Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

"Tura in natura" sarbatoreste Ziua Nationala pe bicicleta si in alergare

”De 1 decemrbie, începând cu ora 11.00 ne vom strânge în curtea Bisericii Evanghelice din cartierul Gușterița de unde vom porni în două curse paralele, în alergare și pe biciclete, pe cărările Dealului Gușteriței”, au transmis reprezentanții asociației sibiene.

Cei care vor participa alături la acest eveniment vor descoperi o zonă uitată a Sibiului, dar care ascunde un potențial turistic, natural, peisagistic și cultural, neexplorat și neexploatat: Dealul Gușteriței. Turele pregătite de echipa Tură în Natură vor urma traseele de bicicletă marcate anul acesta, pe Dealul Gușteriței, de membrii asociației noastre în cadrul unui proiect inițiat de Biserica Evanghelică Sibiu.

”După tură ne vom reîntâlni în curtea Bisericii Evanghelice Gușterița pentru a ne bucura de o mâncare pregătită la ceaun de experții în gastronomie ai asociației noastre. Pe parcursul evenimentului vom pune la cale și alte surprize plăcute pentru cei prezenți! Prin acest eveniment ne adresăm atât bicicliștilor, începători și avansați, cât și alergătorilor iubitori de natură cărora ne propunem să le oferim un prilej de a petrece Ziua Națională, la finalul unui an prolific pentru asociația noastră, alături de echipa Tură în Natură dar și de oamenii care ne susțin constant prin prezența lor la evenimentele pe care le organizăm”, au mai declarat reprezentanții Asociației ”Tură în Natură”.

Pentru acest eveniment Biserica Evanghelică pune la dispoziție atât curtea interioară cât și o sală încălzită unde participanții se pot relaxa după tură. În plus, participanții la evenimentul din 1 Decembrie vor beneficia de un ghidaj și o prezentare a bisericii fortificate a cărei istorie răzbate încă din secolul al XIII-lea.

”Le recomandăm celor dornici să ni se alăture să își aducă haine de schimb pentru a se putea simți confortabil după tură. Acestea vor putea fi lăsate în sala special pregătită și încălzită pentru acest eveniment de Biserica Evanghelică”, mai spun organizatorii.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul din 1 Decembrie vă rugăm să contactați Asociația la numărul de telefon 0751.242.789, pe adresa de e-mail [email protected] sau să vizitați pagina de internet a asociației www.turainnatura.ro. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus