Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Mașină urmărită prin trafic, pe străzile din Sibiu: un cisnădian a refuzat să se legitimeze

Mașină urmărită prin trafic, pe străzile din Sibiu: un cisnădian a refuzat să se legitimeze

Traficul este blocat în acest moment, pe strada Constituției, până în sensul giratoriu cu Bulevardul Corneliu Coposu. Din primele informații, o mașină a fost oprită de autorități, după ce șoferul a refuzat să se legitimeze. 

Actualizare.  Potrivit autorităților, „bărbatul era parcat într-un refugiu pentru autobuz și când a fost abordat de polițiștii locali a refuzat să se legitimeze și a plecat”. Polițiștii locali au solicitat să fie oprit în trafic.

Surse neoficiale spun că este vorba de un bărbat în vârstă de 32 de ani din Cisnădie, cu o pedeapsă executată pentru infracțiuni de furt și tâlhărie.

Știre inițială. Potrivit Lucianei Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, mașina a fost urmărită în trafic, la solicitarea Poliției Locale. „Se pare că a refuzat să se legitimeze”, transmite sursa citată. Autoturismul a fost oprit la sensul giratoriu dintre Constituției și Coposu, unde s-a format o coloană de mașini.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

BBB

Acum 3 ani

Oare daca nu existau grupurile de trafic de pe retelele de socializare, de unde isi procurau jurnalistii pozele? Cred ca au si uitat ce inseamna munca de teren, sa fi la orice ora pregatit sa pleci sa faci un reportaj.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus