Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Astrid Fodor: Imi doresc un presedinte care sa fie un model pentru mine

De aproape o lună de zile, Sibiul este condus de viceprimarul Astrid Fodor. Mulți spun că ea ar fi succesorul lui Klaus Iohannis, dacă acesta câștigă alegerile prezidențiale. Cum se descurcă Astrid Fodor în noua poziție și cum vedea ea Sibiul, aflați în rândurile următoare.
 
Reporter: Dată fiind campania electorală, plus perioada de dinaintea campanei, sunteți pregatită să-i țineti locul primarului Iohannis?
Astrid Fodor: Sunt pregătită. De altfel, nu e prima dată când ţin locul domnului primar. O fac de peste șase ani, de fiecare dată când domnia sa a fost plecat în concediu sau în delegație. Vreau să menţionez însă că, chiar dacă domnul primar nu este prezent fizic în Primărie, noi ţinem legătura prin e-mailuri sau telefon astfel că domnul primar este la curent cu activitatea noastră şi avem astfel posibilitatea să ne şi consultăm cu domnia sa. Activitatea din Primărie se desfăşoară astfel normal. Continuăm proiectele începute, demarăm noi proiecte. Fiecare dintre angajaţi ştie exact ce are de făcut. Aceasta şi datorită unei organizări și planificări foarte riguroase. 
 
Rep.: Dacă sunteți pregătită, cum le răspundeți turistilor care  spun că sunt diferențe foarte mari între cum arată centrul Sibiului și cartierele orașului?
A.F.: Eu port multe conversaţii cu turişti veniţi în Sibiu. Primesc la Primărie grupuri de turişti în fiecare an, însă niciodată nu am auzit o astfel de afirmaţie din partea lor. Şi vreau să precizez că discuţiile sunt foarte deschise şi antrenante, turiştii având posibilitatea să mă întrebe ce doresc ei.
 
Rep.: Atunci, ce le ziceti sibienilor care se plâng de același lucru? Care sunt cele mai dese nemulțumiri despre care aflați în audiențele cu cetățenii?
A.F.: Le-aş spune că se încearcă inducerea unei percepţii false că lucrările de investiţii se concentrează doar pe zona istorică. În ceea ce priveşte aspectul şi funcţionalitatea cartierelor sibiene, începând din 2008 Primăria Sibiu s-a concentrat pe reabilitarea acestor zone, investiţiile fiind direcţionate în marea lor majoritate către străzile sau reţelele de utilităţi de aici. Aş exemplifica lucrările din cartierul Tineretului, cele din cartierele Turnişor, Guşteriţa şi Vasile Aaron. Sigur că mai este de lucru, dar trebuie subliniat că s-a lucrat mult şi serios. În ultimii 6-7 ani am reuşit să asfaltăm sau să modernizăm peste 200 de străzi situate în cartiere. De asemenea, trebuie menţionat şi proiectul foarte amplu de extindere şi modernizare a reţelelor de utilităţi. În cadrul acestuia s-au modernizat reţelele pe 70 de străzi din Sibiu.n Şi lucrările vor continua, pe rând vom ajunge pe fiecare stradă. În prezent mai sunt puţin peste 100 de străzi de pământ sau balast pe care le vom include pe listele de investiţii din anii viitori. În ceea ce priveşte audienţele, persoanele care vin la mine se plâng, spre exemplu, de disconfortul fonic creat de diverse firme ce desfăşoară activităţi de prestări servicii în cartiere, - în special de atelierele de reparaţii auto - dar numărul lor este oricum foarte mic.
 
Rep.: Ce le ziceți celor care se plâng că pe strada Ștefan cel Mare, dar și altele, foarte greu găsești un coș de gunoi, spre exemplu?
A. F.: Există coşuri de gunoi şi pe această stradă, poate nu într-un număr suficient. După ce trecem de procedurile de achiziţie vom pune coşuri şi în porţiunea unde acum lipsesc. În fiecare an cumpărăm coşuri de gunoi stradale pentru a completa pe străzi sau în parcuri sau pentru a le înlocui pe cele degradate. Din păcate se vandalizează multe coşuri, iar în cartierele de blocuri se confundă aceste coşuri cu containerele destinate gunoiului menajer, ceea ce crează multe probleme.
 
Rep.: Nu în ultimul rând, ce le ziceți celor ca mine, care spun că firmele cu care lucrează primăria nu știu să astupe o groapă și creeaza numai denivelări, precum cele de pe strada Vasile Aaron înspre strada Vasile Milea?
A. F.: Nu vreau să generalizăm această afirmaţie. În marea lor majoritate lucrările la străzi sunt realizate profesionist de firmele pe care le contractăm. Dar o stradă peticită, asupra căreia s-au făcut lucrări de interventie, nu va mai arăta niciodată ca una reabilitată proaspăt. Oricum, din partea noastră consider că se impune o recepţie mult mai riguroasă a fiecărei lucrări de reparaţie a gropilor din asfalt şi a fiecărei lucrări de aducere a  străzii la starea iniţială după lucrările de intervenţie realizate de furnizorii de utilităţi. Pe strada pe care o menţionaţi dumneavoastră este posibil să fie vorba de anumite reaşezări ale solului, dar vom verifica şi vom remedia această situaţie.
 
Rep.: Vă va crește salariul în perioada aceasta, dacă tot trebuie să munciți mai mult?
A. F.: Legea salarizării din sectorul bugetar nu prevede acest lucru şi nici nu e cazul. 
 
Rep.: Când ați venit sa ocupati functia de viceprimar ați declarat că locuiți pe o stradă neasfaltată. S-a asfaltat între timp strada sau v-ați mutat? 
A. F.: S-a asfaltat între timp, dar la aproape cinci ani după ce am devenit viceprimar. S-a asfaltat în cadrul unui pachet de strazi, atunci când i-a venit rândul. 
 
Rep.: S-a vorbit mult zilele trecute despre o rectificare bugetară la Guvern și alocarea de noi sume primăriilor. Credeți ca Sibiul mai primește ceva dată fiind candidatura domnului Iohannis? Care ar fi prioritățile orașului pe final de an 2014?
A. F.: Eu vreau să cred că nu există o legătură între cele două acţiuni. Sper că Sibiul va primi toate sumele solicitate.
 
Rep.: Ce speranțe și dorințe aveți de la noul președinte al României? Eu unul sper să facă din autostrăzi o prioritate.
A. F.: De acord, dar nu este atributul preşedintelui să facă autostrăzi. Este treaba altora. Eu  îmi doresc un preşedinte care să fie un model pentru mine, cetăţeanul român, un preşedinte care să pună pe primul loc interesele cetăţeanului, ale ţării şi nu disputele cu ceilalţi actori publici, interesele personale sau cele ale unui grup restrâns. Îmi doresc un preşedinte care reuşeşte să aducă toate forţele politice la masa dialogului, care uneşte şi nu dezbină, care să fie garantul respectării Constituţiei şi a legilor, garantul eradicării fenomenului corupţiei în România. Deşi sunt lucruri generale, aceste sunt foarte importante.
 
Rep.: Daca câștigă domnul Iohannis, sunteți pregatită să deveniti primar al Sibiului? 
A. F.: Consider că este prematură această întrebare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

53 comentarii

Cetateanul turmentat

Acum 9 ani

SUCCESIÚNE, succesiuni, s. f. 2. Faptul de a prelua funcția sau bunurile cuiva prin moștenire; (concr.) funcție sau bun moștenit de cineva. MOȘTENÍRE, moșteniri, s. f. Faptul de a moșteni. 1. Transmitere a patrimoniului unei persoane decedate către una sau mai multe persoane în viață.....Avand in vedere ca functia publica de primar se alege prin vot liber exprimat de catre cetateni, cred ca sibienii sunt singurii in masura sa decida \"masa succesorala\" .
Raspunde

Cetateanul turmentat

Acum 9 ani

In concluzie, doamna Fodor nu \"succede\" si nici nu\"moștenește\" deocamdata pe nimeni !
Raspunde

asfaltator

Acum 9 ani

Chiar nu inteleg de ce ziaristi de profesie iau de bune niste afirmatii ale unor frustrati care au ca scop principal denigrarea si minimalizarea eforturilor primariei de a reabilita toate strazile. Cum sa iei de bune niste afirmatii ca se reabiliteaza numai centru istoric cind sau reabilitat o gramada de strazi de la periferie. Bai ziaristilor voi chiar nu vedeti ca astea sunt niste gogorite aruncate pe piata de niste frustrati venetici invidiosi pe dezvoltarea Sibiului si care au ca scop principal denigrarea a tot ceea ce se face de sustineti si voi asemenea enormitati. Ma intreb daca nu era Johannis primar daca-si propunea cineva sa reabiliteze strazile, cred ca mai ramineau asa cu ele inca citeva sute de ani de mai veneau primari din speta lu condurat sau cindrea.
Raspunde

dreptate

Acum 9 ani

bai e normal s-a ponem continuitate la primarie ca nu vor fi atit de naivi sibieni ,s-a faca precum conjudeteni nostri si s-a se saboteze dezvoltarea sibiului ,ramine doamna fodor ca stie cu ce se maninca adinistratia si a invatat mulkt de la ,johannis ,ce vreti lupilor ,rivniti la o primarie bogata ,acum de voi ,va lastat cu de toate bani cacalau ,voi numai s-a va angajati nevestele ,neamurile si alti prieteni in rest nimic ,ba mai este mulkt de lucru in sibiu ,si nu vrem stagnare ,stiu ca spunet ]i ca merge de la suine un lucru bine facut ,ia nu baga la o masina cobustibil ,fie si mertan s-au audi ,s-a vezi cum se gripeaza motoru ,atia doresc la doamna viitor primar ,in cazu ca JOHANNIS ,va prelua haosu si dezasrtu si pirjolu lasat in 25 de ani de astia de vorbesc mult si fara rost [vorbaria multa saracia omului ] va devenui presedinte ,am mai multe propouneri ,extinderea spatuilui istoric a sibiului cu reabilitarea zonei podului de piattra cel mai vechi pod construit vreo data [maria tereza ],refacerea cladiri istorice prin inlatrurarea serpantei care acopera frumusetea acestei cladiri vechi de vreo 400 de ani cu ansamblu biserici din zona lia [liceu alimentar ] +stauile care au poavazat piata mare [nepemuk si alte simboluri ale celui cel mai important oras din perioda istorica a transilvaniei ,si planu urbanistic din piata uniri cu constructia pasjului subteran modernizarea arenelor sportive [bazinu olimpia ,stadionu municipal ] si daca mai este disponibilitarti sala deteatru promiosa in zona piata 90 inclusiv fosta cazarma facuta varza de hoardele comuniste un sibol al fortei orasului ,demolata nu de vesnici invadatori si rivnitori ai bogatiei orasului ,singura cetate necucerita de hoardele de salbatici care au invadat transilvania in rest succes si nu cedati la gugustuci si zoalele care s-a vor inmulti pe net de sugativele caree rivnesc la postu de primar ,si stau cam de mulkt cu ochi in soare ,nu vrem noi sibieni get beget ,ce a facut si reparat ,johannis in 14 ani s-a se strice de niste sugative in 2-3 ani dupa modelu condurat ,ba nu dormiti ,da dovada de fermitate nu insamna ca daca esti femeie te sperie niste baronasi ,asia gata mai au mai putin de 2 ani si vor fi amintire urita din viata orasului
Raspunde

@3,4

Acum 9 ani

Ati si sarit cu vrajeala,clantai puppenklausi ai sasului-giratoriu...cel de la 1,2 are perfecta dreptate....sibienii vor decide cine va prelua sefia primariei Sibiului prin vot liber....nu s-o puneti voi din oficiu pe chioara asta blonda....vai de viata voastra lingailor!
Raspunde

Lilu

Acum 9 ani

Brasovul si Aradul, de cca3-4 ani, nu mai au strazi neasfaltate. In ritmul in care se lucreaza la Sibiu, e nevoie de cca 20 de ani sa ajunga Brasovul sau Aradul. Cine apreciaza ce vede in Sibiu, probabil, nu a iesit din el de mult timp...
Raspunde

bilu

Acum 9 ani

cum s-o asfaltat acolo se poate face si in Sibiu intr-o saptamina, asfaltari de suprafata, fara infrastructura si din bani publici.Nu mai ridica in slavi pe altii, dute acolo, am vazut ce tip de asfaltari sau facut la brasov cind o plouat,inundatii,niste cirpeli.
Raspunde

cas13

Acum 9 ani

Aceasta nenorocita nu a facut nimic in viata ei . O profitoare si o pupincurista. Singur EI GRIJA A FOST SA-si aranjeze sotul intr-o functie bine platita si calduta, fara ca sa aiba nici o calificare. Dupa alegeri si dupa ce Johannis se va intoarce cu coada intre picioare va trebui un control la primarie facut de institutii competente ( nu curte de conturi Sibiu , nu finante Sibiu ) si abia atunci se vor vedea marile excrocherii facute de aceste jigodii. Apa canal Sibiu si fondurile europene tocate vor scoate la Sibiu marile tunuri date de Johannis-niculescu-banciu jr.
Raspunde

cas12

Acum 9 ani

controale trebuie la becthel,banci sifonate, primaria brasov, cluj, buge,petrom etc, acolo-s marile tunuri ale tarii, gropari comunisti, salivati dupa primaria Sibiu cu atacuri murdare si mincinoase, stati linistiti ca oamenii stiu ce sa aleaga
Raspunde

anti ciuma rosie

Acum 9 ani

sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga ciuma rosie la primarie...uitati-va ce se intampla la CJ , de cand a venit Cindrea...liniste si pace , dar zero relizari.Latraul lui Poantex mai iasa la rampa doar cu atacuri gratuite si nu cu proiecte concrete...asa cum ar trebuii
Raspunde

interesant...

Acum 9 ani

Pe cine va sustine Johannis in cazul foarte probabil in care va iesi presedinte si vom avea alegeri pt primar: pe d-na Fodor (jos palaria in fata activitatii ei de altfel) sau cum ii vor cere cei de la centru, adica pe colegul de partid Popa (alt bun colaborator de-al lui, care nu i-a iesit din cuvant niciodata)? Hmmm
Raspunde

cetatean

Acum 9 ani

Nimic adevarat spus de cel de la 8, d-na Fodor nu avea cum sa-si aranjeze sotul intr-o functie pt ca e vaduva de 14 ani!!!!!!!!!!
Raspunde

david ptr@bilu

Acum 9 ani

Asa e.
Raspunde

PSD

Acum 9 ani

PSD ... psd ...psssssssss
Raspunde

cas13

Acum 9 ani

de fapt e vorba de fiul sau, acelasi drac. oricum un cretinas promovat de mamasa intr-o functie despre care el nu prea stie.
Raspunde

Sotul d-nei Fodor

Acum 9 ani

Dragii mei, sunt decedat de 14 ani! Vesnica pomenire si pentru Bivolaru de la punctul 8! Vad ca omul comunica bine cu spiritele. E deja integrat in absolut. Bravo!
Raspunde

Doctor

Acum 9 ani

Ati mai aruncat o privire, asa, din întâmplare, la Spitalul de Pediatrie? Asta pe langa mult discutatele străzi sibiene. De ce? Ca sa vedeti doar o mica parte din realizările primariei. Totul se renovează si se doteaza la nivel european. Pentru comparatii va invit in alte orase din România. Deschideri si voi ochii!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

11, Dacă Iohannis va ieși președinte atunci nu va mai avea colegi de partid, în schimb va rămâne membru FDGR.
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

astrid fodor FDGR FDGR urmasul legal al Crupului Etnic German-hitlerist cititi documente-grupil hitlerist a fost condamnat la nuremberg sediile au fost luate de ststul roman inainte de comunisti!!!!!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Nu pot intelege de ce unele persoane nu vor sa accepte realitatea si lovesc cu afirmatii pe care nici nu le cunosc. Acest oras are o ascensiune constanta de 14 ani de cand administratia FDGR a inceput sa lupte cu mizeria PSD-ista. Avem evenimente unice in Romania, avem 0 somaj, avem investitori straini care au dat locuri de munca, avem infrastructura moderna de utilitati publice si drumuri modernizate de la A la Z, avem siguranta publica si un mediu propice de a creste copii. Dar din pacate avem si neo-comunisti numiti generic PSD si fanatici care vin cu atacuri jegoase tipice la adresa aspectului sau a familiei. Doar atat pot si sunt in stare sa distruga intr-un an munca de un deceniu incoace a unor oameni. De aceea mi-e greata de ciuma rosie, obosita si plina de mizerie. Dar votul va arata ca acest popor a ajuns la saturație de comunisti mascati in anonimat incapabili de a administra ceva.
Raspunde

alex

Acum 9 ani

Sibiul trebuie sa ramana condus de FDGR pentru ca de 14 ani s-au facut lucruri extraordinare pt Sibiu.Au facut cele mai mari proiecte pt Sibiu.K Johannis a fost cel mai bun primar.A readus speranta si bucuria in Sibiu.Din ratusca cea urata s-a facut lebada.Eu si multi sibieni o sa votam cu FDGR .Sibiul trb sa ramana al FDGR.
Raspunde

Alt Sibian

Acum 9 ani

Mie mi-ar fi rusine sa fac parte din mizeria PSD ! vedem cum se lucreaza de cand FDGR este la putere si doar cei orbiti sau inculti vin sa spuna ca nu merge treaba . Tot comunistii adormiti si ca niste vampiri care daca nu prind sange/putere incep sa se dezitegreze ! Dragi sibieni , sibiul nu a avut o creste atat de mare cum a vazut sub mandatele domnului Iohannis si a echipei sale! Sibienii au fost binecuvantati cu o asemenea conducere si ar trebui sa multumeasca cerului! Stim bine ca PSD-ul arunca cu tot felul de minciuni in mass media doar ca sa discrediteze ! de ce ?? pentru ca isi doresc cu orice pret sa puna mana pe conducere ca sa poata fura ei ce au strans sau ce a mai ramas ! Deschideti ochii dragi sibieni si nu lasati molima rosie sa va cuprinda in veninul si orbirea ei ! Spune-ti NU definitiv comunistilor si a celor care fac doar de ochii lumii fara sa isi asume resposabilitatiile bugetare !!! nu doar ca o fie jale in tara daca o sa castige PONTA , o sa fie un regres de vreo 15 ani ! Cat despre doamna Fodor , ii doresc multa sanatate si putere mai departe sa lupte asa cum a facut-o pana acum ! Ne dorim un primar ca dansa , sa duca treaba mai departe !!
Raspunde

Alt Sibian

Acum 9 ani

Si am uitat sa specific , bineinteles Klaus Iohannis PRESENTINDE ! ca sa guste si tara din ceea ce inseamna o ganddire vestica , curata, autentica !
Raspunde

TZZ

Acum 9 ani

Dragilor, Voi toti acesti minunati cititori si mai ales voi cei analfabeti in scriere dovedita in aceste cateva randuri, va rog sa definiti speta animalica in care incadrati / sau v-ati \"mostenit\" aceasta educatie. Eu va definesc precum spunea cineva intr-un comentariu personal, \"Ca sa dai cu pietre in caini trebuie sa te opresti putin din propriul drum...care?!?!\". Asadar, nu stiu inca cum sa va incadrez...precum acele simple pietre azvarlite de catre cei \"drepti\" (spre stanga), pe care ii urmati?? Sau chiar liderii barbari ai acestor cuvinte si pumni stransi ferm in jurul formelor contondente de piatra = numit de altfel si caracterul vostru! Caractere ce au inundat mintiile putrede ale Romanilor de atatia ani. Invatati sa nu mai pierdeti timpul! Invatati sa scrieti...ca in voi e baza votului! La ura, pietre aruncate si vorbe scuipate in stil pur romanesc toti va pricepeti.
Raspunde

@Ala cu asfaltarile in Brasov si Arad

Acum 9 ani

Pai am cam fost de curand in ambele orase si existau MULTE strazi neasfaltate si un asfalt de iti era si frica sa mergi fara sa cazi intr-o groapa mascata asa ca nu mai ridica in slavi pe altii care fac treaba de mantuiala. Si in Sibiu, de obicei cand se asfalteaza o strada se schimba TOATA INFRASTRUCTURA nu se arunca doar un asfalt in gluma.
Raspunde

TZZ

Acum 9 ani

\"Eu din români îmi trag sorgintea. C-o sfântă dragoste-i iubesc şi pentru tot ce-i ROMANESC, oricând, şi braţele şi mintea şi sufletul mi le jertfesc!!\" Iohannis este mai ROMANESC decat multi ca voi... merita sa fie PRESEDINTE in fata tuturor cainilor costumati si expusi la TV.
Raspunde

Werner....pentru Astrid Fodor

Acum 9 ani

Cum va explicati ca din cele 35 de strazi din Gusterita doar 3 sunt asfaltate, una e ceacare merge la cimitirul sasesc. ? Cum va explicati ca Liceul de Arta (care nu aapartinut niciodata bisericii sau Grupului Etnic German ) a fost retrocedat Bisericii Evanghelice cu tot cu sala de sport construita in timpul guvernarii Nastase ? Astea sunt doar doua intrebari. Mai am 10.
Raspunde

@27

Acum 9 ani

Stiu EU ! Stiu EU! Poate pentru ca strada pe care se afla cimitirul sasesc e mai importanta decat o strada laterala? Si cu liceul de arta poate pentru ca a apartinut inainte de comunism? Si sala de sport pentru ca se afla pe terenul care a apartinut inainte de comunism? Crede-ma ca procurorii si judecatorul stiu mai multe decat mine in privinta asta dar iti vor da cam acelasi raspuns, poate cu multe detalii si termeni.
Raspunde

TZZ

Acum 9 ani

D-le Werner, Cum va explicati 10 intrebari expuse prost, intr-un moment prost??
Raspunde

eu zic sa va treziti

Acum 9 ani

la cata ura practicam ce conteaza cine-i presedinte, primar, lider? am devenit o rasa inferioara si asta multumita politicii care nu se mai face la noi in tara. chiar nu conteaza cine e presedinte. presedintele e un individ care raspunde la cerintele ue, russia sau sua si cam atat
Raspunde

Ogi

Acum 9 ani

Klaus Iohannis a dovedit că în Sibiu se poate face administrație eficientă, că se poate face administrație pentru oameni, că bunăstarea se poate crește, că se pot crea locuri de muncă. Toate acestea au fost posibile si datorita echipei cu care lucreaza, inclusiv cu doamna viceprimar Fodor.Asa ca lasati vorbaria degeaba si treceti si voi la construirea Romaniei \"lucrului bine facut\"
Raspunde

C9H13NO3

Acum 9 ani

***www.youtube.com/watch?v=wCyuqIWt7kk#t=57
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Noi sibienii am demonstrat mereu prin vot masiv ca nu putem fi manipulati de ramasitele unui sistem defect. Propaganda PSD nu prinde aici, nu a prins si nu va prinde niciodata. Suntem scarbiti de aceasta molima rosie care vrea sa cucerească Romania. Dar datorita acestor mizerii vom vota sa salvam aceasta tara de dictatura spre care se indreapta. Mult succes in lupta tuturor celor care cred in democratie.
Raspunde

@15

Acum 9 ani

Dom\' profesor, l-ati avut cumva student pe fiul doamnei Fodor? Sau i-ati facut o analiza psihologica? Am putea sa o vedem si noi? Daca nu, de unde termenul \"cretinas\"? Din burtica d-voastra plina de unsoare rosie? Aaa, sau cred ca ghiciti in cafea, de fapt. In acest caz imi cer scuze.
Raspunde

Werner.......pentru toti sustinatorii lui Iohannis

Acum 9 ani

1. Klaus Johannis face parte din FDGR ? 2. Klaus Johannis este membru PNL / Daca da, din ce organizatie face parte? 3. Este KlausJohannis continuatorul Grupului Etnic German ?
Raspunde

mgr

Acum 9 ani

Nici nu are rost sa mentionez ceva despre acei oameni care vad un ideal intr-o strada asfaltata.munca cetateniilor si aportul lor la dezvoltarea orasului redus la asfaltarea străzilor.e clar ca acei oameni au o problema cu faptul ca scuipa seminte pe pământ si nu pe asfalt.in fine.primaria de ceva timp încoace a realizat chestiuni mult mai importante decât asfaltarea unei străzi.si daca totul se reduce la asfaltu de pe străzi, in ultimii 10 ani s-a turnat mai mult asfalt decât s-a turnat vreodată in Sibiu.dar nu ai cum sa le explici ceva unor oameni care accepta 100 de lei ca sa isi vândă votul.e trist, însă cred ca mai avem o sansa
Raspunde

Alex Bunescu

Acum 9 ani

Un oras este oglinda, reflelectia spirituala, comportamentala si logistica, de randuiala zilnica a fiecărui om in parte. Cetateanul trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu munceste pentru sef, ci pentru un scop comun. Dragi sibieni si romani de pretutindeni, urmariti mai bine, insistati mai mult la partea nemarginita a Sibiului...
Raspunde

iulian

Acum 9 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

In Brasov nu mai vezi strada de pamant, in Sibiu esti ca la tara... Mana dreapta a lui Johannis,GRADINARU bugetar toata viata, a ajuns in TOP 300 miliardari... Oare Johannis unde e?...
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

Magda...traim intr-o tara libera...muta-te la Brasov
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Sper sa-l gasiti doamna!Pina atunci am o veste trista pentru dvs:se pot repara strazile fara sa \'\'se vada\'\'(cititi \'\'fara sa urle suspensiile\'\').Fara indoiala nu doriti sa grevati bugetul Sibiului cu deplasari in Ungaria,Austria,Hermania sau Gott Fereste Franta!Puteti totusi,intr-un week-end sa dati o fuga pina in Cluj,Brasov ori Vilcea.Surprinzator si absolut jignitor pentru sibieni(ma refer la leaderi!),nenorocitii aia STIU sa peticeasca o strada fara sa se vada.Probabil ca normativul de reparatii strazi se mai gaseste doar in trei exemplare.Hai doamna,platesc eu Xerox-ul,dvs doar vorbiti cu oamenii sa vi-l imprumute pentru o zi!Dau si un polonic,vremea linguritei fiind deja istorie!
Raspunde

Daniela

Acum 9 ani

Felicitatari doamnei Viceprimar Fodor !!! O femeie puternica care a reusit sa conduca intreaga administratie publica locala a acestui oras ! Nu inteleg de ce se admit comentarii absurde, mediocre si de-a dreptul tampite pe acest ziar online??!! Sunt sigura ca sunt maxim 2 persoane ( frustrate cu f mara !!! ), care scriu in comentarii de 2 lei . Vai de noi daca ajung acesti ticalosi care tot comentea aiurea sa ne conduca !
Raspunde

Marius

Acum 9 ani

Felicitari doamnei Fodor ! Am cunoscut-o si este o femeie desteapta, corecta si sunt mandru ca domnul Iohannis, a desemnat-o in acesta perioada sa il inlocuiasca ! Domnule primar tineretul va sustine !!!!
Raspunde

@42,43-acelasi ip!

Acum 9 ani

Esti penibil(a) in slugarnicia-ti crunta....mars !
Raspunde

zap

Acum 9 ani

In incrancenarea voastra bolsevica, v-ati vandut pentru niste \"arginti\". Avem o sansa sa iesim din jocul acesta politic murdar in care suntem de 24 ani si va e frica de oameni corecti, cu o mentalitate de invingatori, care au adus Sibiul acolo unde este acum!! Au dat dovada ca pot sa dezvolte ceva stabil, organizat, asa cum este normal!! Daca avem dovada ca aici s-a putut, de ce credeti ca la nivel de tara nu ar putea realiza macar jumatate? Si tot ar fi bine...la ce jale e acum in Romania. Sunteti platiti de cei care vor sa ne intoarcem la anii 90, in care smecheria era la rang de cinste, in care toti \"baietii destepti\" vor face (din nou) multi bani. Doamne fereste sa vina iar PSD. Ma voi gandi serios sa emigrez. Chiar mi-am dat interesul pana acum sa raman in tara, dar daca am ajuns sa ne dorim sa ne intoarcem la PSD, socialisti, la acesti neocomunisti pusi pe furtisaguri de ultima speta, voi spune impacat ca ne meritam soarta. Avem cetateni inculti(promovabilitate jenanta peste tot)care ne vor distruge viitorul nostru si al copiilor nostri daca ii lasam. Doamna Fodor nu merita asa ceva, e o persoana demna de admiratia noastra , nu sa fie subiectul in mocirla asta de comentarii.Si nici domnul Iohannis. Le doresc amandurora mult succes, tarie pentru ceea ce va urma si sa lupte in continuare pentru speranta ca se poate si altfel ! Iar voua, comentatorilor de speta cetateanului turmentat, cas 13, 16 ,19,etc...va doresc sa vi se intoarca inzecit raul ce il imprastiati, sa va uitati in ochii copiilor vostri si sa mai dormiti noaptea dupa aceea! Dati-va glontul !
Raspunde

dan

Acum 9 ani

Doamna Fodor si domnul Iohannis : doua persoane deosebit de ambitioase si demne de RESPECT !!! Votati cu domnul Iohannis pentru un viitor bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Inversez titlul: -Imi doresc un PRIMAR CARE SA FIE MODEL PENTRU PRESEDINTE...
Raspunde

un roman

Acum 9 ani

Ne-am saturat de vorbarie goala,de promisiuni mincinoase,de cei care vorbesc mult si nu spun nimic,de hoti,mincinosi ,de cei care de atata timp isi bat joc de tarisoara asta ! dragi romani,nu va mai lasati amagiti ,deschideti-va odata si ochii mintii si ganditi-va daca nu la viitorul vostru,la viitorul copiilor vostrii si haideti sa pornim pe un drum bun alaturi de un om care vrea binele acestei tari ! EU VOTEZ JOHANNIS cu toata convingerea ! eu vreau un viitor mai bun pentru noi,copiii si nepotii nostrii !
Raspunde

eugen

Acum 9 ani

Doamna ASTRID FODOR! Candidati la primarie si va alegem sa continuati ceea ce a inceput domnul presedinte JOHANNIS!
Raspunde

platitor de impozite

Acum 9 ani

Cati ani sunt de când s-a reabilitat ultimul metru din calea Gușteriței sau strada Podului (de la Libra în sus)?????
Raspunde

@mgr

Acum 9 ani

Amice, nu mi-am vândut votul pentru 100 de nimic...nu scump semințe pe jos....bunăstarea unui oraș = suma bunăstării și mulțumirii locuitorilor...nu merg la cimitirul săsesc, dar am pretenția ca până la casa mea să am asfalt într-o fostă capitală culturală europeană !!! Greșesc??? Mai ales când respectiva stradă permite accesul la două fabrici de prestigiu și în plus are și joncțiune cu autostrada. Munca și aportul meu, ar trebui să se regăsească și în confortul meu, nu numai al turiștilor care vizitează centrul orașului. Cer prea mult? Am pretenții reduse la absurd? Sunt minimalist? Spune tu, că te văd super pregătit în texte propagandistice !
Raspunde

@51

Acum 9 ani

Bine spus ,bine ca l-ai pus la punct pe mgr....respect amice!As vrea ca acest comment al tau sa fie citit de postacii sasului de la Cotroceni!
Raspunde

gheorghe de gheorghe

Acum 9 ani

măi rumânilor, are careva habar cât datorează acum sibiul? știți voi cine o să plătească bănișorii ăia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus