Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

TiMAF da start-ul la inscrieri pentru cele mai importante competitii: TiMAF Battle of the Bands si TiMAF Dance Competition.

Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 anunţă deschiderea celor două competiţii importante ale festivalului: “TiMAF Battle of the Bands” şi “TiMAF Dance Competition”.

Concursul “TiMAF Dance Competition” va cuprinde genuri de dans precum salsa, dans contemporan, street dance şi show dance şi sunt invitaţi să se înscrie trupe de dansatori din ţară şi din străinătate, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 35 de ani, prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul www.timaf.com, în secţiunea “Competiţii” şi expedierea acestuia la adresa de e-mail [email protected]. Taxa de participare este de 25 de lei pentru fiecare persoană, iar perioada de înscriere se încheie în 10 octombrie 2014. Premiul cel mare al concursului “TiMAF Dance Competition” este în valoare de 1.000 de dolari şi se va atribui celui mai spectaculos moment desemnat de juriu.

Cea de a doua competiţie importantă a festivalului este “TiMAF Battle of the Bands” ce îşi propune să aducă pe aceeaşi scenă cei mai buni solişti, trupe, DJ şi producători din ţară şi din străinătate. Înscrierile se fac până în 25 septembrie 2014 prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul www.timaf.com, sectiunea “Competiţii”, expedierea acestuia la adresa de e-mail [email protected] alături de link-ul către pagina de Facebook sau pagina oficială a artiştilor şi link-uri către materialele audio ale acestora, conţinând reprezentaţii live. Participanţii selectaţi de către juriu vor intra în cursa pentru marele premiu al festivalului, în valoare de 3.000 de dolari.

Mai multe informaţii privind cele două competiţii, regulamentele oficiale şi formularele de înscriere găsiţi accesând site-ul www.timaf.com, secţiunea “Competiţii”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus