Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fostul șef al OJTS Sibiu a fost numit director al Serviciului de Telecomunicații Speciale

Fostul șef al OJTS Sibiu a fost numit director al Serviciului de Telecomunicații Speciale

La propunerea președintelui Klaus Iohannis, Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat numirea generalului-maior Ionel Sorin Bălan în funcția de director al STS. Timp de 12 ani, Bălan a fost șef al Oficiului județean de telecomunicații speciale Sibiu.

Sorin Bălan a fost numit la conducerea STS în cursul zilei de miercuri, 27 aprilie. ”General-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluției profesionale şi militare, ocupând funcţia de prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar din iulie 2019 a asigurat funcția de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, anunță Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

Absolvent al Școlii militare de ofițeri activi de transmisiuni din Sibiu (1987 – 1990), Sorin Bălan a terminat în 1997 și Facultatea de Inginerie din cadrul Universității sibiene, specializarea calculatoare.

Pe linie profesională, Sorin Bălan a devenit – în 1997 - din comandat de pluton al Institutului Militar din Sibiu, ofițer în cadrul Biroului Radiocomunicații al OJTS Sibiu, mai apoi șef al acestui Birou, după care, din 2005 până în 2017 a condus Oficiul județean de telecomunicații speciale Sibiu. A devenit prim-adjunct al directorului STS în 2017, după care, din vara anului trecut, a preluat conducerea STS în cadrul unui mandat interimar.

Sursa foto: b1.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Proadevăr

Acum 3 ani

Un adevărat profesionist. Felicitări!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus