Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Turcan: Avocatul Poporului este Avocatul Guvernului Ponta!

​Liderul PDL Sibiu, Raluca Turcan, susține că prin refuzul de a sesiza Curtea Constituțională în privința OUG care modifică Legea Educației, Victor Ciorbea girează ”repornirea tiparniţele de diplome fără valoare”. ”​Anul școlar a început sub conducerea lui Victor Ponta fără manuale școlare, asadar modificările care țin de politizare, de cursuri în facultăți fără bacalaureat, de patrimoniu de sute de milioane de euro, ar fi putut avea parte de dezbatere corectă și necesară în spațiul public și în Parlamentul României”, susține Turcan într-un comunicat de presă.
Deputatul susține că în cazul instituției Avocatul Poporului ar trebui să se vorbească în acest caz de rea-voință. ”​Aici nu este vorba de obiectivitatea Avocatului Poporului sau de necunoaşterea legii, aici este vorba de rea-voinţă! Victor Ciorbea face totul după bunul plac al liderului cinic și plagiator – Victor Ponta!”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Soldova

Acum 9 ani

Miss botox , lasa vrajeala ca nu mai tine ,mai bine te-ai cara la tine in Moldova si ne-ai lasa pe noi sibienii in pace.
Raspunde

unu fara nume

Acum 9 ani

ba cocotila asta ,am crezut ca are moralitate da se vedeca este un revansad si pupincurist latra pina i-se ofera un os de ros si gata ba s-a ajungi s-a te dai cu aia care tia facut varza partidu [pntcd ] nu este de mirare ca a disparut acest partid istoric ,ba sibieni asta impreuna cu dejeu a vindut curtea de apel la alba asta find mocan din ponor ,are si asta un dinte ipotriva sibiului ,halal avocat al boborului
Raspunde

dana

Acum 9 ani

O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email [email protected]
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

nu stiu ce tot vorbeste blonda asta ..... vrea sa dea dovada ca e blonda? Crede ca numele ei aparut in presa poate influenta ceva ? Raluca Turcan ... ce ai facut tu pentru Sibiu? Esti si tu acolo in politica si iti dai importanta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus