Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ipoteza noua de lucru: Autostrada Sibiu-Pitesti este istorie, autostrada Sibiu-Brasov intra in plan!

Președintele Cosiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a anunțat în această dimineață că pentru a lega Sibiul de București pe autostradă există în discuție și o altă variantă decât mult amânatul proiect al autostrăzii Sibiu-Pitești. Ioan Cindrea a declarat că se are în plan construcția autostrăzii Sibiu-Brașov, care ar fi mult mai ieftină și care ar putea fi terminată odată cu tronsonul Comarnic-Brașov.

”Există și alte variante care se discută. Există varianta autostrăzii Sibiu-Brașov, care este mult mai ieftină și mai realizabilă. De la Brașov vine autostrada Comarnic-Brașov și ar trebui să fie gata împreună”,a declarat Cindrea.

La jumătatea lunii august Agenția Națională pentru Protecția Mediului a respins proiectul autostrăzii A1 Sibiu-Pitești, pe motiv că CNADNR (Compania Națională de Autostrăzi) a depus un dosar incomplet și a refuzat trimiterea mai multor documente solicitate de autoritățile de mediu.

Printre neregulile semnalate de Agenția Națională de Mediu se numără: neactualizarea raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul de investiție în conformitate cu unele prevederi legale, lipsa avizului de gospodărire a apelor, lipsa avizelor Direcțiilor Județene de Cultură sau neactualizarea certificatelor de urbanism pentru toate județele traversate de autostradă. CNADNR are dreptul de a ataca decizia Agenției de Mediu.

Ministrul mediului vine săptămâna aceasta la Sibiu, iar printre teme de discuție se numără și problema autostrăzii Sibiu-Pitești. ”Vom dicuta cu doamna ministru și despre situația acestei autostrăzi”, a confirmat Ioan Cindrea. Vizita Rovanei Plumb este programată pentru joi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

95 comentarii

Marius

Acum 10 ani

Bagati-va mintile in cap cu Sibiu- Brasov. Sibiu- Pitesti cu variante spre Craiova si spre Bucuresti- Constanta si mai departe in Balcani este ce-a mai viabila. Sibiu- Brasov este suficient drum expres asa cum s-a si inceput deja.
Raspunde

mitzy

Acum 10 ani

Da sa fie si Sibiu Istanbul....numai sa fie!!! odata!!!!!!!!!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Da\' di ţe să fie Istanbul, mitzy dragă, să nu mai baţi tu drumul pân-acolo?
Raspunde

Cindrea penalul

Acum 10 ani

mai votează dracu pe faptuitorul de Cindrea si gasca lui din usl-isti care ne vor raul. Sibiu-Pitești este prioritatea!!!
Raspunde

neutru

Acum 10 ani

ponta vrea spre craiova sa treaca pe la tirgu jiu daca se poate cindrea vrea acum spre brasov dar fratilo terminatio pe asta spre nadlag odata .
Raspunde

fantanaru

Acum 10 ani

Cea mai buna,practica si ieftina solutie este tot pe Valea Oltului daca se lateste actualul drum cu inca doua benzi.
Raspunde

...

Acum 10 ani

Coridorul patru paneuropean de transport trece pe Valea Oltului, are finantare europeana pana acolo, o sa aiba si pentru tronsonul ala dar nu s-a facut un studiu serios ca sa se cunoasca sumele. Alta varianta va fi un Bechtel nr.2, cum le place politicienilor, cu finantare exclusiva de la buget, sa aiba de unde se infrupta, ca din bani europeni fac parnaie. Cu toate ca mie imi place defileul Oltului asa cum este, daca ar fi mai putin circulat mi-ar placea si mai mult.
Raspunde

...

Acum 10 ani

Ce pretinde agentia de mediu acolo sunt fleacuri, hartii de la institutiile statului, sa aiba Sova ce pierde. Din partea mea poate sa ramana asa, ma intereseaza sa se gate partea asta, Budapesta, Viena, Berlin, Paris, Londra, aici vreau sa ajung, Bucuresti, Sofia, Istambul mi-s cam indiferente.
Raspunde

asd

Acum 10 ani

Bai da ce stati voi dupa astia?Ia enervati-va si faceti autostada pe unde vreti voi ca oricum voi produceți banii. Parca asa spuneati ca doar voi munciti si restul sug banii sibiului.Intr-o noapte va puneti toti si o dati gata
Raspunde

q10

Acum 10 ani

este necesara valea Oltului spre Pitesti si pe deasupra este vorba si peisajele din munti.Vezi au-tostrada dintre Italia si Elvetia,cam asa ar fi si Sibiu - Pitesti,care ar fi diferenata de km ca lungime si valea Oltului nu are multe localitati pe traseu.
Raspunde

Liviu B.

Acum 10 ani

Terminati caini bagabonzi , sa vina primaru cu bicicleta pe strada oncesti cu bicicleta sa vada ce e acolo,stupp fratilor 20 de dulai la 30-40 kg unu
Raspunde

ASE

Acum 10 ani

Va dați seama ca Europa abia așteaptă sa se lege de Sibiu .sibiul o sa ii scoată din criza. La Berlin Paris Londra doar despre asta se vorbește .
Raspunde

Dan

Acum 10 ani

Dacă se schimbă traseul pentru ce dracu s-a mai făcut noul pod peste Dunăre la Calafat? Este cea mai scurtă rută pentru Ardeal, Ungaria, Polonia spre Grecia. Dacă se leagă Sibiu de Braşov, apoi de Bucureşti ca să avem de ce să ne întoarcem la Craiova terminăm concediul până ajungem la graniţă şi nu mai ajungem în Grecia niciodată!!!
Raspunde

popa

Acum 10 ani

Ponta vrea Bucuresti - Brasov prin PPP. Astia cind aud de bani UE fug ca de dracu, e adevarat nu se fura ca prin PPP (vezi Bechtel) si la sfirsit se mai pierde si contractual.
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Bai ai naibii romanii..sa nu faca ei autostrada ca sa mergi tu la Craiova sau in Grecia.. Mama lor de saltimbanci... Pai nu stiu ei cati sibieni merg la greci.. Eu zic ca @9 are dreptate..ia fortati-va un pic si aratati natiunii cum se poate face o autostrada din banii vostruleti...ca doar voi tineti tara ..nu tara pe voi
Raspunde

tity

Acum 10 ani

pe astia nu merita sa-i lasi sa conduca. trebuia hotarat romania tara bananiera se conduce direct de la viena nu cu saltimbacii de usl pdl etc...
Raspunde

banditul

Acum 10 ani

cum ba nenorocitilor cine mai cumpara ciolanul de la Boita? lasand gluma, SB-Pitesti este prioritara.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

mai iasovenilor voi aveti nevoie de autostrada catre iasi,noi sibiu-pitesti asa cum vrea si UE.Apropo dar mult va mai place sa lecturati presa din sibiu....
Raspunde

Sibienii

Acum 10 ani

Au nevoie de autostrada spre oltenia sa mearga in weekend acasa sau la locurile lor de origine ca sibienii adevarati sasi sunt de pe vremea lui ceasca in germania, au pus mana pe oras toate rapandulele!
Raspunde

@18

Acum 10 ani

Nu e vorba de presa.Ne plac prostutii astia fuduli din Sibiu . Sunt funny
Raspunde

user skyscrapercity= Thread A1 motorway pag. 957

Acum 10 ani

Baronul Ioan Cindrea = alt destept care-si da cu parerea..hai sa lasam coridorul IV ciontit...noroc cu UE..care o sa ne bage sula-n coaste pt.completarea coridorului. Alte comentarii?
Raspunde

@21

Acum 10 ani

Pana va baga UE sula-n coasta, am impresia ca v-au bata-o in M\"UE...aia din Brasov...si culmea ca luinCindrea ii si place.. O fi adevarat ca majoritatea din Sibiu sunteti un pic pidosnici?
Raspunde

autostrada

Acum 10 ani

ba cum vine alti la ciolan trseaza tot alte prioritati depinde di ce zona se trage cind a fost boc asta a confundat bani publici pe care ii platim noi toti amarasteni cu bugetu clujului a brasovului ca de acolo este soacra si siua tras taranu autostrada gilau -turda stadion arena sala de sport si alte lucruri iresponsabile ,cu bani deturnati de la bugetu statului putea face canalizari si modernizari de drumuri in tot judetu cluj si acum culmea tupeului insista ca din bani de la UE destinati tronsonului pan european sibiu -pitesi s-a finanteze o autostrada inutila cum este turda -sebes si asta numai sa nui scoata din context pe cluj ,ba nu va mai jucati cu autostrazile ca orce om cu mintea la cap o realizeaza varianta cea mai scurta de legatura cu sudu eureopei si asta nu poate fi alta decit ,nadlac-orastie -sebes -sibiu -rm vilcea -pitesti -bucuresti -giurgiu ,dar aici nu conteaza ce este un plus de vreo 80 -100 de km mai scurta o facem pe varianta mai lunga ,ba astia de ne conduceti daca ai doua variante de mers una mai scurta cu vreo 70 -80 de km pe care o alegi pe aia mai lunga cu 70 -80 de km ,dar asta o faceti s-a nui scoateti din context pe vesnic guralivi si pretentiosi parlamentari de cluj si brasov ,ba astia de ne guvernati intepeleazal pe boc cel mic si rasfatat cum este aia cu centura clujului de diamante si pista de la aeroportu ineficent de la cluj +stadionu si alte investiti ale lui copy -paste ,acum daca vrea s-a se lege de culoaru 4 turda -sebes si asa se lauda ca ei sunt buricu ardealului sa-si finanteze de la bugetu judetean investitia ,nu de la bani destinati portiuni din culoaru 4 sibiu -pitesti ,ba parlamentari de vilcea si pitesti trezitiva ,investitia asta este 85 la suta finantata de fonduri UE ,DACA NU FACETI GALAGIE autostrada sibiu -piesti nu va mai fi realizata in urmatori 50 de ani ba astia de ne conduceti faceti ce vi se cere de UE nu deturnati fondurile pentru interesele voastre meschine
Raspunde

Sibian adevarat

Acum 10 ani

@23 Bai oltene tu poti sa mergi la tara sa iti iei tuica si pe dn ca nu crapi.economic e important sa legam sibiul de capitalele economice adica buc bv si cj nu de valcea si nadlac se mergeti voi boschetii sa va luati tuica sau rable din jermania
Raspunde

Salvati Rosia Montana

Acum 10 ani

Miting in Piata Mare la ora 19. Va multumesc. facebook.com/events/622733087779554/
Raspunde

@25

Acum 10 ani

Mai terminati dreaku cu Rosia montana,deciziile mari sunt luate la nivel inalt de cei ce ne conduc ,asa ca va chinuiti degeaba sa schimbati ceva iar faptul ca va veti aduna iar 50-100 de penneri si gura casca(platiti poate de pdl)nu este decat o abureala de-a voastra.mai barati si pagina cu postarea voastra,la munca cu voi papagalilor!!
Raspunde

Costel

Acum 10 ani

Cindreo, ai pierdut votul meu. In loc sa promovezi Sibiu-Pitesti, sa vina bucurestenii sa schieze in Paltinis, lasa-i sa se duca tot spre v prahovei; de celelalte statistici de trafic nici nu mai comentez.
Raspunde

@26

Acum 10 ani

uslas imputit. veti muri cum a murit guvernarea portocalie anu trecut ...in piata. fara s astiti ce v-a lovit. gunoi nenorocit! ciuma rosie si penalii galbeni! murit ba!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Autostrada Sibiu - Piteşti este viitor, nu istorie. Ce se face acum, e o chestie de conjunctură care va prelungi oarecum, bunăstarea braşovenilor, în mod nemeritat, desigur.
Raspunde

Vu de l\'étranger

Acum 10 ani

Sibiu - Pitesti - Bucharest, Sibiu - Brasov - Ploiesti - Bucarest, Timisoara - Lugoj - Craiova - Pitesti - Bucharest, et j\'en passe et des meilleures. Rien de neuf sous le soleil ! Depuis plus de 10 ans, toujours les mêmes palabres sur les mêmes sujets, toujours les mêmes annonces à sensation, mais, sur le terrain, rien, absolument rien de concret, pas un seul petit coup de pelle. Petit détail bon à rappeler, qui peut avoir de l\'importance, l\'option Sibiu - Pitesti peut être financée à 85 % par l\'UE. Sinon, pour clore ces discussions stériles, le plus simple est de construire les trois variantes, ainsi, tout le monde sera content ; il ne reste plus qu\'à trouver l\'argent, mais ceci est une peccadille sans intérêt, très terre à terre, indigne d\'un tel débat.
Raspunde

vive la France

Acum 10 ani

Tres bien,mais ....l argent??
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Hm, vezi că cică-i elveţian...
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

ia mai.zi o data...sa prelungeasca nemeritat bunastarea brasovenilor? Uite ...dupa mine astea sunt cuvinte de sluga \" frustata\"
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Eh, după tine... cine crezi că te bagă pe tine în seamă? <br> Da, mai zic, ab-so-lut nemeritată, de către voi, nişte ardeleni megieşi, staţi acolo în colţul sud-estic al viitoarei regiuni autonome ardelene şi ştergeti-i la fund pe bucureştenii hoţomani care vin, cică, să schieze, şi în timpul liber puneţi de- o miuţă cu pucu şi crosa cu secuii din harcov. Sluga dumneavoastră!
Raspunde

@34

Acum 10 ani

Joseph cu prostii astia mai mici ne plictiseam.Era cazul sa revina si prostul de serviciu .Bine ai revenit
Raspunde

@34

Acum 10 ani

De ce iti place tie saiti spui joseph?mie imi pare cam gay.Ai bucurii la baieti?daca mai esti si tigan e rau! Sa fii un sibian tigan si gay e maxim.Scuze si batut in cap
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Mai dar rau te-au chinuit astaia din Brasov... Bai dar voi unde pusca mea schiati..asa mai multi ..nu o mana de oameni..sau cu cine pusca mea jucati hochei..sau la film cand va duceti? E interesanta atitudinea asta de frustrare istorica a unui oras intreg..sieu habar nu am de ce.. Uite cei de aici sunt relaxati...se distreaza...muncesc..se plimba in strainatate..si in niciun caz pentru esecurile lor nu dau vina pe Sibiu.. Mie imi sunteti chiar simpatici..un pic asa \"primitivi\"dar simpatici.. Sa urasti asa o comunitate..auzi s au dezvoltat mai mult decat noi nemeritat.. Pai te-ai gandit un moment ca poate e vina ta.. Esti mai prostanac..mai sedentar..uite eu ma misc ..iti postez din toata lumea..vad ceva nou..tu cu aceiasi placa stricata... Nu se poate ..e ceva mai mult..vreo deziluzie in amor sigur
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Fraiere, din cauza glumiţelor de-astea cu gay şi ţigani l-au exmatriculat pe un amic de-al meu de la grădiniţă, grupa mijlocie. Nu i-a prins rău deloc, c-aşa a învăţat şi el ce-i aia politicăli corectnes, ceea ce voi nu ştiţi nici acum când sunteţi cai bătrâni. <br>Baizăuei, maxim e să fii gabor unguresc, gay, convertit la iudaism. Şi amantul să fie un negru dotat.<br> Fraierilor!
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Şi lasă-mă cu aipiurile astea multiple, că nu mă duci în eroare. Tu eşti atât de fraier încât nici nu realizezi că apăreţi fix la aceleaşi ore, aveţi fix acelaşi stil de toreador local şi imberb, aceleaşi greşeli de exprimare, tastare şi aceeasi ortografie. <br>Şi mai ales un maaaare gol acolo unde ar trebui să fie simţul umorului. Chitrosule!
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Joseph nu mă obosesc sa te duc in eroare.Esti in eroare oricum de mult.Cat despre IP ar trebui sa ști ca net ul mobil își schimba singur IP-ul.(probabil cu un ip finder vedeai ca e de la o retea mobila)Asta nu înseamnă ca am fost singurul brasovean.Informatia asta ți-am oferit-o gratuit.nu-i așa ca acum te simți mult mai destept?
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Eu eram cel cu ip109....
Raspunde

Asd

Acum 10 ani

Uite domnule cum reusim sa scoatem prostii din anonimat !
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Ha,ha,ha, mie îmi explici cum e cu aipiul dinamic? Văd că nu pricepi.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Taica dar redusi sunteti mai acolo..chiar nu mi am inchipuit... Asta e mai Joseph..sa nu cerem mai mult decat puteti ..bleah.. Tu mie imi explici cu Ip Dinamic...hahaha Bai din nefericire iti explic ..dar de pomana.din cauza ca tu , ca si majoritatea slugilor din Sibiu.nu scoateti capul din vagauna aia...si de aia aveti retardu ala intelectual.. Si asat ti-o spun chiar prieteneste
Raspunde

Brasovenilor?

Acum 10 ani

Here we go again! Asta (#44) e ala cu \"scosul capului din vagauna.\", eterna lui replica. Vad ca e prezent si ala cu \"Sibiul oras de retarzi\". Unde e ala cu linkurile la statistici? Sau ala cu \"satul de ciobani\"? Sa ii cheme cineva!!!
Raspunde

DOAR GAZU 1945

Acum 10 ani

DAR SA FACETI SI SIBIU MOSCOVA, DAR SA FIE ODATA CA SUFERIM LA CAPITOLUL autostrazi
Raspunde

@45

Acum 10 ani

Ce e mai important e ca ai reusit sa ramai cu ceva.Cand o sa poti sa le pui si cap la cap o sa vezi ca vei fii cel mai destept din sibiu
Raspunde

@45

Acum 10 ani

Dar ai grija sa nu fii prea destept ca te reneaga sibienii
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Vezi cum te dai de gol, mereu greşeşti viitorul verbelor, ţine minte, de la o slugă sibiană, prostu de servici, viitorul întotdeauna se formeaza cu infinitivul, braşovean cult şi inteligent, deci \"vei fi\"! Scrie de o sută de ori!
Raspunde

@47

Acum 10 ani

A, tu esti ala cu complexul de superioritate si agresivitatea hiperdezvoltata sub forma patologica regasita in paranoia. Uite iti las un citat sa nu zici ca nu ramai si tu cu ceva: \"Orgoliul se croieste pe tiparul slabiciunii\"...
Raspunde

@48

Acum 10 ani

Ai cam luat-o in barba prostane ,nu te mai da rotund in colturi ca nu merge la infinit vrajeala,ti-ai si gasit cu cine sa te duelezi,cu Joseph,care daca vrea face misto de tine si tu nu-ti dai seama!deci....langsam,langsam...ca-i apa mica iasovene!
Raspunde

@49 50 51

Acum 10 ani

ia uite domne parca a venit ursu la stana.sar cei mai din cel mai.......
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Mai Joseph mai Ip amice...uite vrei sa te critic de pe un Ip local...daca vrei o sa o fac asa prieteneste pentru tine... dar sincer multi agramati la tine acasa
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Deci iosifica taica..ala cu sluga sunt eu...cel cu infinitivul e altul.. La fel si cu statisticile.. E greu stiu..dar o sa va obisnuiti... La fel cum o sa va obisnuiti sa veniti la Brasov la Finante...dar trece ..e mai greu la inceput..
Raspunde

@54

Acum 10 ani

Bla,bla,bla,bleahh,esti penibil ,un sfat pt tine,iesi de pe net si cauta-ti altceva de joaca!nu vezi ca palavragesti de unul singur?sau e plictiseala mare in brasovul vostru prafuit si monoton,cuta alte site-uri,inspre bozgori,cu aia va trebui sa te paruiesti!hi hi hi!
Raspunde

@josep

Acum 10 ani

Sti bine ca aici intra zeci de brasoveni sa isi mai educe vecinii sibienii ca nu stau bine la cultura in general( cu exceptia circului binentels) Asa ca prieteneste iti spun sa citesti mai cu atentie comentariile poate se lipeste si de tine ceva!
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Daca a greșit un brasovean un -i- ca nu a știut ca nu a fost atent sau ca a tastat pe mobil e una dar sa nu vezi ca majoritatea sibienilor de aici nu sunt in stare sa scrie o propozitie corect de la un cap la altul transforma toată problema într-o rabufnire a frustrarii .E o vorba \"vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochiul tau\"
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Uite joseph agramatu\'55 ! Ce zici?
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Nedreapta viata mai Joseph, sa te nasti in orasul asta de agramati, sarantoci..ma uit acum pe Corso..gol fraticule...gol golutz..lume trista , imbracata cacaniu...acum iti inteleg nemultumirea.. Dar nu e vina noastra , nu avem cum sa va ajutam..ne mai disfram un pic, mai predam ceva gramatica..dar in rest nu avem chm sa muncim pentru voi.. Dar lasa ca o sa vina si timpul vostru, o sa incepeti sa va civilizati, si atunci ne vor multumi pana si nepotii vostri
Raspunde

zambind

Acum 10 ani

@54 Mi-e ca tu n-ai nicio treaba cu Finantele @56 Alt cult @59 Un incrancenat! Joseph, astia ori nu citesc unde trebuie, ori n-au acces la marile idei! C-asa merg lucrurile:))
Raspunde

@60

Acum 10 ani

Fratica evident ca nu avem acces la marile idei.doar sibienii au!C-așa merg lucrurile:((Mai prindem câte una de la voi.Si ne stricam de ras
Raspunde

@60

Acum 10 ani

A tocit degeaba tastele! Macar o perla de scoteai! Chiar nimic util?
Raspunde

@60

Acum 10 ani

Am sau , oricum rezolv repede..in schimb tu va trebui sa te urci in rata de Brasov..circula de 3 ori pe zi..sau vei lua drezina pana la Medias .si de acolo pe calea ferata pana la Brasov.. Ca si o concluzie usoara pana una alta la Brasov sunt 8 Directii Regionale ...si urmeZa Romsilva...azi deja a fost ANATul....asa ca Sibiu Sibiu..cat de mic o sa fiu.. Pai mai fraticule Alba Iulia e cu vreo 10 ani in fata la numarul de directii regionale.. Parca Sibiul nu are nici macar competenta juridica pe Curtea de Apel..si crede ma e foarte greu sa o schimbi.. Asa ca , cu bozgori sau fara, cu hochei sau fara..incet incet s-a cam lamurit povestea...Brasovul 10 Directii Regionale, Alba Iulia 4, Tg Mures 1...Sibiu 1 ( oras infratit cu Alexandria..Dragnea, Tg Jiu Ponta, Focsani Oprisan)... Ce faceati voi fara oamenii astia... Si pana mai acum ..deja va vedeati Capitala Regionala, Capitala Romaniei, cel mai frumos oras dupa Viena, cel mai mare aeroport dupa Otopeni, cel mai mare exportator dupa Brasov..ooops asta am gresit scuze...orasul care ca si importanta turistica a surclasat Beijin , Barcelona, Buenos Aires...si toate astea le am vazut pe forum.. Mai vrei perle..uite..Obligati wizzair sa deschida rute noi de la Sibiu...sau cea mai recenta..Coridorul IV e strict necesar ca sa putem merge in Grecia.. Bai atata prostie cat am vazut la sibieni intr o vara ..ma face sa cred ca , chiar aveti o problema sociala.. Dar oricum sanatosi sa fiti si ne vedem cand veniti la Capitala la Brasov
Raspunde

@63

Acum 10 ani

Astea pe care le-ai enumerat sunt marile idei la care doar ei sibienii au acces.uitati pentru idei de genul asta stam pe aici.la început am fost revoltat ca un oraș net inferior vrea sa fure \"capitala\" dar acum îmi dau seama ca atât pot ei si doar mă distrez .Nimic mai mult
Raspunde

Brasovenilor

Acum 10 ani

Am si eu doua intrebari pentru voi, daca se poate: 1. Asa faceti si in viata personala; va batjocoriti nevasta zi si noapte, apoi va lamentati ca de ce nu va iubeste? Si 2,ramane totusi intrebarea: cum de nu aveti nici o distractie in orasul ala al vostru net superior? Pentru ca daca ati avea, ati mai lua o pauza de la statu\' pe net... In rest, sanatate, s-a vazut clar diferenta dintre ai nostri si ai vostri. La postaci cel putin...
Raspunde

@65

Acum 10 ani

Raspunsuri: 1 poplaca 2 sibiu am inceput sa ma tampesc pe aici.E clar ca prostia e contagioasa
Raspunde

...

Acum 10 ani

ce autostrada sibiu - pitesti? poate bariera sibiu - valcea! viza si pasaport pentru olteni!
Raspunde

@66

Acum 10 ani

Multam de raspunsuri, exact cum ma asteptam... O sa trimit un link cu niste rezumate de-ale perlelor expuse de ai tai pe aici la Institutul Honterus, sa vada baietii de-acolo ce recolte de cretini au produs.
Raspunde

brrrr

Acum 10 ani

vlahi=romani=zdrentzele europei...hotzi,infractori si lingai....romani=tzigani a ti luato direct de si la m (ue)
Raspunde

...

Acum 10 ani

moldovenii astia prapaditi daca aveau ce le trebuie acasa nu emigrau in brasov. au plecat de prapaditi ce erau. erau muritori de foame acolo. dar, cum paduchele cand se satura iese in frunte, moldovenii, ajunsi peste noapte ardeleni, in locul sasilor, se umfla in pene si guita de parca ei au pus coada la pruna. de fapt tot ce i-au facut ei prunei se rezuma la distilarea si ingurgitarea produsului rezultat. spre deosebire de sibiu, unde mai exista cativa sasi, in brasov moldovenii i-au facut sa dispara. si e normal: cum sa coabitezi cu moldovenii aia plini de pureci, paduchi si raie de la caprele irinucai? fugi cat vezi cu ochii! emigratia masiva a moldovenilor in brasov a fost o adevarata bomba ecologica!
Raspunde

@68

Acum 10 ani

Pai prietenas de o saptamana tot explic de ce stam pe aici si acum ma intrebi ce facem pe forum? Dngggg Cat de treaba cu postacii am explicat cu argumente si cifre cum sta treaba ,vin postacii vostri fara nici un argument dau un raspuns fara nici o legatura cu problema ,de genul \"ba pe-a matii\" si sariti toti \"desteptii\"-\"haaaa v-a facut\" Nivelul discutiei l-ati dat voi
Raspunde

@71

Acum 10 ani

Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui și te bate cu experiența
Raspunde

@70

Acum 10 ani

Asa prinzi un moldovean cand zice ca nu-i de acolo si ca-i uraste.
Raspunde

@69

Acum 10 ani

De ce esti asa rasist mai ghertoiule ,tu in ce tara traiesti?daca nu-ti convine emigreaza in Kazakhstan sau in Albania!si vorbeste mai aerisit si mai frumos dezechilibratule,singurul care faci zilnic blasen(muuie)esti tu panarama,asa ca liniste la galerie bolovane!!
Raspunde

@65

Acum 10 ani

Pai ma plictisesc in Sibiu prietene..in Brasov as avea ce sa fac...dar aici ..brrr.. Ma uit la oameni pe strada si ii vad tristi si cenusii.. Si interesant inca un fapt...o panarama de om pe Corso ne zice ...vorbiti romaneste.. Acum e clar ca reactia lui @74 e normala pentru mediul in care traieste Saai mai sunt si in Brasov cati mai sunt si in Sibiu.. Dar dupa comentariile voastre ..sasii vostri sunt mai buni decat sasii nostri..la fel cum tiganii vostri sunt mai buni decat ai nostrii...asa ca ne-au ramas romanii ( moldoveni sau nu). In schimb nu pot sa remarc ca ..nu sunteti numai prostalai si sarantoci..sunteti si toti puri arieni ..in special Chiriac..hahahz.. Sau poate si moldovenii vostri sunt mai buni decat ai nostri... Ia sa-l cautam si pe Honterus ca poate sI acolo gasim ceva ceva..
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Bleah, ce delir...dinamic! <br>@60, normal ca n-au acces dacă ei înoată prin ape tulburi şi marile idei planează prin stratosferă, cum să se întâlnească? Pe Tralfamadore?
Raspunde

@ 73

Acum 10 ani

esti tampit. sunt atat moldovean cat esti tu de olandez. sau poate ca tac-tu e moldovean si de aia esti asa de prost
Raspunde

@76 77

Acum 10 ani

Dimineata vad ca sibienii se trezesc cu rezerve proaspete de rahat pe care il arunca in stanga si in dreapta iar seara sunt deja obositi si se dau victime.77 probabil o sa vina seara cu texte de genul \"ne jigniti nu mai aveti argumente\".pai baiatule tu te vezi la un nivel la care se poate discuta cu argumente?...dar daca va vedeti capitala romaniei de ce nu ?
Raspunde

@78

Acum 10 ani

Nu zau... Uita-te atent copile de unde a inceput balacareala asta tiganeasca. De cand au inceput \"prietenii\" brasoveni sa apara. Majoritatea ii ignoram, dar deh... unii sunt mai colerici. Cat despre discutiile argumentate las-o balta flacau. Am trecut de stadiul ala, la care brasovenii erau cat de cat cerebrali. Acuma e doar un concurs de gratulari.
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Joseph trebuie sa recunosc ca nu am stiut ce e cu tralfamadore.am cautat pe google si am inteles ca esti mare amator de s.f.Te rog sa ma scuzi ca te-am inteles gresit. Toata treaba cu sibiul cel mai mare exportator,ca sibienii dau bani pt toata romania,cel mai frumos oras dupa viena sibienii cei mai cei etc noi am luat-o in serios dar era de fapt sf
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Si dac-ai fi ce? Nu e o ruşine a fi moldovean, ruşine e să fii neom.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Dacă asta ai înţeles, atunci gugăleşte mai cu sârg. Sau, mai simplu, citeşte nişte cărţi, ştii tu, chestiile alea cu multe foi de hârtie legate între nişte coperţi.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Poo-tee-weet?
Raspunde

@78

Acum 10 ani

macar noi sibienii ne trezim de dimineata, voi moldovenii (sau urmasii lor) pripasiti prin brasov inca sforaiti iar pe la amiaza incercati sa va reveniti cu zeama de varza. brasovenii adevarati (nu veneticii si urmasii lor) probabil ca sunt oameni la locul lor, dar jegosii aia veniti cu sarma au ajuns tipic moldovenesc, plini de ei, dar sunt vai de mama lor. astia-s moldovenii: fuduli si flamanzi
Raspunde

@82joseph

Acum 10 ani

Asta cu cartile ti-am recomandat-o eu acum vreo sapt cam in aceeasi forma doar ca spre deosebire de tine ti-am recomandat niate carti de economie tu recomanzi sf.Oricum iti multumesc dar nu sunt un amator al genului.
Raspunde

@84

Acum 10 ani

Nu am de unde sa stiu si nu pot sa te contrazic.Dqca tu stii asa.......dar ma gandesc ca daca moldovenii dorm si brasovenii muncesc de ce pib ul/cap e mai mare in brasov decat in sibiu? Sau sunt prea lenesi sibienii?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Dă-le draq de cărţi de economie, că uite unde ne-au adus.
Raspunde

gimmy

Acum 10 ani

@85 Daca experienta cu Abatorul 5 tine de SF, ce sa mai zic...si n-o zic pe un ton zeflemitor, chiar s-a intamplat, intr-adevar - de neimaginat. @63 Ce tot boscorodesti tu acolo?! Ai ce ai cu bozgorii, ai o fixatie. Scuze, dar nu am putut citi cearsaful ala de postare, am retinut - drezina - asta, da. In ultima locomotiva pe care am vazut-o acum vreo saptamana, venea de la Brasov, mecanicul si-a pus o vaza cu flori la geam:)), a fost simpatic.
Raspunde

gimmy

Acum 10 ani

***tinypic.com/view.php?pic=2mov39g&s=5
Raspunde

@gimmy

Acum 10 ani

***en.m.wikipedia.org/wiki/Tralfamadore Asta am gasit eu pe google .daca era vb de altceva ce trebuia stiut recunosc:sunt un ignorant Legat de bozgori omu la 63 doar va cita.Eu nu am auzit pe nimeni in brasov sa aiba vreodata vreo problema cu ungurii cum aveti voi.Si asta spune multe despre nivelul unui oras
Raspunde

@gimmy

Acum 10 ani

Abatorul 5 e tot un sf se pare.cred ca nu mai reusiti sa faceti diferenta intre sf si realitate
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Las-o baltă.
Raspunde

@86

Acum 10 ani

pib-ul e probabil mai mare (daca tu zici, nu cercetez, te cred pe cuvant) din cauza firmelor care vand bauturi alcoolice, care au profituri uriase in iasov si platesc niste impozite colosale. ai inteles acum? te-am luminat?
Raspunde

@94

Acum 10 ani

bravoooo ai dreptate.acum ia-ti medicamentele ca se da stingerea
Raspunde

Ase

Acum 10 ani

Ia uitati mai ciobanasi inculti cine contribuie mai mult la buget si cine primeste mai putin!voi care ii tineti pe brasoveni! LĂTRĂILOR! ***www.zf.ro/zf-24/harta-banilor-din-romania-cat-da-si-cat-primeste-inapoi-de-la-bugetul-de-stat-judetul-tau-9446678/poze/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus