Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Autostrada Sibiu-Nadlac a devenit Sibiu-Viena

Nefinalizată la termen şi construită cu preţuri care au fost desemnate de presă drept unele dintre cele mai mari din Uniunea Europeană, autostrada Sibiu-Nădlac este motiv de fală pentru actuala guvernare. Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, a declarat aseară, într-o emisiune televizată, că, de anul viitor, românii vor putea circula pe autostradă continuă, de la Sibiu, la Viena.

Ministrul Dan Sova, a fost prezent aseară, la emisiunea Impartial de la Digi24. Acesta a susţinut că vom avea puţin peste 90 de kilometri de autostradă anul acesta, 465 de kilometri în lucru şi o autostrada continuă, în 2015, de la Sibiu, la Viena.

"Vor fi puţin peste 90 de kilometri de autostradă anul acesta. Am contractat, anul trecut, foarte multe lucrări, 289 de km şi avem în lucru, în 2014, 465 de kilometri. Se vor inaugura mulţi kilometri în 2015, pentru că atunci se vor termina multe tronsoane. Vom avea autostradă continuă, în 2015, de la Sibiu la Viena, începem Sibiu-Braşov, Comarnic-Braşov, centura de sud a Bucureştiului...", a declarat ministrul, la Digi24.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

bravo

Acum 10 ani

asta trebuia facura prima nu aia facuta pe bani publici si inutila investitie care nea bagat datori 4-5 generati [BECHTEL] NUMAI S-A NU SCOATA DIN CONTEXT orasele mai mult muribunde economic cum sunt ;cluj ,tg mures ,iasov etc ,ba pe toti va durut pozitia ,SIBIULUI in centru tari 70 de ani numai sabotaj era normal cele mai multe pame care le primea sistemul comunist era din partea etnicilor germani ,la care nu le convenea s-a fie condusi de niste nimeni adica secretari de partid cu 4 clase si pusi s-a ne conduca rezultatele s-e vad cu ochi liber tot ce au lasat sasi branduri economice mea facut varza cripto -comunisti ,abia astept s-a se termine aceasta autostrada fireasca ,SIBIU - VIENA ,S-AU CUM ERA DENUMIT SIBIUL CIND ERA CAPITALA TRANSILVANIEI ,MICA VIENA -VIENA MAMA
Raspunde

@ bravo

Acum 10 ani

ba, tu in ce limba ai scris ca sa dau pe google translator?
Raspunde

Joan

Acum 10 ani

Greu e cu gramatica din ziua de astazi...
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

Sa-si bage Sova autostrada Sibiu - Brasov undeva. Si tot acolo si cei 3-4% din PIB care se pierd ca pleaca uzinele Dacia in Maroc pentru ca nu va exista Sibiu - Pitesti
Raspunde

@alex

Acum 10 ani

Repet : nu trebuie sa ceara nimeni voie de la sibiu pe unde sa faca autostrada intrucat sibiul este un judet de partea a doua a clasamentului economic. Daca argesul cu toata dacia are cam 4% din pib afla ca brasovul are peste 5%. Pluas ca autostrada pitesti sibiu ar inghitii toti banii alocati de UE pe 4 ani
Raspunde

@5

Acum 10 ani

Omule trebuie sa intelegi cu totul altceva din autostrada Sibiu-Brasov. Tronsonul Comarnic Brasov - autostrada care se vrea a se face in parteneriat public privat, nu este rentabila pentru un posibil investitor pentru ca nu are incarcare in conditiile in care se contruieste Sibiu-Pitesti cu legatura la Bucuresti (varianta mai scurta). Asa ca prin autostrada SB -BV se doreste ca traficul sa fie directionat prin Brasov (se mai zvoneste si de BC-BV pentru traficul din Moldova), deci miza reala sunt banii care trebuie incasati pe tronsonul Comarnic-BV, dar fara masini -............. Incasari din TAXA.......
Raspunde

Val

Acum 10 ani

D-le Sova nu trebuie sa va mindriti cu autostrada Sibiu Viena de 2000 deKm ca nu noi i-am facut pe majoritatea. Dvs trebuie sa va faliti cu ce ati facut, concret, nu proiecte, studii, contracte.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

@7.Val...nu, ca tot Sova o facut si restul hapt-amu-pân-la-Viana, deci le-o facut ungurilor si austriecilor autostrada cateva sute de km, inca de amu cca10-15 ani, ca aia n-or fost in stare...Sper ca intelegeti incalceala mea de text asa-voita..
Raspunde

mda

Acum 10 ani

Wow construieste sova autostrada pana la viena......el abia a inaugurat 14 km sibiu-saliste facuti in 2 ani si prosteste pe fraieri ca se executa 400 de km. intr-un an. in romania totul suna bine (si autostrada sibiu-nadlac la fel). Insa mereu gura bate dosul iar cand trebuie sa vorbeasca faptele sau sa faci practic ce spui pe bot se intoarce totul cu 180 de grade.
Raspunde

firesc

Acum 10 ani

Normal se unesc capitalele europene:SIBIU-BUDAPESTA-VIENA
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Vrei o veste proasta.... Azi la ora 13vse va anunta pachetul de finantare pentru Comarnic Brasov.... Deutche Bank...Erste Bank...BEI....BERD..... Pentru expropieri BM va acorda un ceedit( daca va fi necesar) Guvernului Romaniei.... Acum ce zici tu ...va da sau nu va da finantare CE ..pentru Sibiu Brasov.....parerea ta maestre...?
Raspunde

@joseph

Acum 10 ani

Exproprieri...sa nu fiu confundat cu sibianul lui Johannis
Raspunde

@10 firesc

Acum 10 ani

Ideea este de fapt SIBIU- LONDRA .budapesta si viena sunt de fapt niste halte unde sa se spele emigrantii englezi ce vor veni sa se mute la sibiu.
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Tareeee!!!bravo...ironie fină!de ce s-ar muta la Sibiu?mai sunt job-uri în zona industrială-vest?
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Tareeee!!!bravo...ironie fină!de ce s-ar muta la Sibiu?mai sunt job-uri în zona industrială-vest?
Raspunde

@13

Acum 10 ani

Tareeee!!!bravo...ironie fină!de ce s-ar muta la Sibiu?mai sunt job-uri în zona industrială-vest?
Raspunde

@14

Acum 10 ani

Pai da . Sibiul duce in spate toata moldova ,oltenia si chiar cea mqi mare parte din ardeal, piata mare din sibiu ii \"da in fund\" pe turistii veniti de la coliba aia de buckingham palace, oamenii sunt harnici, destepti si ff modesti in sibiu. Tot sibiul este ca o floare nu este doar un oras cu centrul zugravit iar restul sa fie praf. Iar sibienilor nu la place branza
Raspunde

@14

Acum 10 ani

Aaaaa si era sa uit. Designerii vestimentari din milano si paris se inspira dupa trendul pe cate il dau sibienii iar marile case de moda fura modelele de haine din second handurile din sibiu
Raspunde

euroak

Acum 10 ani

daca nu era boc nu aveau cu ce sa se mîndreasca astia. iar daca nu era lovitura de stat a motanelului mincinos era gata autostrada la termen. acum e teleormanul la putere. apropo. ati fost vreodata in teleorman? ev mediu curat. boc a terminat autostrada soarelui dupa ce psd a furat la ea 15 ani. la autostrada transilvania au furat tot iar la sibiu nadlac au furat ce au mai putut si mai fura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus