Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Un sibian a adunat gunoaiele lăsate în pădure de tineri. „Arată locul de zici că a plouat cu pet-uri”

Un sibian a adunat gunoaiele lăsate în pădure de tineri. „Arată locul de zici că a plouat cu pet-uri”

Un sibian povestește cum adesea se vede nevoit să adune gunoaiele din pădurea de lângă terenul de rugby, din cauza tinerilor care petrec în spațiul verde și uită să adune resturile, să le arunce la gunoi. În fiecare an e aceeași poveste, spune bărbatul – vine căldura, adolescenții ies la băut și lasă gunoaiele în iarbă. Acesta explică faptul că își dorește să tragă un semnal de alarmă și speră ca măcar câțiva tineri să învețe să își adune resturile din spații publice.

„Vin în pădure, beau, fumează și aruncă toate gunoaiele în iarbă. Coșul de gunoi e la câțiva metri de ei”, povestește sibianul. Pentru că situația nu e de ieri, de azi, a decis să facă publică problema și spune că data viitoare când îi va prinde îi va reclama la poliție. „Să vedem cum o să plătească amenzile”, spune acesta.

„Am adunat după ei patru saci de gunoaie ieri. Pădurea nu a ajuns coșul de gunoi al tuturor nesimțiților. În fiecare vară e aceeași poveste, de multe ori am adunat saci întregi de gunoaie. Arată locul de zici că a plouat cu pet-uri. Cu sticle pline au știut să vină în pădure, dar le e lene să le ducă goale câțiva metri până la coșul de gunoi”, povestește acesta.

gunoaie padure

Problema cea mai mare e că nu sunt atenți, explică sibianul. „Fumează și aruncă chiștoacele, azi-mâine dau foc la pădure. Căprioarele și păsările trebuie să se plimbe prin gunoaie că așa vor niște nesimțiți.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1437

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

...un Cisnãdian

Acum 3 ani

RESPECT pentru acest om… Bravo!

Raspunde

Mai Multe Amenzi

Acum 3 ani

Mai multe amenzi si pancarte cu "luati-va gunoaiele si aruncati-le la container". Poate ar ajuta...daca ar fi si cineva prin primarie care sa se ocupe de asta.... foarte ocupati oameni.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus