Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Blaga: Alianta electorala PDL-PNL se va numi Alianta Crestin Liberala

Alianța electorală dintre democrat-liberali și liberali se va numi Alianța Creștin Liberală PDL-PNL, a anunțat marți președintele PDL, Vasile Blaga. "Am analizat cercetările sociologice referitoare la numele pe care va trebui să-l poarte alianța electorală dintre PDL și PNL. El va fi Alianța Creștin Liberală PDL-PNL", a declarat Blaga, la PDL București.
Întrebat dacă va avea timp să promoveze numele Alianței astfel încât să fie cunoscut la nivel național, Blaga a spus că va promova în primul rând numele candidatului la prezidențiale. "În primul rând vom promova numele candidatului și acest candidat va fi susținut de Alianță și de cele două sigle ale celor două partide, pentru că vom fi încă două partide până când instanța va hotărî când vom fi unul singur. Timp este și lucrurile sunt din acest punct de vedere mai simple decât la celelalte alegeri, pentru că alegerile prezidențiale sunt extrem de personalizate. Candidează un singur om din partea celor două partide, care va avea cele două sigle", a explicat Vasile Blaga, citat de Agerpres.
Liderul PDL a precizat că, potrivit statutelor celor două partide, foștii președinți au o "calitate" în partid dacă sunt membri. "Avem statutele ambelor partide, foștii președinți, dacă sunt membri ai celor două partide, da, dacă nu, nu", a răspuns Blaga întrebat dacă foștii președinți de partid au vreo calitate. Întrebat dacă această precizare ar putea face trimitere și la Traian Băsescu, liderul PDL a răspuns negativ. "Unde dai și unde crapă. Nu. Domnia sa a spus care îi sunt intențiile și nu are rost să dezbatem pe acest caz", a afirmat Blaga.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Bleahh

Acum 9 ani

Ce crestini bai oligofreni hoti si nemernici?la jilava cu voi,in frunte cu bulldogu blaga si cu iohannus 6 case!!!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Lineralã de la liberali; dar de unde (si dece) \"crestin \"? De la PD (fsn) ? De la PD -L ? Desigur de la PNT -cd. Nu inteleg de ce se pierd in nimicuri ; au destule importante de facut.
Raspunde

gica

Acum 9 ani

si dai drumu la lista mai departe ,mitrea ,oprisan ,mazare ,nechita ,oprescu ,isarescu ,georgescu ,hrebenciuc , etc lista este deschisa ,era s-a uit mogulu care te plateste ,voiculescu ,asa ca cautati un job nou ca vei ramine in curid somer ,si gata cu zicala nici o masa fara peste [gidea ,badea ,ciuvica etc ] ba ati devenit astia de la antene de o ipocrizie si fatarnicie de neimaginat nu stiu cum va mai acepta familia si nu le vine greata de voi lacheilor
Raspunde

hi,hi,hi

Acum 9 ani

nu-s lachei, is catelusi...cutu,cutu
Raspunde

B.Utoru

Acum 9 ani

Alianţa Cretin-Liberată, hâc? Bun nume, moş buldog! Cuţu, cuţu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus