Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Masini scoase la executare la jumatate de pret: BMW seria 7 si Mercedes Benz GL320

La un jumătate din prețul stabilit prin evaluarea inițială vor fi scoase la vânzare două mașini din gama premium, de către Administrația județeană a finanțelor publice Sibiu. Este vorba de un BMW seria 7, produs în 2007, cu un motor cu o capacitate de 4,5 litri și aproape 110.000 de km rulați, și un Mercedes Benz GL320, fabricat în același an 2007, cu un motor cu o capacitate de trei litri și un rulaj de 265.000 de km. Ambele mașini diesel vor fi scoase la licitație pe 14 august. Pentru autoturismul BMW, prețul cerut de Fisc este de aproximativ 9.500 de euro, iar pentru Mercedes Benz, suma cerută este de aproximativ 7.400 de euro. La aceste sume se adaugă și TVA.
Licitația este programată la sediul din Mediaș al Finanțelor Publice, iar cei interesați trebuie să achite o taxă de participare reprezentând zece procente din prețul de pornire al licitației.
În prezent, mașinile sunt în proprietatea SC Bautechnology Miva SRL din Mediaș, firmă de construcții executată acum de Fisc.

Foto: Administrația județeană a finanțelor publice Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ioan

Acum 9 ani

Asta e anunt de mica publicitate?
Raspunde

Japan Auto Moto

Acum 9 ani

New !! Aveţi vehicule japoneze de vânzare ? Puteţi să postaţi GRATUIT oferta pe ***japanautomoto.ro şi beneficiaţi de indexarea manuală a linkului către anunţul dumneavoastră, pe Google si multe alte avantaje. Proiect aflat în dezvoltare. Public ţintă (doar pasionaţi de vehicule japoneze). Acoperire în toată lumea. Gratuit 100% chiar şi pentru dealeri. Websitul este indexat pe Google, Yahoo, Bing, AOL ... ocupând prima poziţie şi prima pagină cu tot cu prezentarile pe facebook.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus