Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Banca Carpatica implineste 15 ani. Si lanseaza o oferta pentru antreprenorii sibieni

Cu principalul acționar arestat și judecat într-un nou proces de corupție, Banca Comercială Carpatica aniversează anul acesta 15 ani de la înființare. Produsul lansat cu această ocazie se adresează oamenilor de afaceri din Sibiu, cărora le sunt promise reducerea comisioanelor la jumătate, dar și cursuri de schimb preferențiale.
“De 15 ani suntem parteneri de încredere ai Sibiului, timp în care am fost alături de oameni atât prin soluțiile personalizate de finanțare și consultanță pe care le oferim, cât și prin sprijinirea inițiativelor pornite din pasiune. Oamenii de afaceri sunt tot timpul deschiși oportunităților, la fel suntem și noi, iar prin acest pachet aniversar vrem să oferim noi posibilități de afaceri, care să contribuie la dezvoltarea comunității sibiene”, a declarat Johan Gabriels, CEO Banca Comecială Carpatica, potrivit unui comunicat de presă emis de bancă. Despre oferta personalizată a Băncii, cei interesați pot afla mai multe detalii de la agențiile din județ.
Înființată pe 15 iulie 1999, Banca Comercială Carpatica are agenții în toate județele țării, încheind anul financiar anterior cu un profit de 38 de milioane de lei, în creștere.
Odată cu al doilea proces al principalului acționar – omul de afaceri Ilie Carabulea – conducerea băncii a inițiat, cu sprijinul BNR, o acțiune de căutare a unor noi parteneri în vederea unei posibile fuziuni.
Pe motiv de reputație știrbită, BNR i-a retras lui Ilie Carabulea dreptul de vot în adunarea generală a acționarilor Băncii Carpatica, lăsând deschisă calea managementului de a găsi potențiali cumpărători.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

emil

Acum 9 ani

E imposibil de citit site-ul asta de pe mobil din cauza reclamelor cu sibiu sands...
Raspunde

fanel

Acum 9 ani

ba nu se poate assa ceva acum imi dau seama de ce il tin astia dela vale pe nea ilie ascuns ,ba cind te gindesti ce autogara prapadita a preluat de la cripto comunisti si ce transformare a facut acolo b,crezi ca te afli in alta zana din orasele civilizate ale europei i vestice ,acum imi dau seama de ce atita frustrare la mitici si nu numai ,ba orientativa tot ce vedeti ca vrea s-a dezvolte sibiul pe verticala la pucarie ,de ce s-a aiba sibiul ,cladiri de birouri si sedi moderne ,legati fedelesi si spus daca mai construiesti puscaria pe viata te maninca,vezi alt caz ,vonica cum a facut concurenta miticilor de pretutinde gata garda pe el si obligat s-a se sinucida ,numai astia cum sunt bercea mondial ,pardailan sialte nume celebre din romanele lui alex ,dummas tatal si fiu ,nu se sinucid ,acolo s-a vedeti cloaca comuna ,serparie curata ,acolo nu patrunde mascati ca aia sunt inruditi cu mari politiceni care au devalizat tara ,si noi ca orbi tot punem stampila pe ei din 4 in 4 ani nu ne dam seama ca astia au pus deo icuscrire ,ca tine la boboru disperat ca nusi poatepermite s-a supravietuiasca ,votati la ei ca orcumviitoru copiilor vostri este la adunat de capsuni si alte munci necalificate in europa vestica
Raspunde

Adrian

Acum 9 ani

Ca zici tu ceva adevar, Fanele.
Raspunde

jusritie

Acum 9 ani

Nea Ilie iti dau o idee.Calculeaza toate impozitele si taxele pe care le-ai platit la stat si formeaza o comisie de control si audit,ca sa vezi in ce directie si in ce buzunare sau dus banii dumitale, cere explicatii ca sunt banii dumitale si iti garantez ca vei avea foarte mari surprize,bani munciti cu transpiratie de dumneata si angajatii dumitale si iti garantez ca sunt furati si cheltuiti intr-un mod cu totul iresponsabil de statul asta de tip mafiot intr-o lipsa de transparenta totala si care nu da socoteala de absolut nimic.Aici o fost vorba de o coclitura cu infiltrari de interlopi din bucuresti si din alte zone pentru control, sabotare, falimentare,intimidare, izolare si furt a mediului de afaceri sibian,sau nu se vede ce sa facut cu intreprinderile sibiene,deconcentrate,bursa sibiana,cfr, ce se incearca sa se faca cu banca sibiana cu oamenii de afaceri sibieni, cu oamenii care conduc si dezvolta comunitatea,cum li se cauta nod in papura la toti si altele.Aici trebuie o justitie de la Bruxelles explicata situatia ca in tara asta este extrem de grav ceea ce se intimpla si asemenea sabotori si spoliatori de bani publici trebuiesc trasi la raspundere si pedepsiti. In tara asta trebuie sprijinit mediul de afaceri si dezvoltarea tarii nu ce au facut mirsavii astia cu mediul de afaceri si dezvoltarea sibiana.
Raspunde

nemilosu

Acum 9 ani

Ba, ma lasati cu chestia cu miticii...Adica daca sunt sibiam sadea tre sa-l pup in***pe fondatorul bancii cu nume CACOFONIC ????? Ce nume de sibian e ala Carabulea??? Si ce tampit si-ar tine banii la banca aia sau s-ar angaja la holding? Nu mai zic de gustul indoielnic si chicios pe care l-a dovedit la renovarea autogarii. Sau Crintul...o apocalipsa. Asigurari la el !!!!!!! Ma si cutremur la gandul ca Sibiul meu sta in Carabulea...ha, ha, ha.... Cred ca daca pleaca si Iohannis la bucale Sibiul se prapadeste...ha, ha, ha, ha, ha! Bai, ati fost in CJ sau BV???? E f. misto acolo si fara primar care vorbeste in reluare. Acolo caracatita are mai multe brate, nu unul; singur.
Raspunde

nemilosu

Acum 9 ani

BanCa Carabulea, banCa Carpatica...
Raspunde

unu

Acum 9 ani

La brasov e caracatita cit cuprinde alimentata si de la bucale din bani publici pe care n-o controleaza nimeni.Numai la primarie sau dat peste 600 de miliarde din bani publici,sa fie luati la intrebari de unde provin acesti bani si-ti gatantez ca multi dintre ei provin din banii furati legalizat de la Carabulea, fara ca dna sa se sesizeze,Toate tunurile sunt pe Sibiu si sibieni si culmea pe oameni care au dezvoltat afaceri.si vad ca functioneaza propaganda asta ticaloasa de denigrare si minimalizare a tot ceea ce este sibian de catre toti frustratii si invidiosii.Asa sa procedat si cu industria sibiana care a fost furata si relocata in alte zone,iar in Sibiu o fost facuta praf,Aici trebuiesc procese serioase a tot ceea ce sa facut impotriva Sibiului asta si impotriva sabotorilor si denigratorilor de tot felul.Si mai termina ba cu cacafoniile tale alea puerile,ca sub tot felul de masti de astea ticaloase ati gindit si aplicat tot felul de mirsavii si ticalosii indreptate impotriva sibienilor, napirci ordinare.Propun ca tot ce aduce atingere orasului si sibienilor prin tot felul de denigrari si sabotari sa fie sanctionate drastic.STOP CU POLITICILE DE BATAIE DE JOC INDREPTATE IMPOTRIVA SIBIULUI SI SIBIENILOR.SA FIE TRASI LA RASPUNDERE TOTI CEI CARE AU CONTRIBUIT LA SABOTAREA SIBIULUI.In toata lumea exista legi drastice pentru asemenea ticalosii josnice.
Raspunde

altu

Acum 9 ani

Gustul \"indoielnic si chicios\" te baga in boala, frustratule si invidiosule.Ba e superba uitate ce super fain arata. Dute la iasovu tau sa vezi ce chiciuri sau construit ca-ti vine sa dai la rate.
Raspunde

Către semianalfabeți

Acum 9 ani

Băi, românilor, da nu știți să scrieți deloc!!! Ce școală ați făcut? Cine v-a trecut la limba română?
Raspunde

@9

Acum 9 ani

Nu te mai lauda singur ,analfabetule,la tine e cu totul altceva, nu grija de cum scrie unul sau altu
Raspunde

nemilosu

Acum 9 ani

Bai \"altu\" si \"@9\" cu acelasi IP, iti doresc din inima sa lucrezi pana la pensie la Carabulea. Eu sunt made in SB. Te las insa pe tine sa lingi fundul lui Ilie, din partea noastra, a sibienilor.
Raspunde

@11

Acum 9 ani

linge-l tu poama acra,dacosu te-asteapta,venetic frustrat.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Bravos,realist comentariu cu foarte mult adevar in el,cat despre imbecilii de la @8,10 si 12 ce sa mai zic....sunt doar niste slugi idioate si analfabete,nu-i mai baga in seama ,da-le pur si simplu IGNOR!
Raspunde

justitie

Acum 9 ani

Aici trebuie justitie de la BRUXELLES,in mediul de afaceri sibian sau infiltrat mafioti din alte zone ptr.sabotaj, falimentare, furt, anihilarea si bagarea la puscarie a oamenilor de afaceri sibieni.Aici e vorba de o structura mafiota care o coordonat toate ticalosiile astea care trebuie desconspirata - bursa sibiana , banca Carpatica, Polisano- in toate ticalosiile astea au fost implicati si coordonati de la Bucuresti mafioti infiltrati de acolo.In lume asemenea excrocherii sunt pedepsite drastic ptr sabotaj si falimentarea afacerilor,asemenea fapte sunt sanctionate ca si spionaj impotriva unui stat. Uniti-va si cereti justitie straina ca ceea ce s-a intimplat cu Sibiul asta este extrem de grav, sunt necesare procese drastice si aici ma refer si la fabricile furate,oameni vinduti pe bani,investitii in alte zone facute din banii sibienilor si ma refer chiar si la casa poporului facuta in mare parte si din banii platiti din chirii la Urbana care au luat drumul bucurestiului,deconcentrate,buget etc.
Raspunde

radu

Acum 9 ani

o oferta si un concurs de belit pu|la la urs.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus