Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO-Prima doamnă a SUA a servit mâncare pentru militarii de la baza Kogălniceanu

VIDEO-Prima doamnă a SUA a servit mâncare pentru militarii de la baza Kogălniceanu

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a servit mâncare, vineri seara, pentru militarii americani aflaţi la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

După acel moment prima doamnă a ajuns la București, unde va avea întâlniri cu membri ai guvernului român, precum și cu lucrători din domeniul ajutorului umanitar.

Soțiile președinților SUA și România, Jill Biden și Carmen Iohannis, vor avea sâmbătă o întâlnire privată, apoi vor vizita împreună o școală din București, unde vor avea o discuție cu profesori și refugiați.

Ele vor avea o discuție cu profesori, mame ucrainene și cu reprezentanți ai autorităților române din domeniul educației.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 1 an

Atat de modest! Nu plagiate, nu popota, nu ornamente.
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Aoleu! Ce servire! Zici ca tine in mana un focos nuclear!
Raspunde

Tanti marioara

Acum 1 an

No, dragă Jill, trebuia sa-ti pui un șurț când te-ai apucat de servit! Unde l-ai lăsat pe domnu Joe? Incă mai moțăie în balansoar?
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 an

Cat p-aci sa ma bucur, ca la final de '10 ani mandat nimic',Carmen si-a facut aparitia...Eroare...Era vorba de tot de o sotie dar era,sotia presedintelui SUA,tot profesoara de engleza....Rugam consilierii lui wuhannis sa ii arate harta precisa a scolii,strada,poarta,usa intrare.. unde ii va ajunge consoarta ca sa nu ne facem si mai mult de ris...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus