Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

PSD Sibiu: Nici măcar noi nu îi bănuiam pe fruntașii PNL Sibiu de atâta prostie!

PSD Sibiu: Nici măcar noi nu îi bănuiam pe fruntașii PNL Sibiu de atâta prostie!

Cum să mergi pe ploaie torențială, ascuns sub umbrelă, să asiști la asfaltarea unor drumuri județene, apoi să te mai și lauzi pe Facebook-ul oficial al Prefecturii cu această ”realizare”?!

Aleși locali ai PNL Sibiu sfidează toate legile existente. Prefectul Județului, Mircea Crețu, fruntaș PNL, și doamna Daniela Cîmpean, președintele penelist al Consiliului Județean Sibiu, au călcat în picioare toate normativele tehnice în vigoare, care spun clar că asfaltul turnat pe ploaie este risipă de bani publici.

Luni, pe ploaie torențială, pe drumurile județene din Racovița și Cisnădie, prefectul și președintele Consiliului Județean au asistat de sub umbrele la turnarea covorului asfaltic, privind cum se duc pe Apa Sâmbetei banii județului.

Această ispravă vine după o serie recentă de abuzuri dublate de prostie, ale prefectului penelist, un om ajuns printr-un sinecurism marca PNL, în cea mai înaltă funcție de conducere din județ:

  • Astfel, săptămâna trecută polițiștii sibieni, deși nu sunt în subordinea Prefectului, au aflat în mod oficial, printr-o adresă a prefectului, că au nevoie de bilet de voie de la conducerea Prefecturii pentru a părăsi incinta instituției unde își desfășoară activitatea.
  • La sfârșitul lunii aprilie, prefectul Sibiului a mințit cu nerușinare în direct la un post TV că angajații Serviciului de Evidența Populației Sibiu au fost testați și sunt sănătoși. Abia după ce minciuna prefectului a fost semnalată public oamenii au fost testați în mare grabă, 4 dintre ei fiind confirmați pozitiv și internați. Prins cu minciuna, Prefectul, în mod hilar a dat vina pe o eroare a sistemului informatic. Probabil se referea la ”erorile sistemului informatic” din creierul său, care dă rateuri tot mai des.
  • Și nu este prima data când ”sistemul informatic” al Prefecturii dă ”erori”. Domnul Prefect a reușit și performanța de a raporta oficial îmbolnăviri de COVID-19 într-o dată inexistentă în calendar, respectiv 31 aprilie.
  • De altfel raportările îmbolnăvirilor cu COVID-19 îi dau mari bătăi de cap domnului Prefect, presa relatând pe larg minciunile din comunicatele trimise de Prefectură.
  • Prefectul Crețu a mai avut o idee ”creață” și l-a pus șef de cabinet pe domnul Sebastian Dotcoș, cel pentru care, în mod special, a fost schimbată Organigrama Primăriei Orașului Săliște. Primarul PNL al orașului Săliște a făcut clar abuz de putere și trafic de infuență pentru a-l putea face funcționar public pe Dotcoș peste noapte, fără a da concurs, în bătaie de joc față de Legea Funcționarilor Publici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

edei

Acum 3 ani

Toti sunt o apa si un pamant. Sunt numeroase cazuri cand si cei de la "marele partid psd" s au afisat la asfaltari pe ploaie, asa ca nu ma mai mira nimic. Toti parlamentarii sunt niste hoti, doar ca unii mai mari, altii mai putin mari, ca sa nu zic mici ca din aia nu sunt.
Raspunde

Robert

Acum 3 ani

Mari idioti astia de la PNL Sibiu sustinuti de USR. E bine ca ii vad sibienii asa cum sunt in prostia lor pura. Bravo Campean ai demonstrat ce poti! Si mai vrei un mandat ? O sa iei 1% ! Maxim atat! He he he
Raspunde

realistul

Acum 3 ani

Nici macar Ceausescu și cu Leana nu aratau așa cand mergeau in vizite in intreprinderile sau pe santierele patriei.
Raspunde

Un oarecare

Acum 3 ani

Las ca nici cu voi nu te puteai mândri, alta locomotivă la fel de uzată...
Raspunde

Vetuta de la heliograf

Acum 3 ani

Chiar daca informatiile voastre ar avea un sambure de adevar,voi nu mai aveti nici o sansa!Ati spus totul in atatia ani de guvernare;de crezut nu va mai crede nimeni.Cate nulitati ati pus in functii aici si in toata tara?Asa ca nu va mai osteniti degeaba!PSD-istii vor lua la Sibiu procente direct proportionale cu IQ-ul lor!
Raspunde

@ edei

Acum 3 ani

Mai Edei, ce sa mai zici si tu cand vezi cat de prosti sunt pnlistii tai. Dai in psd ca atata stiti. Bine ca nu ai spus ca psd i-a obligat sa asfalteze pe ploaie. Atat poti sa spui ca psd psd psd cand idiotii tai de la PNL asfaltau in ploaie ? Nu te crucesti ce retardati sunt in fruntea PNL Sibiu ?
Raspunde

edei

Acum 3 ani

Probabil ca nu ai inteles nimic din ceea ce am scris eu, pentru mine toti parlamentarii sunt la fel, niste hoti vai mama lor. Dar daca tot vine vorba de psd, astia sunt cei mai mai hoti din istoria Romaniei. Pacat ca am ajuns pe vremea cand te duci la vot sa votezi raul cel mai mic
Raspunde

Dan

Acum 3 ani

Mai prosti ca PSD-istii prin Veorica, Daia, Cuuc si lista poate continua - nu am vazut. Nici PNL-ul nu e de laudat da fata de PSD-isti sunt parfum.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Bai pesedistilor sibieni voi nu ati luat la ultimele alegeri nici 10 la suta si vorbiti de procente. Zi Robert ajungeti la 10 la suta la locale ? Ca pentru voi ar fi o performanta. Ha, Ha, Ha.
Raspunde

Fostul comunist si actual pnlist Sovi

Acum 3 ani

Vai tovarasa Campean ce mult semanati cu tovarasa Elena Ceausescu. Daca va faceati si un coc puteam sa jur ca s-a ridicat din mormant fosta tovarasa iubita si a venit in inspectie pe santierele patriei. Iar dl Cretu, ptiu sa -i fie de deochi e leit tovarasul Bobu in mizerie. Semnat, Sovaiala zis si Sovi un tovaras de nadejde fost comunist de frunte, acual pnlist, tot de frunte. Va pup tovarasi pnlisti!
Raspunde

teddy

Acum 3 ani

can - can ! in plina pandemie ! ...sa va fie rusine-
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

bai pesedistilor , bai bogdanele , lasati-o moarta , oricate comunicate si declaratii de doi lei veti da , la Sibiu tot maxim 10% veti lua!
Raspunde

UnDacLiber

Acum 3 ani

psd, pnl, usr, pdl, alde... inca nu am invatat ca sunt unii si aceiasi care "ne fac prin rotatie"?! Plebea latra, prostul se va simti mereu lezat in caracterul sau nesemnificativ si se va identifica mereu cu (ne)realizarile si lipsa de caracter si competenta a conducatorilor, caravana politrucilor va oferi mereu acelasi circ ieftin, menit sa ne tina vietile si mintile ocupate cu distractori triviali. Noroc ca exista clasa politica si Valea Oltului cu accidentele ei, ca altfel am fi nevoiti sa ne intoarcem atentia inspre propriile noastre persoane si vieti, si ne-am oripila de cat de grotesti si meschine au ajuns!
Raspunde

xy

Acum 3 ani

Offff, va vechi liberal mă doare sufletul că lumea critică...PNL-ul! Din nefericure, este NEW PDL!!! Sigur că e "greșeala" vechilor liberali că au fist amăgiți cu "marea unire" ...liberală... A fost de fapt marea revenire în prim pman a eșuaților din PD și PDL, cu complicitatea unor liferi liberali: Crin Antonescu la nivel național, Mircea Cazan și Răzvan Pop la nivel local, care s-au bucurat de anumite privilegii care sunt știute... Cine crede că Șovăială, Flutur, Falcă, Câmpeanu Daniela, Turcan și-au schimbat năravurile și convingerile doar pentru că, din portocalii au devenit galbeni???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus