Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Johannis: Romania este sufocata de prea mult spectacol ridicol, de prea multa galagie

Preşedintele PNL, Klaus Johannis a tranmis duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de Ziua Internațională a Păcii, în care atrage atenția că țara noastră este sufocată de ridicol și gălăgie. "România este sufocată de prea mult spectacol ridicol, de prea multă gălăgie. Toate lucrurile acestea au un singur scop: să ne distragă atenţia, să ne împiedice să ne auzim între noi şi să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante. Astăzi, în ziua de duminică, zi a liniştii şi a familiei, aleasă ca Zi Internaţională a Păcii, vă invit să luăm un răgaz pentru a ne gândi la ce ne-ar putea face mai buni ca oameni şi ca ţară: respectul, înţelegerea şi modestia", scrie Johannis.
Ziua Internaţională a Păcii este sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

16 comentarii

MAREA UNIRE

Acum 9 ani

\"Acolo este ţara mea, Şi neamul meu cel românesc! Acolo eu să mor aş vrea, Acolo vreau eu să trăiesc!\"...
Raspunde

INDIGNAT CA SUNTETI PROSTI(UNII)

Acum 9 ani

Milogilor.. tradatorilor jegosilor cu Johannis asta al vostru .NU VETI OBTINE AUTONOMIE JEGURILOR...de aceea il votati...iar romanii care o fac sunt doar scursuri lichele si oameni cu frica de a-si pierde posturile...
Raspunde

@indignatul

Acum 9 ani

Scursura esti tu ! Limbajul te tradeaza......poti sa votezi \" marea unire\" .....cu China probabil.Iohannis e prea elegant si stilat pentru presedintele pa care il meritati ! De aceea v ofticati toti.Va trebuie un comunist sau un necioplit !
Raspunde

pssst!

Acum 9 ani

Da, smekerul sas a vandut copii si a furat case intr-o liniste deplina!
Raspunde

VPP

Acum 9 ani

Noi gandim la fel Simtim la fel Iubim la fel Si nimeni n-are cum sa ne doboare Nici lumea nu mai pare mare Ca noi doi gandim la fel Simtim la fel Iubim la fel Te-am asteptat sa vii o viata intreaga E un destin care ne leaga
Raspunde

Zorro

Acum 9 ani

Si Sibiul a fost sufocat ani de zile de circoteca pe picioroange ,de festivaluri si concerte jalnice ale unor loseri ,drogati si fufe ....toate bineinteles in mandatele sasului sifonar-sef de la Sighii-chiolhannis!
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Alea-s locuri de munca disperatule, nu vezi ca toata tara copiaza ce e la Sibiu. Pleaca acasa si nu-ti mai da cu parerea pe aici zerro alias poro
Raspunde

folklor

Acum 9 ani

bai comunisti disperati,mai aveti folklorisme si minciuni cu Johannis in tolba, jeguri penale.
Raspunde

@8-trompeta de serviciu

Acum 9 ani

A fi un puppenklaus sugarnic jalnic cum esti tu , nu inseamna ca ai un loc de munca...get a real job...losere!
Raspunde

@erata

Acum 9 ani

~slugarnic~am vrut sa scriu!
Raspunde

pt. 10

Acum 9 ani

Si sugarnic este bine, ca aia face pupenklasusul!
Raspunde

Mda!

Acum 9 ani

@12 , corect ,bine spus!
Raspunde

un cititor

Acum 9 ani

Astfel de comentarii dovedesc gandirea primitiva si lipsa de educatie . Ca va place sau nu un candidat nu va puteti exprima mai civilizat ???
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Ba da.....maine....pudibondule...hi hi hi:))))))))))
Raspunde

jan valjan

Acum 9 ani

bai vulpoi ,de ce nu ai ramas acum cu ocazia lansari la apa a iubitului tau conducator ,kim -geo -gil [ponta ] ba va sperie scoru adunat de johannis fara s-a va dea cu invective mincinoase si s-a aiba trusturi de presa aservita conducatrorului iubit ,cu sociologi care va spala creierile de tip dincu de la cluj si multi alti ca el ,ba fraiere boboru voteaza mu antenele lui felix priopn si ponta tv [asehoti ghita ] ba numai semnatruri a adunat 3 000 000 si asta intimp de 2-3 saptamini inmulteste cu 2 si vezi carei scoru +aia din diaspora vreo 2 000 000 si rezultatu il primestio singur ,te doare evenimentele care se suced de cind da coltu ierbi pina la vremea soricului ba frustratule nu vezi ca tot ce se intimpla la sibiu in premiera nationala ,al doilea an este cintare rimanieiu ,se umple tara de festivaluri si alte chermeze datr la voi nu are sarea si piperu ,ba asta aduce multe locuri de munca si notorietate sibiului s-au nu vezi cum va autoinvitati la orce eveniment se intimpla la sibiu ,pina si sclifocea vostru de primar da bucale ii da cu copy -paste dupa ,modelu sibiu ,voteaza husane johannis daca vrei in toata tara s-a fie macar ca la sibiu
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

Votati johanis si pateti ca si cu basescu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus