Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

In 2007, i-a prezis lui Johannis ca va ajunge presedintele Romaniei. ”Mi-a spus din senin, pur si simplu”

Iulie 2007, Sibiul era Capitală Culturală Europeană și în oraș a ajuns pentru un concert celebrul artist, Julio Iglesias. Într-o întâlnire cu primarul Klaus Johannis, spaniolul i-a spus acestuia că va deveni președintele României. ”Mi-a spus din senin, pur și simplu, deși nici nu a fost vorba de așa ceva”, a declarat Johannis în această seară, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Realitatea TV. 
În 2007, Iglesias reușea un prim record în Sibiu, strângând cel mai numeros public plătitor de bilete, respectiv peste 10.000 de fani. Klaus Johannis i-a oferit atunci cântărețului o medialie aniversară Sibiu Capitala Culturală Europeană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

27 comentarii

T.H.

Acum 9 ani

mie mi*a zis cineva ieri ca va iesi Victor Viorel Ponta presedinte ! :))))
Raspunde

raducu

Acum 9 ani

iglesias [biserica] inseamna ceva si se va intimpla ,johannis presedinte ,s-au nu vedeti dupa ce nea vizitat orasu on 2007 ,mai toate orasele cu staif lau invitat [cluj ,bucuresti de 2 ori ,galati etc ] inseamna ca stiu ei ceva ,acum dupa granduasa lansare la prezidentiale alui kim -jok -gi [ponta ] sloganu s-a fie va vom oferi fata de cele 1 000 000 de noi locuri de munca inca vreo 2 000 000 ,bine inteles ca sunt gogosi cu glazura de frisca pe deasupra si un pic de magiun in virf ,era s-a uit si vreo 3 000 de km autostrazi dar nu cum va inchipuiti executate in fata hertilor si cu batu plina harta de carioci de nu mai are unde desena ,dupa modelu ,sova si rus ,votati johannis daca vreti ca visele s-a devina realitate
Raspunde

Ha,ha ha:)))))))

Acum 9 ani

Tare asta cu ce a prezis Iglesias referitor la herr klaus-sens unic....ba ,esti nebun?acum sasul o da in S.F-URI .....mai nou...te apuca rasu-plansu cand vezi in ce hal s-a ajuns cu balacareala prezidentiala la noi la Romanica....vai de poporul asta ,care asista la cea mai penibila si grobiana sceneta tragi-comica din ultimii 24 de ani....Caragiale ,saracu ,era copil mic fata de ce circ avem acum pe scena politica!
Raspunde

@raducu

Acum 9 ani

Aiurea! Latino-americanii au nume ciudate: Piedad, Milagros (minune), Alma (suflet) si culmea! chiar IIsus (Jessus). Asta nu e o exlicatie! Iar Julio Iglesias a concertat la Bucuresti si inainte de 2007. I-o fi spus asta ca sa-l flateze, sa arate ca e un bun gospodar (vorba vine). De ce nu spune ca Julio a declarat ca pretul caselor din Sibiu e la fel de mare ca si al caselor din Madrid?!
Raspunde

GUSTAV

Acum 9 ani

Cui nu ii place sa plece din Sibiu,sa se duca in Bucuresti la mascariciu de Ponta.
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

Nostradamus timpului nostru ! Julio Iglesias... Si vrea sa fie presedinte....
Raspunde

Vm

Acum 9 ani

se pare ca iohannis ii crede prosti pe alegatorii sai ,sau sa sopunem deschis pe romani ,facind asemenea afirmatii in presa ,,,
Raspunde

sens unic

Acum 9 ani

Daca desfinteaza sensurile unice il votez
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Tind să-l cred pe Iohannis, mai ales după ce am citit negru pe alb că excesul de viagra provoacă stări de clarviziune. Și cum aia cu călugărul vasile a fost folosită deja...
Raspunde

@8

Acum 9 ani

daca desfiinteaza sensurile unice intr-o ora te blochezi,prostane, esti complect lipsit de viziune.
Raspunde

dana

Acum 9 ani

O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email [email protected]
Raspunde

ger

Acum 9 ani

Bine zis \"GUSTAV\" !
Raspunde

Ilie

Acum 9 ani

Pai asta era dupa cheful cu fetitele de la Ramada. Julio era cherchelit bine si i-a zis sasului ca a visat ca intr-o viata anterioara era presedinte. De aici si pina la Cotroceni trebuie sa curga multa apa pe Cibin. Cred ca si Dan Spataru ii cinta la ureche......Drumurile noastre toate.......
Raspunde

david

Acum 9 ani

cum e vorba de iohannis,hopa apar ROGOJINILE
Raspunde

Hans

Acum 9 ani

JOHANNIS FOR PRESIDENT !!!
Raspunde

Horsti Klein

Acum 9 ani

IOHANNUS INS KNAST SOFORT!!!
Raspunde

@Horsti

Acum 9 ani

warum du Idiot?? invata intai sa scri corect si in rest vorbesti aiurea. probabil ai tu motive sa intri la bulau.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

poate s-a referit presedinte al Spaniei :))) posibil. Oricum e o chestie de LOL si mult sub nivelul KWJ. PS si mie mi-a prezis Mama Omidutza ca voi aparea pe coperta People :P
Raspunde

@17

Acum 9 ani

Du Voll Depp.....sa inveti sa scrii cu doi de i ...analfabetule....mars de pe-aici sluga!
Raspunde

@6

Acum 9 ani

A uitat ca DNA i-a prezis ca ajunge in cea de-a saptea locuinta unde in noptile albe numara banii negri primiti de la biserica evanghelica?
Raspunde

@8

Acum 9 ani

NUUU !! sa si-l extinda spre Bucuresti! Exclusiv pentru razatoarea Worner. Merita ficatul lui bolnav de scarba fata romîni că ei astia rasa degenerata, ar vorbi prea mult si nu ar fi seriosi. El Hitler vrea un singur sens si sa loveasca muteste cu ura serioasa !!!.
Raspunde

theho

Acum 9 ani

Comunistii dracu,mancati ***! Mars!
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Spaniolul decrepit credea ca e la Havana si discuta cu Alejandro!
Raspunde

viorel

Acum 9 ani

sasu iese presedinte.doamne ajuta.
Raspunde

valentin

Acum 9 ani

Bravo viorele treasca vitorul presedinte Johannis klaus
Raspunde

lenuta

Acum 9 ani

Daca îl pierdeti pe domnul johannis klaus alta sansa nici ca o sa mai aveti vreodata pierdeti orice sansa din E. U
Raspunde

Laura

Acum 9 ani

@8 T e crezi un destept, comentezi cea ce nu cunosti ca sa te afli în treaba. Cum îti permiti sa -l jignesti pe domnul Johannis klaus . SUNT SIGURA CA DANSUL VA AJUNGE PRESEDINDTE! ACUM ESTE MOMENTUL ESTE OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT O. K..,,,,,!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus