Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Dosar penal pentru doi bărbați care pescuiau ilegal într-o zonă privată

Dosar penal pentru doi bărbați care pescuiau ilegal într-o zonă privată

Doi bărbați, în vârstă de 19 și 36 de ani, s-au ales cu dosar penal după ce autoritățile au descoperit că pescuiau ilegal în râul Olt.

Proprietarii unui lac din zona localității Colun au sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos în legătură cu faptul că au găsit pe malul lacului o plasă de pescuit și două undițe. În apropiere, polițiștii au depistat doi localnici în vârstă de 19, respectiv 36 de ani, care au declarat că plasa și undițele le aparțin și că obișnuiesc să pescuiască în râul Olt, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol, iar plasa de tip monofilament și cele două undițe au fost confiscate.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 3 ani

De cand malul OLTULUI este prorietate privata ...-Jos PSD ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus