Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Otys. Restaurantul sibian cu propriile feluri de pizza, livrare gratuită și limonadă din partea casei

Otys. Restaurantul sibian cu propriile feluri de pizza, livrare gratuită și limonadă din partea casei

Deschis de mai puțin de doi ani, Otys Urban food a devenit unul dintre cele mai căutate restaurante din Sibiu, atât pentru rețetele de pizza, cât și pentru alte categorii de preparate. Livrarea este gratuită, asemeni limonadei pe care cei de la Otys o prepară în propria bucătărie și o oferă fiecărui client.

Alături de felurile clasice, pizza Kebab sau pizza Carbonara sunt câteva din preparatele proprii ale celor restaurantului Otys tot mai des comandate de cei care descoperă bucătăria localului sibian. Printre ofertele tot mai apreciate de către sibienii care au devenit clienți ai Otys se numără și kebab-ul preparat integral în bucătăria restaurantului. ”Este un kebab pe care îl producem noi, nu este din categoria «refrigerate și reîncălzite», fapt ușor de recunoscut după gustul savuros al acestui preparat”, arată reprezentanții restaurantului. Diferite feluri de paste, de la bolognese la penne cu pui și hribi, salate, dar și shaorma sau deserturi completează oferta restaurantului sibian. Un restaurant care pune accent pe ”mâncare bună”, rezultat al combinațiilor de ingrediente delicioase.

otys kebab interior

 

Sub sloganul ”Oferte pe gustul tău”, reprezentanții Otys pregătesc în mod constant numeroase oferte pentru clienții lor. Cum ar fi cea actuală, care include două pizza single la 34,99 de lei, două kebab cu două limonadele la 36,99 de lei sau pentru cei care aleg să comande pizza family, la trei astfel de preparate al patrulea este gratuit. Evident, livrarea, ca și limonadele care însoțesc aceste produse sunt oferite gratuit.

OTYS oferte mai 2020 Pentru a ușura experiența comenzilor din meniul Otys, pe lângă noul site - otys.ro, reprezentanții restaurantului sibian au lansat și propria aplicație pentru smartphone, care poate fi descărcată gratuit prin intermediul Google Play, urmând a fi disponibilă în zilele următoare și prin intermediul App Store.

Cei de la Otys oferă clienților lor posibilitatea de a utiliza oricare serviciu de plată a produselor: fie cash, card, card de bonuri ori tichete de masă. Iar toți cei care intră în contact cu produsele restaurantului folosesc echipament de protecție, dezinfectându-se conform procedurilor. ”Toate aceste măsuri de protecție le implementăm în egală măsură pentru siguranța clienților noștri, cât și pentru cea a angajaților, a colegilor noștri”.

 

Livrarea produselor Otys este gratuită în Sibiu și Șelimbăr pentru comenzile cu o valoare minimă de aproximativ 30 de lei.

Pentru comenzi:

Telefon: 0755 600 090

Facebook: https://www.facebook.com/otysurbanfood/

Site: otys.ro otys platesti interior otys pizza interior otys aplicatie interior otys oferta interior

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus