de loviri și alte violențe, transmit reprezentanții Poliției Sibiu.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș au reușit probarea și reținerea a doi bărbați bănuiți că ar fi săvârșit mai multe fapte de loviri și alte violențe. Cei doi bărbați, în vârstă de 30 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri legale.

Autoritățile au stabilit că cei doi medieșeni, la data de 19 aprilie, s-ar fi deplasat în extravilanul municipiului Mediaș, unde la o stână ar fi agresat fizic trei bărbați în vârstă de 35, 39 și 65 de ani, toți membri ai familiei care deținea stâna respectivă, arată sursa citată.

Cercetările în acest dosar continuă.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus