Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

FOTO Măști tematice, cu motanii Antonello și Donatello sau chipul baronului, noile suveniruri ale Muzeului Brukenthal

FOTO Măști tematice, cu motanii Antonello și Donatello sau chipul baronului, noile suveniruri ale Muzeului Brukenthal

Muzeul Național Brukenthal se adaptează la vremurile COVID și vine în întâmpinarea vizitatorilor cu un suvenir practic și colorat – măștile de față cu tematică.

Chipul baronului Samuel von Brukenthal, motanii Antonello și Donatello sau tapetul oriental sunt câteva din imaginile pe care le veți găsi pe măștile reutilizabile disponibile pentru a fi cumpărate din magazinul deschis la Palatul Brukenthal. Prețul unei măști cu un strat este 13,5 lei, iar masca cu strat dublu este 19 lei.

masti brukenthal5

„Pandemia schimbă moda. Obligativitatea purtării măștilor o știm cu toții. Din acest considerent, de astăzi, în magazinul din cadrul Palatului Brukenthal (Piața Mare, nr 4) veţi putea achiziționa măști personalizate: pornind de la chipul baronului Brukenthal sau al lucrării Fata în Albastru, tapetul oriental sau motanii Antonello și Donatello. Necesitatea și obligativitatea ne învață să fim creativi și unici. Măștile reutilizabile au fost confecționate din material textil de S.C. Gorgona Design”, spun reprezentanții muzeului.

Foto: Facebook/Brukenthal National Museum masti brukenthal6 masti brukenthal4 masti brukenthal3 masti brukenthal masti brukenthal1 masti brukenthal2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

///

Acum 3 ani

Motanii mai traiesc?
Raspunde

Titian

Acum 3 ani

Oribil
Raspunde

Andreea

Acum 3 ani

Superbe, am cumpărat și eu astăzi 3
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus