Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Motociclist lovit de mașină, pe Calea Cisnădiei. A fost transportat la spital

Motociclist lovit de mașină, pe Calea Cisnădiei. A fost transportat la spital

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost lovit de mașină în timp ce se deplasa pe motocicletă, pe Calea Cisnădiei. Un șofer nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj și a acroșat motociclistul.

Accidentul s-a petrecut pe Calea Cisnădiei în intersecția cu I.V.ispas. Șoferul, în vârstă de 71 de ani, sibian, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și nu a acordat prioritate de trecere motociclistului în vârstă de 27 de ani care circula regulamentar spre Sibiu, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Traficul este ușor îngreunat și se circulă alternativ.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD, pentru a acorda îngrijiri medicale tânărului, care a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Militar, cu un traumatism la umăr, potrivit slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Carcotel

Acum 3 ani

71 de ani si el mai sofeaza...sunt curios cum ar trece de probele medicale pentru obtinerea permisului la acea varsta respectabila...tipic! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus