Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Johannis si Cindrea, de Pasti: dragi sibieni...

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, și președintele Consiliului Județean, Ioan Cindrea, sunt printre primii aleși ai administrației locale care au difuzat mesaje destinate sibienilor, cu ocazia sărbătorii Învierii lui Iisus Hristos. Atât primarul, cât și președintele Consiliului Județean fac apel la credință și la valorile creștine în mesajele lor.
”Vă doresc ca Sfintele Paşti să vă găsească împreună cu cei dragi, alături de care să simţiţi cu adevărat însemnătatea acestei sărbători. Chiar dacă pe parcursul anului ne îndepărtăm de această latură a fiinţei şi identităţii noastre, sărbătorile mari, cum este şi Paştele, trebuie să fie un prilej de a ne apropia din nou de valorile creştine. Aceste valori sunt cele care ne definesc ca oameni, ca membri ai comunităţii”, semnează primarul, înainte de a ura ”Hristos a înviat!” pentru creștini.
Mesajul lui Cindrea are o introducere în care invocă amploarea credinței creștine. ”Cu mai bine de două milenii în urmă, un OM, Fiul lui Dumnezeu, a reuşit să ducă la bun sfârşit o misiune pe care noi o pomenim şi în zilele noastre. El a adus înţelepciunea şi harul într-o lume barbară şi plină de războaie. La fel de bine a făcut adevărate minuni, spun Scripturile, şi a dăruit omenirii faptele bune. Astfel în jurul Lui s-au strâns la început zeci de oameni, apoi sute, mii şi milioane. Acum sunt miliarde de suflete pe care le uneşte o singură trăire: credinţa. Credinţa în Dumnezeu. Pentru că a coborât din Cer ca să ne facă pe noi mai buni, Iisus Hristos a pătimit, a fost răstignit şi a înviat după trei zile, spun Scripturile, după care s-a ridicat la Ceruri”.
”Noi, muritorii de rând, pomenim momentul miraculos al Învierii an de an, odată cu sosirea Paştelui. În astfel de momente, se cuvine să lăsăm deoparte gândurile negre, frământările şi grijile. Şi aşa vom preţui măcar pentru o sfântă zi tot ce avem, fie el puţin sau mult.  
Paştele, marea sărbătoare a creştinismului, să vă aducă în dar multă sănătate, putere de muncă, lumină în suflete şi liniştea de care aveţi nevoie!”, urează președintele CJ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Nelu Cinstea&Chiolhannis

Acum 9 ani

N-avem nevoie de urările de Paști ale celor doi impostori ordinari din conducerea Sibiului(nelu și klaus-giratoriu),să-și țină urările pt șleahta lor de fripturiști și lingăi....SICTIR!
Raspunde

cetatean din balota

Acum 9 ani

tu dute la tine in prazburgia si nu mai polua areu cu fplcliru tau de mare smecher da vilcea ,fure ca ramine iara apartamentele goale ca prin ani 80 , teau votat sibieni si la cir tupeu ai injuri la astia care teau scos din saracie merai rupt in fund dute la fabricile de fuse si oale la ruari tai
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

NU îmi trebuie urările Fuehrerului Iohannus și nici ale caciqueului de la Consiliul Județean!!!!Doi corupți și impostori!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 9 ani

In locul urarilor ipocrite, mai bine ar sifona mai putini bani publici si ar face ceva si pentru ceilalti sibieni, nu numai pentru acolitii lor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus