Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un baietel din China a taiat coarda de care era suspendat un alpinist utilitar, ca sa se poata uita in liniste la desene animate (P)

Știm cu toții că desenele animate sunt distracția preferată a copiilor însă nici nu vă închipuiți cât de departe se poate merge din dragoste pentru supereroi. Un alpinist utilitar din China și-a văzut moartea cu ochii din cauză că l-a deranjat pe un puști care își urmărea serialul preferat de desene animate. Bărbatul atârna de un ham la etajul al optulea al unei clădiri, și făcea niște lucrări cu ajutorul unei bormașini. Supărat că nu aude la televizor, un copil a ieșit pe balcon și a tăiat cu un cuțit frânghia de care alpinistul atârna la o distanța de 30 de metri de pământ. La un moment dat bărbatul a simțit funia tremurând. S-a uitat în sus și a amuțit când l-a văzut pe copil cu cuțitul în mână. L-a rugat să se oprească, însă puștiul era hotărât să îl dea jos de pe balconul său ca să se poată uita în liniște la televizor. Din fericire, alpinistul avea o coardă de rezervă, care nu l-a lăsat să cadă. A început să strige după ajutor și a fost salvat la timp de pompieri. Copilul de doar 7 ani nu a fost pedepsit. El și-a cerut scuze şi a spus că a acționat fără să gândească. Cine mai îndraznește acum să îl deranjeze cât timp se uită la desene animate?

Publicitate

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 290

Comentarii

5 comentarii

joseph

Acum 9 ani

Si io ma niervez cand nu pot sa***in liniste.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Si io ma niervez cand nu pot sa fac Iaba in liniste.
Raspunde

Teodora

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Sabrina

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

nu vine si Tonta pe la balcon cu campania? ! :))) hahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus