Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cabral, accident la Jina cu ATV-ul

Vedeta TV Cabral Ibacka a suferit un accident azi-noapte, in preajma localității Jina. Cabral a iesit cu ATV-ul in afara partiii carosabile. "Este vorba despre un autoaccident. Conducatorul ATV-ului a pierdut controlul vehiculului si a iesit in decor", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș. Cabral a avut nevoie de intervenția SMURD. După primele îngrijiri, primite la fața locului, pacientul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean din Sibiu. "Pacientul este stabil, conștient și cooperant. El va rămâne totuși internat, pentru investigații suplimentare", au declarat surse din cadrul Unității de Primiri Urgențe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

18 comentarii

observator

Acum 10 ani

Asta cine mai este, alt rege al tiganilor?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Primele îngrijiri la față locului i le-a dat Ghiță Ciobanul, o frecție cu rachiu și un cocoloș cu brânză fierbinte pe pept.
Raspunde

Eugen Emerich

Acum 10 ani

Cata importanta mai poate avea Cioroiul asta !!?
Raspunde

liu

Acum 10 ani

E important. Este primul Negru din Jina.
Raspunde

gogu

Acum 10 ani

Povestea lui suna cam asa: a fost iubitul unei dudui care lucra la Prima TV, aceasta l-a lansat si pe el in televiziune, apoi s-au casatorit si dupa ce a prins aripi si alte contracte pe la alte televiziuni, a divortat si s-a insurat cu una mai tanara. Prima sotie, Luana, avea cu 10 ani in plus fata de el!
Raspunde

eleuteriu

Acum 10 ani

Cabral Ibacka suna cam asa capral si vaca .Asta e mesagerul lui jiji,marele oier si se duce sa vorgheasca cu alt cioban,pe care il cheama tot jiji. Cam aiurea campania asta publicitara cu ciobanul ala,dar are priza la public,banuiesc eu de ce.
Raspunde

despre cabral

Acum 10 ani

Cabral este, dupa parerea mea, un om extraordinar, care da clasa multor romani. Cititi-i blogul daca vreti, mie imi place. ***www.cabral.ro/ PS: dupa ce postez acest mesaj nu mai urmaresc comentariile la acest articol, deci daca aveti de gand sa aduceti injurii, va rog sa vi le autoadresati
Raspunde

Balin Claga

Acum 10 ani

Stire de senzatie. Bai fomistilor (ca ati organizat si un balci despre mancare de infometati ce sunteti), si gazetaria asta e \"grele\" pentru voi? Ca \"remarce\" stiu ca aveti in vocabular.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Adela Mohanu, accident este un substantiv care nu suportă reflexivul \"auto\" . Suportă în schimb verbul reflexiv a accidenta, sau urmarea acţiunii de a accidenta, accidentarea. Deci, corect ar fi s-a autoaccidentat, sau a suferit o autoaccidentare. Cel puţin aşa cred.
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Cabral e roman, doar maica-sa e romanca si el a trait aici. Pe blog poti scrie ce vrei ... Mediul online suporta multe ca si hartia... Dar cu ce ne poate da clasa? Poate la K1 sau alte sporturi pe care le-a practicat! A avut noroc ca i-a cazut cu tronc unei dudui care l-a lansat in televiziune, altfel acum impusca francul antrenand niste copii la lupte si era vai mama lui!!!
Raspunde

Porumbelul vidanjor

Acum 10 ani

Cabral o are de 35. Asta e si motivul pentru care il vizita pe Ghita. A cazut de pe ATV din cauza greutatii din fata.
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

Nu este auto ci ateveaccident :))) S-au luat masuri împotriva copacului care a traversat soseaua ? El este de vina pentru ca a intrat în ateveul vedetei :)))
Raspunde

Elena

Acum 10 ani

@7 ai f mare dreptate, e un tip f ok Cabral, mie imi place cum scrie! Nu credeam ca in anul 2013 mai pot fi unii atat de redusi incat sa il eticheteze ca \"cioroi\" sau \"tigan\"! Rusine!
Raspunde

vitriol

Acum 10 ani

Ha,ha, ha! Știre de umplut spațiul. Cabral a părăsit deja Spitalul Clinic Județean Sibiu pe răspunderea sa și s-a transferat la București. Bănuiesc că o fi fost la Jina fie să-l caute pe Ghiță Ciobanul, fie să-i studieze pe așa-numiții ”băieși”, o comunitate umană aparte care există în Jina de la sfârșitul sec. al XVIII-lea fiind colonizată de Imperiul Habsburgic din M-ții Apuseni.
Raspunde

Romanul

Acum 10 ani

Incredibil cate specimene cretinomane exista in zona...mi-e rusine ca sunt concitadin cu majoritatea celor care au postat mai sus. Nu sunt nici pe departe fan a lui Cabral dar ce irod aveti cu omul? Nu va intereseaza stirea? Inchideti fereastra. Bou-vagon ce sunteti :)
Raspunde

@13 Elena

Acum 10 ani

Fapte, nu vorbe! Ce-o putea sa scrie?! Minciuni! Nimic din ce scrie nu se adevereste!
Raspunde

mihai

Acum 10 ani

\"15. Romanul (IP 5.15.225.217) Incredibil cate specimene cretinomane exista in zona...mi-e rusine ca sunt concitadin cu majoritatea celor care au postat mai sus...\" Hopa, s-a suparat p... pe sat :)))
Raspunde

mda

Acum 10 ani

Mda ce sa spun. S-a dat coloratul cu atv-ul si de inteligent ce era a iesit in decor. Wow ce interesant. Tipic turnul sfatului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus