Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

PDL Sibiu a votat in unanimitate fuziunea cu PNL

Președintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că democrat-liberalii sibieni s-au pronunțat în unanimitate pentru fuziunea cu PNL. ”Oamenii au votat pentru o idee politică puternică, menită să dea o șansă reală Dreptei în competiția cu un partid, PSD, care vrea să ocupe toate institutiile statului și toate resursele economice‎, să controleze România. Unificarea dreptei este o nevoie acută pentru România și votul de la Sibiu arată că baza partidului rezoneaza în totalitate cu Vasile Blaga și cu Klaus Johannis. Suntem pe punctul de a reuși ce nu au reușit Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Raluca Turcan.
Deputatul PDL l-a atacat pe fostul premier Emil Boc, despre care a spus că ”dacă i-ar fi permis legea, ar fi fost cu arme și bagaje la mișcarea populară”. Toți cei care acum plâng în spațiul public după PDL au încercat să rupă și să distrugă PDL. Emil Boc, dacă i-ar fi permis legea, ar fi fost cu arme și bagaje la mișcarea populară, fărămițând dreapta, neinteresându-l ce cred membrii PDL. Traian Băsescu trebuie să înceteze să mai atace PDL pentru că îi face involuntar jocurile lui Ponta. Nicio persoană care a încercat să slăbească sau să rupă PDL nu are acum dreptul să plângă pe umerii membrilor noștri. Ei au resimțit cel mai acut toate atacurile și jocurile făcute pentru a obține controlul partidului”, a mai spus Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

titi

Acum 9 ani

e normal s-a va atace ,emil si boc ,acest frustrat care a sabotat sibiul cit a putut de tare si s-a nu mai vorbim de ciuntirea pensilor bai boc nu mai iesi pe posturi s-a ne explici cum se poate trai cu o pensie de 400 roni dupa ce am muncit 42 de ani ,ba fasole sper ca romanii s-a se trezeasca si s-a vada ca coabitarea lui basescu cu ponta este blat ordinar ,va este frica de johannis ca va strica jucariile ,ba voi ati fost cloaca comuna la furat ,s-au nu se vede ati destructurat tot ce este industrie ,ati incercat s-a faceti o regionalizare pe placu latrailor asa zisi lideri zonali cu capitale stabilite de intersele voastre meschine ,s-a ve dezvoltati localitatile voastre nesustenabile in dauna celorlante judete pe care lea-ti vrut arondate dupa modelu comunistilor ,se vede cu iresponsabili pe care i-i are sibiul am ajuns s-a fim arondati cu tot ce este deconcentrate la toate prapaditele de localitati ,alba ,iasov ,tg mures etc mai lipsea cucuieti din deal ,nu stiu cum nu va creapa obrazu cind trebuie s-a va duceti s-a va ploconiti la la comuna alba [curtea de apel ]facuta cadou de marele ministru de interne DEJEU ,alt sibian sadea ,ba cind votati votati sibieni adevarati ca uite ce se intimpla cu votu vostru se duce la alba ,maramures etc ,luati pe rind ce au facut sibieni de campanie pentru noi ,pantisi ,manolescu ,iliesiu etc ba un hurezeanu nu punem ca este singuru care se bate cu mitici pentru sibiu ,boc tu stai cuminte ca vine dna s-a te intrebe de deturnare de fonduri din bani publici care iai folosit la mega grandpmanie ,stadionu si alte prosti de iresponsabil pe bani ne aplicari coeficentului cum spunea legea pensilor timp de 3 ani de ai dus la disparitia naturala a vreo 1 000 000 de pensionari nu mai sa-ti satisfaci poftele de taran ingimfatla pucarie nu s-a pui pupincuristi tai de la cluj sa-l caute pe johannis ma refer la concitadinu tau ,morar sa-l descreditezi bai frustrat nenorocit si plin de ura impotriva sibiului
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Unde -i pâmpul sibian? A fost la Sinaia ? Intimpul acesta se desfasoara in cvazianonimat simpozionul Ion Gavrila (manas8rea Sambata) .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus