Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Trei sucuri contra durerilor in gat

Iată care sunt cele mai indicate băuturi când se inflamează amigdalele.

Amigdalita este o afectiune ce apare în sezonul rece şi se manifestă prin inflamarea gâtului. Este însoţită de durere, provocată de o infecţie sau inflamaţie a amigdalelor palatine, febră, respiraţie urât mirositoare, nas înfundat si răceală, secreţie nazală, ganglioni umflaţi, amigdale roşii, dificultăţi la înghiţire , dureri de cap, dureri abdominale.

Sucul de citrice

Bogate în vitamina C, citricele sunt fructele care au rol important în întărirea imunităţii. Beţi în sezonul rece 100 ml zilnic, pe perioade lungi.

Sucul de gutui

Suc sau decoctul de gutui este foarte efficient când vine vorba de durerea în gât. Faceţi gargară timp de 5 minute în fiecare seară.Dacă preferaţi decoctul, preparaţi-l din coji proaspete de gutui, o lingură de coji mărunţite la 250 ml de apă; se fierbe 10 minute.

Sucul de morcovi

Este bogat în vitamine şi betacaroten şi ajută mult pielea, atât extern, cât şi intern. Stoarceţi 2-3 morcovi proaspeţi şi beţi 100 de ml de suc zilnic, alternativ cu celelalte sucuri. De preferat este să-l consumaţi la temperatura camerei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 439

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus