Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Predoiu vine in Sibiu, pe terenul "adversarului"

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, și-a anunțat pentru duminică participarea alături de preşedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, şi de echipele PDL şi PNL Sibiu, la  Festivalul de Folclor “Sus pe muntele din Jina”. Predoiu face această vizită ”a semn al preţuirii tradiţiei şi obiceiurilor sibiene”, după cum se arată într-un comunicat de presă. Predoiu și-a amânat în urmă cu trei săptămâni prezența la Festivalulu Bujorului de MUnte, eveniment ce se desfășoară la Gura Rîului. 
Candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru alegerile prezidenţiale va fi anunţat oficial pe 5 august. Liberalii și dempcrat-liuberalii vor trebui să aleagă între Klaus Johannis și Cătălin Predoiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

sisi

Acum 9 ani

Klaus Jphannis ? Poate Jnapannis!
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Daca vine,sa-si scoata pruna din gura,sa-l intelegem ce zice.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

la Sibiu nu are votanti...poate sa tot vina!
Raspunde

gugu de vilcea

Acum 9 ani

astai drept ,johannis din start este net superior ,una influenta economica pe care o are in zona vestica a continentului .singura alternativa s-a scape tara de saracie si lipsa locurilor de munca ,ba voi astia care o tot dati cum vorbeste si cit vorbeste unu s-au altu ,nu nr mai trebuie vorbareti de 15 limbi si smecherasi de gorj cu emfaza de mare smecheras gen ponta ,un guvern responsabil dupa esecurile economiceisi dadea demisia ,uitativa labulgari cu care ne batem la lanterna rosie a clasamentului europei ,ba aici incanu s-a auzit de demisie de onoare ,va legati de scaune si nu polecati nici batuti ,ba mai mult vreti s-a ajungeti si presedinte de tara ,[ponta ] ba asta nu este bun nici de presedinte de scara la bloc ,votati incontinuatre ,ca de acea romania tv face emisiuni fara sfirsit cu pensionari ,s-a va prosteasca pe voi pensionari ca el plagiatore este singuru care se bate pentru pensionari si cu basescu singura optiune politica cu care se lauda in rest saracie cit cuprindesi multe vorbe goale ,ba aia de ne pling de mila cu lacrimi de crocodil au 3 ani si inca nu au schimbat legea ticaloasa a pensilor siu o tot da inainte ca aia sunt de vina de si ei sunt la cascaval de ceva vreme ,ba trezitiva nu ne mai trebuie in fruntea tari politiceni din structurile foste securiste si nomenclaturiste ,astia sunt falimentari total s-au nu vedeti cum isi promoveazaodraslele ,angajari la bani publici a tot ce este neamuri si apropiati ,[neveste ,copii ,nepotii ,stranepoti ,si stra-stra nepoti ,e normal un job sigur si bine platit ,dar sa-si fi angajat ,johannis un membru al familiei la primarie ,atunci s-a fi vazut anchete internationale si emisiuni la ,antene ,si romania tv ,unde abonat in direct la indiferent ce se dezbate acolo el plagiatore ,salvatoru natiei [ponta ] ,bai vremea povestilor si vorbelor goale a trecut trebuie fapte daca vrem s-a mai fim ca bobor pe acest teritoriu daca nu nici o perspectiva pentru copii vostri ,singura alternativa drumul occidentului la adunat de zarzavaturi si spalat babe si bosorogi la fund ,alternativa nema ,s-au nu vedeti cum se debransaza tot mai multi de la sistemele de apa ,gaz si alte utilitati asata inseamna insolventa statului si un guvern responsabil isi dda demisia nu ride toata ziua si o ia las mistocareala de gorj ,situatia este mai mult decit critica este exploziva ,votati cu ochi inchisi si veti vedea consecintele
Raspunde

@ 4

Acum 9 ani

nu-i suficient sa intelegi ce se intimpla in politica romaneasca si sa scri un comentariu intr-un ziar de mana a doua...daca ai cu adevarat ceva de spus iesi in fata!
Raspunde

Bleahhh

Acum 9 ani

Ce sa caute cretinu asta ca prune-n gura la Sibiu si mai ales la Jina,vrea s-o ia pe coaja de la ciobani?iar de soldovenca de raluca tcurcan ti se face efectiv greata,cand vezi ca mai are tupeul sa iese-n lume dupa cate nemernicii a facut in trecutul nu prea indepartat.
Raspunde

hans

Acum 9 ani

il cauta pe alt cretin, tot cu prune in gura, dar un pic mai retardat si de alta etnie!
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Ahaaaa....te referi la klaus-viitorul fost prezidente sas de bucale>))))))))))
Raspunde

nemilosu

Acum 9 ani

Doi mutalai se bat pe SB
Raspunde

hi, hi

Acum 9 ani

Cum gandea barza care-l aducea pe bebelusul Klaus Iohannis : \" Mi-am dat seama ca asta e prea prost pentru Germania. Nu-i mai bine sa-i dau drumul in tara asta amarata peste care trec ? Scap de el, ca-i greu pampalaul, ma intorc si mai repede la baza.\"
Raspunde

pt.(IP 5.15.230.53)

Acum 9 ani

Cui?Cine te ascultă şi mai ales cine te ...înţelege?A găsit omul un mod de a refula, exprimarea şi inşiruile nu mai contează.
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 9 ani

Bitte schalten Schmeichelei! Der einzige Kandidat in der Lage, Victor Ponta bei das Präsidentschaftswahl im November zu besiegen ist Klaus Johannis, der Führer der Sibiu/Hermannstadt.
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Wirklich?Ich glaube nicht!Herr Klaus ist nur eine Puppe in Bukarest....R.I.P...Du und dein idol Iohannis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus