Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibian arestat în România pentru trafic de droguri, apoi în Germania pentru infracțiuni cu carduri

Sibian arestat în România pentru trafic de droguri, apoi în Germania pentru infracțiuni cu carduri

Un sibian în vârstă de 32 de ani a fost trimis în Germania pentru a răspunde în fața legii pentru diverse infracțiuni cu carduri, după ce abia terminase de executat o pedeapsă în România, pentru trafic de droguri.

Sibianul a ispășit la Penitenciarul Aiud o pedeapsă pentru trafic de droguri, pe numele său fiind emis un mandat de arestare și de către autoritățile germane, pentru clonare de carduri și însușire de bani, arată reprezentanții Poliției Sibiu.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare un mandat de arestare emis de Curtea de Apel Timișoara față de un sibian în vârstă de 32 de ani, în vederea predării acestuia către autoritățile judiciare germane. Bărbatul este condamnat de autoritățile judiciare germane la o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiuni de fals, conform Codului Penal German”, se arată în buletinul informativ emis de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu.

În prezent, sibianul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus