Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Primul documentar romanesc despre nasteri prezentat la Sibiu

Răspunuri la zeci de întrebări despre naştere încearcă să ofere primul film documentar românesc despre naşteri, care va fi prezentat marţi, 15 iulie, la Sibiu. Intitulat “Îndrăznesc să nasc aşa cum vreau”, filmul prezintă într-o manieră realistă, bine documentată şi echilibrată opţiunile pe care le au femeile din România în privinţa naşterii, astfel încât fiecare dintre ele să hotărască în cunoştinţă de cauza cum vrea să-şi aducă pe lume copilul.

“Care sunt drepturile mamei şi ale copilului la naştere? Care sunt riscurile şi avantajele naşterii naturale şi ale cezarienei? Cine hotărăşte data naşterii - medicul, mama sau copilul?
De ce peste jumătate dintre copiii din România se nasc prin operaţie? Se poate naşte cu demnitate, cu calm şi fără groază?, sunt întrebările la care îşi propune să răspundă primul film documentar românesc despre naşteri”,spun reprezentanţii Luthelo şi Lion Mentor Association, organizatorii evenimentului.

Proiecţia documentarului, va avea loc la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong”, marţi, 15 iulie, de la ora 18:00. Intrarea este gratuită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 834

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

:)))

Acum 9 ani

haha...now this is a....scream ! :))
Raspunde

Andreea

Acum 9 ani

Evenimentul si pe facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=899950750022215&set=gm.784997058212119&type=1&theater
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus