Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Chestionar: sunt sibienii mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de Primăria Sibiu?

Chestionar: sunt sibienii mulțumiți de calitatea serviciilor oferite de Primăria Sibiu?

Opt este numărul întrebărilor pe care Primăria le adresează pentru a afla gradul de satisfacție al sibienilor pe tema serviciilor oferite de administrația locală.

Chestionarul cu cele opt întrebări reprezintă o componentă a unui proiect cu finanțare europeană nerambursabilă, proiect în urma căruia Primăria Sibiu urmărește să fie și certificată ISO. Evaluarea gradului de satisfacție al sibienilor este realizată prin întrebări referitoare atât la gradul de încredere în instituția Primăriei, cât și pe tema relației între instituție și cetățeni. Prin chestionarul lansat, Primăria cere aprecieri referitoare la o serie de servicii publice (apă și canal, transport local, iluminat, salubrizare, spații verzi etc), dar și solicită opiniile pe tema flexibilității instituției sau promptitudinii cu care problemele sunt rezolvate. Prin chestionarul lansat, Primăria caută să afle și care sunt sugestiile pentru creșterea eficienței activității proprii.

Chestionarul în discuție poate fi accesat la adresa https://forms.gle/FrUrJNxUAQNtm32TA, link activ până în ziua de 3 iunie 2020.
Pentru completarea chestionarului nu sunt solicitate date de identificare precise, altele decât vârsta ori studiile. Sondajul Primăriei are loc în perioada de implementare a proiectului SALT Sibiu – Administrație de calitate, accesibilă locuitorilor prin tehnologie. Proiect cu finanțare europeană nerambursabilă care, printre altele, are și rolul de a dezvolta ”noi instrumente digitale” pentru a interacționa cu sibienii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Hermanndorf

Acum 3 ani

Din punctul de vedere al administratiei locale, in marea ei parte, Sibiul fata de Oradea este cam ce este Falticeniul fata de Viena.
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

Nu ne trebuie formular digital...va putem spune direct: cetatenii NU sunt multumiti de performantele primariei, in niciun domeniu! An electoral...apar chestionarele de "feedback", cum ar spune corporatistul. Nu vreti sa va semnam si actele aditionale pentru majorarea salariilor, stimati edili? :D
Raspunde

Gherman ioan

Acum 3 ani

Nu sunt multumit.In 8 ani de mandat nu s.a realizat nici o investitie majora in Sibiu.Numai carpeli ca sa ia ochii alegatorilor.Sibienii asteapta de ani de zile un complex turistic de agrement care ne este servit in ajunul fiecarei alegeri.
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

Ca sa vii cu un formular online pentru a afla parerea cetatenilor despre calitatea serviciilor, trebuie sa fii rupt de realitate. Sa circuli doar cu masina de serviciu - din fata portii pana la primarie si sa nu te uiti pe geam. Unii au impresia ca "managementul" unui oras inseamna stat degeaba 3 ani iar in anul electoral sa faca diferite chestionare pentru a vedea ce sa promita inaintea alegerilor. Trist, madam fodor, trist! Ia-ti echipa si retrageti-va!
Raspunde

Aurel

Acum 3 ani

Oare chiar stati cuibariti acolo si nu stiti ca pleaca zeci, sute de oameni plangand de la voi, de la sefele care se cred stapanele " inelelor" si a tuturor propritatilor si proprietatilor, care isi permit sa te scoata "elegant" afara pe usa in timpul orogramului cu publicul, sefe care nu stiu decat ce inseamna un razboi nici decum sa gaseasca solutii pentru problemele oamenilor "nu le permite legea", acesta a devenit un raspuns care ascunde si prostie si iresponsabilitate si nu in ultimul rand neasumarea.... rusine sa va fie ca mai aveti tupeu si sa intrebati lumea de pareri. Stati in birouri si de acolo faceti si munca de teren, prezenti sunteti numai cand e loc de facut rau, la rezolvat xeva pentru oameni iesiti doar inainte de alegeri si atunci doar cu promisiuni ca dupa ce va treziti cu sacii in caruta uitati tot.
Raspunde

Perfect

Acum 3 ani

Praf in ochi aceste chestionare. Vor face foc cu ele. Nu-i interesează de oras. Daca efectiv erau interesați făceau ceva in acesti ani de cand sunt la conducere. Trebuie sa plece madam Fodor dar impreuna cu toti sefii de departamente inclusiv d-na arhitect sef. Sunt invechiti ca mentalitate.
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

in mod clar "d-na Fodor" trebuie sa dispara impreuna cu toti INCOMPETENTII si IGNORANTII din primarie!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus