X
record-de-turisti-pe-transalpina-quot-este-un-furnicar-quot-33569

Astăzi se redeschide Transalpina. Viteza maximă: 30 km/h

Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a anunțat că, începând de astăzi, de la ora 8.00, este deschisă circulaţia pe Transalpina. Vor fi însă anumite restricții. Potrivit reprezentanţilor Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, începand cu data de 23 mai, ora 8.00, se reia circulaţia pe DN 67C, între km 34+800-59+800, între localităţile Rânca şi Obârşia Lotrului.

Circulaţia este permisă numai în intervalul orar 8.00-20.00 şi se va desfăşura cu următoarele restricţii: masa maximă autorizată mai mică de 7.5 tone, iar viteza maximă de 30 de kilometri pe oră. Circulația a fost închisă pe acest tronson la sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Şoseaua Transalpina are 148 de kilometri şi străbate judeţele Gorj, Vâlcea, Sibiu şi Alba. Pe perioada iernii, drumul este închis, recomandarea autorităţilor pentru şoferi fiind să circule şi în această perioadă cu atenţie, fiind un drum de munte. Cea mai mare altitudine se află în Pasul Urdele (2.145 m).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact