Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Marile orase ale lumii vazute din spatiu

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţioanală au realizat un film inedit, cu imagini din spaţiu asupra unor zone de pe Terra.

Astronauţii Mike Hopkins şi Rick Mastracchio au filmat diferite zone ale globului şi oraşe celebre, în timp ce se aflau în interiorul ”Cupolei” de pe Staţia Spaţială Internaţională, un modul de observaţie care a devenit unul dintre locurile preferate ale celor aflaţi în spaţiu, scrie Huffington Post.

Cei doi astronauţi arată diferite zone ale Pământului şi vorbesc despre oraşele şi obiectivele pe care le-au vizitat şi despre amintirile pe care le au din acele locuri.

Printre locurile arătate de către Mike Hopkins şi Rick Mastracchio se află ”cizma” Italiei, Sicilia, vulcanul Etna, Grecia, San Francisco, Houston, Chicago, New York, imaginile filmate de cei doi repreentând o adevărată lecţie de geografie inedită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus