Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

ACTUALIZARE: Accident feroviar la Ocna Sibiului

ACTUALIZARE ora 15:25 - Un tânăr de 35 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost rănit în accidentul feroviar de la Ocna Sibiului. Tânărul era pasager în microbzul de marfă care a fost lovit de tren, la ieşirea din Ocna, spre Mândra.

Potrivit poliţiştilor, şoferul microbuzului nu a respectat semnalele luminoase şi acustice şi a încercat să treverseze linia, deşi trenul se afla deja în apropiere. Locomotiva a surprins microbuzul pe şine, l-a lovit în plin şi l-a târât mai bine de 200 de metri. Un călător din tren a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Şoferul microbuzului are 46 de ani şi a scăpat, ca prin minune, doar cu răni uşoare. Pasagerul din dreapta a fost însă prins între fiarele vehiculului şi a fost nevoie să fie scos de acolo, de către echipele de descarcerare. "Pacientul se află în stare foarte gravă. Are hemoragie internă, este instabil hemodinamic, are organele interne afectate şi va intra de urgenţă în operaţie. Medicii vor face tot posibilul să îi salveze viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă.

Ştirea iniţială:

Un tren a lovit un microbuz care se afla pe şine, la ieşirea din Ocna Sibiului spre Mândra. Accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 13.00. Din primele informaţii, o persoană aflată în microbuz este rănită şi încarcerată între fiarele autovehiculului. Microbuzul transporta marfă şi se pare că nu există şi alte victime. La locul accidentului se deplasează o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus