Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Carmen Johannis, in prima linie de campanie

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Johannis, și-a lansat astăzi volumul autobiografic "Pas cu Pas". În afară de pasajele din viața publică pe care cititorii le pot afla despre actualul primar al Sibiului, autorul a "strecurat" în carte și pasaje din viața privată. Lucru deloc trecut cu vederea la lansarea de astăzi a cărții, eveniment unde figura centrală a fost soția candidatului, Carmen Johannis. Pentru prima dată de când soțul său a intrat în viața publică, aceasta a fost de acord să vorbească despre alegerile care vor urma.

Volumul “Pas cu pas” a apărut în librării la începutul acestei săptămâni, la editura Curtea Veche Publishing, are puțin peste 200 de pagini și costă 15 lei.

Candidatul ACL a afirmat că va urma și un al doilea volum, care va fi lansat după 16 noiembrie și în care va fi relatată amănunțit această "vară fierbinte", dar și amănunte din campania electorală care începe astăzi.

Intră în scenă Carmen Johannis

În timpul lansării de astăzi, Klaus Johannis a "aruncat-o" în viața publică și pe soția sa. "Într-o carte, de regulă, cu puține excepții, există mai multe personaje. Cartea este, sigur, una autobiorafică și apar în ea. Apare, evident, și soția mea, Carmen. Vreau să-i mulțumesc soției mele, care apare în această carte, chiar dacă nu știu dacă și-a dorit neapărat. Care a suportat personajul public Klaus Johannis timp de 17 ani, m-a sprijinit sută la sută în tot ce am făcut în viața mea publică și politică", a mai spus candidatul ACL.

Carmen Johannis a urcat pe podium alături de soțul său, însă nu a susținut o alocuțiune. Abordată de jurnaliști, a răspuns câtorva întrebări. "Sper să fie o campanie rezonabilă și cu rezultatele pe care ni le dorim cu toții. Tot timpul am emoții pentru soțul meu, dar emoții constructive. Îl susțin în tot ceea ce își dorește", a spus soția primarului.

Carmen Johannis a declarat și că este convinsă că "lumea care o să-l cunoască, o să-l iubească" pe soțul său.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

35 comentarii

pacalici

Acum 9 ani

Ce abureli pentru slugoii sasului ! La noi ăștialalți nu țin!
Raspunde

Walter Johrend

Acum 9 ani

Succes, succes, succes...
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Atata vreme cat voi \"astialalti\" sunteti mai putini, e in regula.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

du-te voteaza cu ponta si distruge tara, dar accepta consecintele dupa
Raspunde

@1

Acum 9 ani

slugoi comunist
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Lingau puppenklaus iohannusian...bleahh!
Raspunde

@1

Acum 9 ani

bai hahalera si zdreanta ordinara...ai venit din valcea la sibiu sa ai ce manca..si te-ai apucat de politica....mars in oltenia matii si voteza comunistii si primesti 1l de ulei....zdreanta jegoasa
Raspunde

@1

Acum 9 ani

votati ponta ca face autostrada la pitesti ciu-ciu. uitati-va la emisiunea lui moise guran ca explica clar cum e cu cresterea economica cand economia scade. banii de investitii se duc la pomeni electorala.
Raspunde

Giovanni

Acum 9 ani

Iohannis cu toată trupa lui basista ce poate sa facă în afară de dezastrul basist . Ar trebui sa ia pe Udrea cu el în campanie și tacâmul e complet .
Raspunde

Trist

Acum 9 ani

Uneori am impresia ca traiesc in cu totul alt oras decat cel pe care il considera carte de vizita acest domn...Sibiul nu se rezuma numai la centru...sa ne uitam in jurul nostru prin cartiere si putem vedea realitatea trista...
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Sunt roman , nu sunt german , votez Ponta nu \"fremden Mann\"!!!!
Raspunde

alex

Acum 9 ani

Dau pariu ca nu el a scris cartea!!El doar a semnat!Semnaturi ,nu vorbe!!!
Raspunde

@alex

Acum 9 ani

bine mah, acu ia calu meu si plimba-l !
Raspunde

tot păcălici

Acum 9 ani

Vă înțeleg disperarea dar tot abureli rămân poveștile lui Iohannis. Pt. 7 Mama e clujeancă, tata e din Alba iar eu sunt născut in Sibiu. Chiar am o afacere cu uleiuri dar sunt sintetice pentru motor. Pt 4,5 și 8 Eu votez cu Tariceanu.
Raspunde

ADEVARUL

Acum 9 ani

NU AI RESPECTAT NICIODATA SIBIENII,NU AI PRIMIT ROMANI IN AUDIENTE SI ACUM VREI VOTUL NOSTRU. NU, SIBIENI NU TE VOR VOTA, IAR ROMANI TREBUIE SA STIE CA AI GINDURI ASCUNSE CU TARA ASTA. JOHANNIS NU MERITA SA FIE PRESEDINTELE ROMANIEI.
Raspunde

pt1&14

Acum 9 ani

regatenii silent...
Raspunde

sa votam romani

Acum 9 ani

Sa votam romani k un roman nu va fi votat niciodata in nicio functie publica in vreun land din De! Sa fie klar! Precizie nemteasca doar pt nemti, restu e cancan! Hai pa
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

credeam ca e raluca blonda turcan din moldovili
Raspunde

nu canteaza

Acum 9 ani

bai va spun eu cine i-a scris cartea ,microsoft ,prin savanta de renume mondial tanti katy [andronescu ] de la universitate ,ba astia cu psd voi nu vedeti cum va pride cu spagile tot la pachet de cite 10 ,stai ca asta nu este nimic ,s-a vezi cind va strige degetele la use ce vomita aia ca nu o fi prosti s-a stea la pripon 10 -15 ani si restucare stau pitulati pe la ,maiami ,monaco ,tenerife ,etc libeui acolo la hirdau si felu doi arpacas si scularea la inviorare ora 5 dimineata ,asa ca pregativa ,leptopurile ca aveti foarte mult timp de scris amintiri din tepele trase amarastenilor cu legile voastre ticaloase ,ba ala cu basescu ,voi psd nu ati vrut s-a scapam ce basesescu in 2012 ,,motivu simplu acum pe cine mai dadeati vina ca de trei ani de cind sunteti la butoane ,afara de taxe si impozite +acize nimis de relansare economica ,ba nu mai pacalti pe nimeni cu basisme ,asta este o leguma ,vot vedea tot romanul dupa alegeri daca nu voteaza cu capul si il pune pe ponta consecintele dezastrului total ,daca vreti normalitate votati ,johannis ,indiferent cer sunteti ,plteni ,moldoveni ,ardeleni etc ,daca vretiu s-a aveti viitor la copii vostri ,nu fiti egoiisti ,ca rasu va va fi cind va termuna copii scoala si va treziti cu ei direct someri ,ba astia de va dati romani de sibiu ,sti de ce este o normalitate in orasu nostru ,pentru ca va creat ,johannis vreo 40 000 de noi locuri de munca ,si asta o spune statistica de la vreo 5000 de masini in 2000 acum in 2014 sunt undeva la 300 000 de masini ,ce era imposibil acum 25 de ani s-a transformat in realitate ,adicas fiecare membru de familie major cu masina lui si inca un argument in plus s-a puneti stampila pe johannis ,intrebatva de ce s-a umplut sibiul cu de aia de la vale si din foarte multe localitati disperate ,toti sibieni adevarati nu numai aia get beget votati ,JOHANNIS
Raspunde

@1 pacalici

Acum 9 ani

da, la voi \'\'ast\'alalti\'\' tine cu mici, punga cu zahar, o adunare pe \'\'stadon\'\', manea, \'\'beuta\'\', hahaiala, fufa blonda sub birou(Nutzi), infrastructura pe hartie, bani de proiecte disparuti, spai si bugete disparute deja cumulat in valoare de triliarde lire sterline, pupat in dos & intors dosul unde e convenabil(vezi WW2) etc. restul e CANCAN :))
Raspunde

Elev nemultumit

Acum 9 ani

Doamna Johanis sa vina sa-si faca orele de engleza la CNGL si apoi să meargă în campanie. Banii statului sunt buni când nu faci nimic şi mai şi jigneşti - \"Geanta asta a costat mai mult decât au păriţii tăi salariu\", zisa celei ce se doreşte prima doamnă
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ponta și brașovenii lui se umplu din nou de ridicol: inaugurează pista unui aeroport care nu e gata. Urmează inaugurarea grupului social. Ne-am cam săturat de brașoave.
Raspunde

@si noi de moldo-olteno-sasi

Acum 9 ani

Poate prima la furat case, copii, scoli, gradinite, licee specific molovencei ajunsa in Cisnadie. Da in ce linie e gasca de hoti: olteanca Simona Pop, molodoveanca Urdea, veceprimaru poplacean Popa si secretarul oltean excroc Nistor ???
Raspunde

pas- cu- pas -sa- joace carti

Acum 9 ani

A si inca o remarca o fi scris cuma furat pas cu pas case, gradinitele, scolile, liceele Sibiului si cat din chiria incasata de biserica evanghlica (din taxel si impozitele noastre) primesete la negru ??? Au ajuns hotii sa scrie carti? DIICOT ii da timp sa invete sa joace carti !!! Este un joc relaxant pentru spatii inchise.
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Eu stiu ca in Sibiu nazisto-fascisti au ramas fffffffffffffffff putini. Si mai stiu ca in viitorul apropiat se vor mai imputina cel putin cu 7 ”bucati”.
Raspunde

unu

Acum 9 ani

ba mergeti naiba si votati cu ordinaru si balbaitu de Ponta asta vinde tara la RUSI 100%
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Important pentru tine! Acum ai ocazia sa castigi 300$/luna ,cel putin,lucrand pe calculator de acasa. Nu necesita pregatire speciala decat sa urmezi un curs gratuit de 12 lectii online care te invata tot ce trebuie sa faci.Daca doresti sa vii langa noi da-mi un e-mail cu mesajul “trimite curs”la : [email protected] .
Raspunde

giony

Acum 9 ani

Vine frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la telefoane 0766 748 870, 0743 774 620, 0742 613 78-dr.Pricop Cristina si mail : [email protected] .Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Program zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Cu zâmbetul înapoi în timp, doctorul Urdea îşi aminteşte cum candidatul la preşedinţie de astăzi şi-a pus singur gresie în casa în care locuieşte şi acum, dar şi cum şi-a proiectat singur mansarda casei, fără stâlpi de susţinere: ”În momentul în care şi-a cumpărat casa de pe strada Bâlea, casa în care locuieşte şi astăzi, o casă veche săsească, cu zugrăveala de humă, podită cu scândură, au trecut la renovare. Banii din meditaţii nu erau atât de mulţi, încât atunci când termina orele, şi-a renovat singur casa. Văzând pe la prieteni 2-3 apartamente renovate şi neagreând calitatea, s-a dus în Germania, şi-a cumpărat manualul instalatorului de gresie şi faianţă, şi-a cumpărat utilajul de tăiat sub unghi a materialelor, şi-a adus restul de ustensile ş,i măsurând şi răsmăsurând toată ziua, şi-a făcut bucătăria, holul, baia, cu mâna lui, fără nicio experienţă anterioară, ci doar respectând reguli. Mai mult, văzându-i 10 ani mai târziu podul renovat şi mansardat, m-a surprins absenţa stâlpilor centrali. L-am întrebat ce inginer i-a făcut rezistenţa fără stâlpi în mijlocul casei şi a zis: ”Nu pot să las aşa ceva pe mâna altcuiva. Mi-am făcut descompunerea forţelor şi am proiectat tot acoperişul, am cerut să se execute exact aşa cum l-am desenat eu, după calculele mele de fizician”.______ ***adevarul.ro/locale/sibiu/exclusiv-klaus-iohannis-secretele-neamtului-vrea-presedintele-romaniei-1_542239690d133766a861b4fd/index.html
Raspunde

unu cetateanu

Acum 9 ani

Bine ar fi daca toate doamnele profesoare ar arata asa !
Raspunde

Hansel und Grettel

Acum 9 ani

@ Georg:Foarte frumos ceea ce scria în articol, chiar dacă ” banii de meditații nu-i ajungeau” s-a dus bietul om până în Germania să-și cumpere manualul instalatorului și utilaje! (sic!!). Dar ar trebui să scrie în articol că și-a cumpărat casa în anul 1992, iar în anul 1996 a dat o declarație FALSĂ, atît el cât și soșia, în care spuneau textual”.. nu deținem și nici o locuința îmn Sibiu în proprietate, nici în întregime și nici pe cote părți și nu am înstrăinat nici o locuința proprietate personală după 1990, pe raza municipiului Sibiu...! Prin acest FALS a cumpărat apoi apartamentul Situat în Sibiu, pe strada Pedagogilor, în baza Legii 112/1995, deși ERA ILEGAL. Frumos, vorba lui ” PAS cu PAS”.
Raspunde

Dimitrie

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

Ruxandra

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Iulia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

vm

Acum 9 ani

mai multa modestie le-ar sta bine la amindoi ,tara se afla in mare saracie dupa asa numita democratie postcomunista ,,,doresc tot binele tarii ,mai ales pentru copii si tineret ,care au dreptul cel putin de a spera la ceva mai bun in tara lor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus