Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Vizita unui oficial german la Sibiu: nimic despre candidatura lui Johannis?

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, l-a avut drept oaspete pe Norbert Kartmann, președintele Parlamentului landului Hessen, din Germania, anunță reprezentanții administrației locale. Însoțit de consulul Germaniei la Sibiu, Judith Urban, și de deputatul Ovidiu Ganț, președintele Parlamentului din Hesse a contabilizat a treia vizită în orașul unde Klaus Johannis este primar. ”Oaspetele a fost foarte interesat de dezvoltarea Sibiului în ultimii ani și a discutat împreună cu primarul Klaus Iohannis atât despre ultimele investiții în infrastructura orașului și direcțiile viitoare de dezvoltare cât și despre mediul economic al orașului în care investitorii germani au o pondere importantă”, se arată în comunicatul emis de Primăria municipiului Sibiu.
Despre postura de candidat al lui Klaus Johannis la Președinția României, nu se arată nimic în informarea administrației locale referitoare la vizita efectuată joi, 18 septembrie. La ultima vizită a lui Kartmann, din aprilie 2012, acesta anunța că este interesat de alegerile locale care tocmai urmau să înceapă.
„Aş dori să mă informez cu ce se întâmplă în perioada alegerilor locale dar nu ofer prognoze şi nici estimări, acelea mi le notez şi le păstrez pentru mine", declara, atunci, Kartmann.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

gogu

Acum 9 ani

Ili pasa de candidatura lui Johannis, cum ne pasa noua de pretul bicicletelor in Congo! Vrea sa stie cum le merge investitorilor germani la Sibiu, ca sa-i sprijine pt. ca la randul lor acestia sa-l ajute la noile alegeri din Hessen. Ce-l priveste pe el candidatura lui Johannis? A facut vreun neamt vreo favoare gratis Sibiului de cand e Klaus primar? Sa fim seriosi!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

1. Daca ar pomeni ceva de CANDIDATURA, ar fi interpretat ca AMESTEC in TREBURILE INTERNE...Kartmann este tot sas si tot LOCO.... 2. Fondurile Europene cu care se repara Biserica Evanghelica sunt toate din Germania de fapt. 3. Fondurile Europene cu care se tot repara strazi, canalizare, apa, gaz, sunt 80% din Germania... 4. Fondurile Europene cu noua ordine Gunoi separat, deci toata infrastructura, inclusiv containere si boxe provin TOTAL din NORVEGIA... 5. GOGU, uitati-va mai atent ca din CAPITALA NATIONALA nu primiti nici macar manualele scolare pentru cl. I.II...in LIMBA ROMÂNA...Astea da, va ajuta...
Raspunde

carmen

Acum 9 ani

Chiar crede cineva ca Iohannis nu a dat raportul cu ocazia acestei vizite?!!Sincer eu nu cred asta
Raspunde

dj.angel

Acum 9 ani

Johannis este doar o masca ptr ceea ce o sa fie . Cind o sa ajunga presedinte daca o sa ajunga alti o sa traga sforile in tara el o sa fie doar o masca care o sa apara ptr partidul pe care il reprezinta .eu nu il vad decit atit primarul sibiului si mimic mai mult ptr ca asa il vad nu imi plac camuflajele folosite de partide . Ii pune pe oameni care is vad de treaba unde sunt sa urce mai sus .
Raspunde

robert

Acum 9 ani

foarte bune ce vrei s-a nu ne caute numeni ,mai ales germania este motoru economic mondial ,ai lasati patri -hotismele ,s-au nuy vedeti cu ce se conftunta tara voi comentatori astia anti ,johannismsunteti precis ori nistefrustrati veniti in sibiu cin disperare si uitat s-a va intoarceti in localitatole voastre mediocre ,ba mai mult vati adus si toate neamurile si vati pus si pe posturi de sefi si rezultatu se vede ati facut totu varza ,ca afara de grandomanie nu stiti nimic +frustrati si circotasi sibiului ,ba apucativa de marile proiecte si de alea 11 000 de noi locuri de munca ca de nu aducea ,johannis in sibiu peste 40 000 de noi locuri de munca faceam coada la voi la judeteana pentru ajutor social bai jupinule esti o catastrofa pentru judet si sibiu ,sper s0a se trezeasca si tarani si romi daca vor s-a traiasca in civilizatie ,johannis presedinte ,toti care va dati sibieni si nu numai este singura si ultima sansa s0a scape tara de labirintu in care suntem de 25 de ani s-au nu vedeti ca s-a instituit un cartel natinal umpotriva lui johannis s-a nu ajunga presedinte ,este in mina boborului s-a scapam de acesti infractori care au condus tara in ultimi 25 de ani ,c-au nu vereti cum au impartito pe feli ,ba desteptativa si nu mai puneti botu la folcloru lor securistic ,ca daca jphannis era interceptat in convorbiri numai cu 2 la suta din ce au dat astia tepe de 25 de ani il vedeati legat in direct ,asa mai cite o poveste si niste basme cu copii vinduti ,cu nazismu ,cu casele va acolo unde au dat mari politiceni tunuri de sute de miloane de dolari nimic si ma referla tepele trase de nastase,hrebenciuc ,mazare ,sova ,si alti din panoplia fostului pcr care a transformat industria romaneasca intrun morman de fiare vechi de a determinat peste 6 000 000 de conationali s-a paraseasca tara ,asta cu care me tot laudam ca este frumoasa si bogata ,vorba lui bricusi am plcat si vam lasat prosti si saraci si mam intors si vam gasit mai prosti si mai saraci ,votati cu ochi imchisi si veti vedea dupa lapte si miere cu copy -paste 5 case
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Germania e motoru economic mondial?esti prost gramada analfabetule....n-ai auzit de China?pune mana pe carte ,nu-ti mai bate joc de lb romana si implicit de acest forum!
Raspunde

bogdan

Acum 9 ani

Robert, prima data invata romana! De ce nu te duci tu sclav la lucru in \" motorul europei\" daca tot crezi ca astora le pasa de noi? Nu suntem decat piata de consum ptr ei. Nu intelegi nimic prietene!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Bogdan, prietene, tu ești cel care nu înțelege nimic. Cât de mult îi pasă de tine zarzavagiului de la piață care îți vinde roșii, sau lui Carabulea când te transportă cu autocarul? Sau lui ponta, sova, udrea&comp.? Și sunt românași de-ai tăi! Germania este motorul Europei și mare furnizor de tehnologie și know how pe plan mondial tocmai pentru că sunt un popor educat, disciplinat, corect și harnic, adică valori pe care eu, ca român, vreau să mă bazez pentru că știu că mă vor apăra și pe mine. Așa că, degeaba buchisesti litere și cuvinte, dacă nu le înțelegi sensul. Între un analfabet funcțional și unul gramatical întotdeauna îl aleg pe ultimul.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

6, ești un exemplu tipic de analfabet funcțional, dar parcă ți-am mai spus-o, nu-i așa? China este doar o mână de lucru ieftină și o piață de materii prime ieftină, un furnizor de insecuritate ecologică, o junglă în care fiecare face ce vrea cu mediul înconjurător. Omenirea tehnologică e trasă înainte de câteva state în care se produc tehnologii și produse revoluționare, iar Germania se află printre ele.
Raspunde

marginean

Acum 9 ani

ma intreb cati dintre postacii vajnici care se pare ca cunosc toate dedesubturile economiei mondiale stiu unde se afla landul Hessen si ce capitala are... fara sa googelneasca.
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Cred ca acesti domni au venit defapt sa vada mai de aproape situatia din Sibiu si cu siguranta au fost discutii \"personale\" cu acest candidat Johannis. Oare au venit sa il indemne sa vorbeasca deschis acestei tari sau l-au sfatuit mai bine sa taca decat sa vorbesca prost ?
Raspunde

Barbu B.

Acum 9 ani

a dat Johannis raportu , o sa conduca altii Romania din umbra ...Johannis e prea bleg. Decat sa votez Klaus Johannis mai bine votez pe Dan Diaconescu .....sau pe Nelson Mlondialu :))))
Raspunde

ptr. circotasi

Acum 9 ani

Ba aia-i numai impresia voastra de suprafata despre Johannis, eu unu sunt super satul de povestile voastre sterile fara absolut nici un efect in ridicarea standardului de viata din tara asta , eu vreau sa traiesc bine in tara mea ,nu sa fiu condus de niste papagali cu gura cit sura si daca ii pui sa faca ceva sau sa dezvolte o afacere dau din colt in colt.Are foarte mare dreptate Joseph, pute tara asta de papagali si analfabeti functionali care habar n-au cum functioneaza lucrurile implementate in practica.Mai papagalilor, Johannis va da lectii cind vrea muschii vostri la orice ora din zi si din noapte.
Raspunde

l

Acum 9 ani

Nu ie bun Iohannis, ca ne pune sa ne spalam cu sapun, si sti cat costa un sapun? ie scump domne , scump, ie doua beri..
Raspunde

Mircea

Acum 9 ani

\"ptr.circotasi\" cand iti citesc mesajul tau , mai ales la sfarsit imi dau seama de gradul tau de cultura... si nu ma mai mira ca esti pro Johannis. \"Johannis va da lectii cind vrea muschii vostri la orice ora din zi si din noapte.\" Si pentru \"l\" nu te prostii prea mult ca poate ramai asa. Avem o tara frumoasa , dar populata de oameni ca voi (inculti si batjocoritori).
Raspunde

@ Mircea

Acum 9 ani

De oameni ca tine e plina tara de aia-i tara asta asa, comunist incult, ai o impresie foarte buna despre tine. Sunt pro Johannis deoarece Johannis o facut din Sibiu un oras european iar tu esti pro pinochio si altii care o condus ca au facut tara varza sau chiar nu vezi ce este in tara asta, traiti ca acum 200 de ani si aveti tupeu sa dati lectii si sa combateti un om care si-a dus comunitatea si orasul in fruntea Europei. Halal intelectual te crezi, prostane.
Raspunde

unul

Acum 9 ani

ptr.circotasi esti tare. Spunele cum mere treaba la idiotii astia ca habar n-au. Vai de Romania aia daca ajunge Ponta presedinte.
Raspunde

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus